Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa po prostu wypiłam ten ulepek. Nie było to przyjemne, ale pomyślałam sobie że po pierwsze robię to dla mojego maleństwa a po drugie jak nie wypiję to będę musiała pić jeszcze raz.
Nie było tak źle, wypiłam duszkiem. W poczekalni wypiłam dwa łyki wody (pozwolono mi). Niesmak minął po kilku minutach.
Spotkałam dziewczynę w 26 tygodniu ze ślicznym brzuszkiem już i tak przegadałyśmy dwie godziny - nawet nie wiem kiedy zleciało. Potem mi było słabo jak wstałam. I później cały dzień słabo się czułam. Ale u mnie skoki bardzo brzydkie, więc jak cukier zaczął spadać to mnie powaliło.
Nie ma tragedii. To smakuje po prostu jak woda z cukrem. Mojej towarzyszce niedoli też nic nie było, mówiła, że wypiła bez problemu. I tylko przez chwilę był niesmak.
Ta zasrana IO jest teraz tak powszechna, że z kim nie rozmawiam to ma albo podejrzewa, że ma. -
Pamiętam moją krzywą cukrowa wypilam te glukoze niemalże na raz zeby miec spokoj. Wyszlo super juz po 1 godz badanie. Ale teraz się boję. Kiedys bedac na wizycie z choroba lekarz wyslal mnie na cukier co prawda bylam po kawie z cukrem i śniadaniem i wyszlo mi 102 ale jakos tak myślę ze tym razem nie będzie kolorowo.
-
Od tygodnia mam jakąś infekcje, czy co, nie piecze mnie ani nie ganiam do łazienki, ale mnie swędzi i czasami zaboli w miejscach intymnych, umówiłam się do ginekologa ostatnio i prywatnie nawet muszę czekać tydzień ponad, u innych to samo.. teraz mam te dni i nie wiem, czy coś z tego wyjdzie przez to wogóle ;/ czy jak pójdę dzisiaj do szpitala na ginekologie i powiem, że mmie bardzo boli i wogóle, że już nie wytrzymuje, to mnie przyjmą odrazu i zbadają??23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Ja lubię słodkie, a też ciężko mi było to wypić, bo mnie cofało, ale dałam radę to i Ty dasz.
Ja dzisiaj pokusiłam się o test z rana i po raz pierwszy zobaczyłam cień cienia na pepino, więc czekam do czwartku na betę z dobrą myślą
A tak poza tym to dzień dobry Miłego dnia dziewczynyzuzi_c, najra88, Kropeczka85, Applejoy, MissKathy92, Kaga, Meluśka, Konieczynka lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Ja lubię słodkie, a też ciężko mi było to wypić, bo mnie cofało, ale dałam radę to i Ty dasz.
Ja dzisiaj pokusiłam się o test z rana i po raz pierwszy zobaczyłam cień cienia na pepino, więc czekam do czwartku na betę z dobrą myślą
A tak poza tym to dzień dobry Miłego dnia dziewczyny
czyzby wrzesniowa dobra passa rozpoczeta ? -
Daffi wrote:ooooo ale super. pokaz tesciora:)
czyzby wrzesniowa dobra passa rozpoczeta ?
Próbowałam to uwiecznić, ale nie potrafię tego złapać aparatem z telefonu, ale mąż też widzi, więc mam nadzieje, że oboje zwidów nie mamyApplejoy lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Próbowałam to uwiecznić, ale nie potrafię tego złapać aparatem z telefonu, ale mąż też widzi, więc mam nadzieje, że oboje zwidów nie mamy
-
ABI90 wrote:Zlituj się! Nie trzymaj nas w niepewności
Sama siebie trzymam. Mąż zabrał mi auto i dzisiaj już się nigdzie nie ruszam. Jutro mam rzęsy i kosmetyczkę, więc nie zdążę pewnie bez auta. Został mi czwartek przed wyjazdem. Cycki mnie już dzisiaj nie bolą po bokach, tylko sutki, więc też się martwię tę zmianą, ale nic już nie zrobię, prócz czekania, a co ma być to i tak będzie. Idę jeszcze pospać.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Ja lubię słodkie, a też ciężko mi było to wypić, bo mnie cofało, ale dałam radę to i Ty dasz.
A tak poza tym to dzień dobry Miłego dnia dziewczyny
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)