Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Meluśka wrote:czy któreś kiedyś pociemniało w miejscach intymnych?
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Ja mialam zaciemnione okolice w momencie kiedy sciemnialy mi sutki i pojawila sie linea negra. Po porodzie z czasem wszystko wrocilo do swoich kolorow.23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
ABI90 wrote:Gratulacje dobrych wieści;-) tak mi dobrze sie lezy że chętnie bym nie wstawala...
Dziewczyny a jak jest z Waszego doświadczenia czy wedlug Was duphaston podnosi temperature? U mnie dzisiaj 5 dzien w górze i się zastanawiam. Czas do testowania sie tak dłuży... moze tym razem dotrwam do testu zerknelam ze to 3 cykl od cb a pierwszy świadczący o owulacji... -
Phia będzie dobrze, kciukasy!
Daffi a ja nie mam linea negra i jestem ciekawa kiedy wyjdziePhia lubi tę wiadomość
-
Abi ładnie tempka rośnie oby tak dalej
Ja już teraz jak mam cały czas brać dupka to nie badam progesteronu bo nie jestem w stanie nic więcej zrobić jak będzie za niski co będzie to będzieEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Własnie też wyczytałam w ulotce że nie powinien i że nie powinien wpływać na wynik progesteronu. Jejuu dziewczyny ja głupia jestem ale już sobie jakieś płonne nadzieje robię. W sobotę zbadam progesteron, muszę to zrobić w szpitalu bo w laboratorium w sobotę raczej wyniku nie będę miała tego samego dnia tylko dopiero poniedziałek a bardzo mnie to ciekawi. Duphaston oczywiście biorę a wykres przedstawia się tak: https://ovufriend.pl/wykres,207c60b31e4ae95aebff15385e6347c2.html
Nie badaj proga jak bierzesz dupka bo to bez sensu. Jak masz taki ladny wykres to bete rob, moze sie udalo. Trzymamy kciuki Kochana wszystkimi czterema rękami -
nick nieaktualnyJa bylam u diabetologa, mimo tych porannych strasznych cukrow to hba1c mam 5,3 i doktorek powiedzial, że średnią mamy bardzo dobrą i nadal walczymy z cukrzycą dietą. Kazal mi więcej jeść na obiad i kolacje. To zezarlismy (nie zjedlismy) 30 dag pierogow ze szpinakiem. Leżę i pękam. Mialam robic żurek ale chyba poleze
-
Abi spokojnie, zobaczysz jak szybko zleci ten tydzień Ja też swiruje bo niby w tym cyklu wszystko było idealnie, seksu aż nadmiar ale takiego przyjemnego a nie wymuszonego, w owu na pewno trafiliśmy a tu znowu porażka może od tego swirowania się nie udaje? kto wie, na pewno nie pomaga tak bym chciała sama sobie zrobić taki piękny prezent na gwiazdkę jeszcze mam dwie próby
-
Ja niestety myślę że u nas bardziej jest problem po stronie męża bo u mnie od kilku cykli tarczyca pod kontrolą, cukier też, owulacja w każdym cyklu (testy owu wychodzą, skok tempki jest, śluz jest więc mniemam że mam te owulacje), seksu nie brak a nadal coś idzie nie tak to trochę dołujące ale staram się myśleć pozytywnie jutro mąż idzie na badanie nasienia (takie najbardziej podstawowe- tylko takie mamy możliwość zrobić w naszym mieście, ale jakiś pogląd będzie), suplementuje fertilman i dieta, powtórkę badania zrobimy po nowym roku u mnie zostaje po staremu bo dobrze się czuje i fizycznie chyba jest wszystko ok na przyjęcie maleństwa taki mamy plan na trzy kolejne cykle jeśli się nie uda i z niechęcią wkroczę w 13cs wtedy będziemy myśleć dalej