NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anamaya wrote:Byłam na usg i szczerze pierdole to czuję się wybrakowana dosłownie.
W chuj wychodzi, że endomenda znów w akcji. Mięśniak albo endo gdzieś w macicy... niby pecherzyk ładny ale co z tego jak jutro albo dziś pęknie albo i nie a mojego nie ma nawet by spróbować...
Pani powiedziała aby rozważyć in vitro....
Tylko nie wiem czy chcę wkładać siłę i kasę w coś co może nie zadziałać....
Kochana wiem że jest ciężko ale myśl pozytywnie! Czasami przychodzą ciężkie dni ale później wychodzi słońce ☀ ❤️ Pomodle się za Ciebie 🙏 jakoś się ułoży! Bądź silna bo wkoncu zdarzy się Cud ❤️ -
Anamaya wrote:Byłam na usg i szczerze pierdole to czuję się wybrakowana dosłownie.
W chuj wychodzi, że endomenda znów w akcji. Mięśniak albo endo gdzieś w macicy... niby pecherzyk ładny ale co z tego jak jutro albo dziś pęknie albo i nie a mojego nie ma nawet by spróbować...
Pani powiedziała aby rozważyć in vitro....
Tylko nie wiem czy chcę wkładać siłę i kasę w coś co może nie zadziałać....
Nie mów tak będzie dobrze..
Ja co prawda jestem po zabiegu częściowego usunięcia szyjki macicy, zostało mi jej naprawdę nie wiele i też nadchodzą momenty gdzie czuje się zbrakowana że do niczego się już nie nadaje. Ale potem co tam to wszystko z głowy i włanczam pozytywne myślenie 🥰 trzymam za Cb kciuki ✊🍀❤02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziękuję dziewczyny. Mam doła a już było dobrze. Od zawsze mieć głupie marzenie o dzieciach i mieć problem istny szał. Nawet źle spałam teraz sobie myślę czy plemniki od niedzieli mogły przeżyć haha ale co z tego jak były leki na infekcję.
Zastanawiam się czy cała stymulacja jest potrzebna boli tak nie mam szansy próbować skoro luby daleko... Rozwiązanie to zrezygnować tu z pracy i wrócić do domu, wtedy stymulacja miałaby sens...
Inaa wielka szkoda, że się rozkręcił 😕 Ale masz rację zawsze po spadku trzeba się podnieść i walczyć.
Róża już coraz mniej czasu do usg😀 Beta rośnie ładnie? -
Anamaya wrote:Dziękuję dziewczyny. Mam doła a już było dobrze. Od zawsze mieć głupie marzenie o dzieciach i mieć problem istny szał. Nawet źle spałam teraz sobie myślę czy plemniki od niedzieli mogły przeżyć haha ale co z tego jak były leki na infekcję.
Zastanawiam się czy cała stymulacja jest potrzebna boli tak nie mam szansy próbować skoro luby daleko... Rozwiązanie to zrezygnować tu z pracy i wrócić do domu, wtedy stymulacja miałaby sens...
Inaa wielka szkoda, że się rozkręcił 😕 Ale masz rację zawsze po spadku trzeba się podnieść i walczyć.
Róża już coraz mniej czasu do usg😀 Beta rośnie ładnie?
Kochana ty pracujesz za granicą? Może warto podjąć decyzję dla takiego Cudu! A ja bety tym razem nie robiłam i nie robie! Nie chce się denerwować a i tak różne myśli mam! Wszystko w rękach Boga 🙏❤️ i czekam z niecierpliwością 🙂😉💖 -
Róża 1 wrote:Kochana ty pracujesz za granicą? Może warto podjąć decyzję dla takiego Cudu! A ja bety tym razem nie robiłam i nie robie! Nie chce się denerwować a i tak różne myśli mam! Wszystko w rękach Boga 🙏❤️ i czekam z niecierpliwością 🙂😉💖
Muszę sobie ułożyć w głowie wszystko aby było dobrze. -
Róża 1 wrote:Napewno wszystko się ułoży 🙂✊✊✊❤️
Wreszcie jutro będę w domu aż nie mogę się doczekać przywitać z rodzinką i ucałować babcię. Stwierdziłam, że zajmę się prostymi sprawami np. Zakupem koszul bo nie mam normalnych jak potrzeba heh.. albo szukaniem sali weselnej itp.. -
Róża 1 wrote:Poroniłam 😭😭😭😭😭😭😭😭🖤
Aż mi się łzy zakręciły.
Trzymajcie się i niech Bóg da siłę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 19:21
-
Róża naprawdę podziwiam Cię ❤️ jestem mega silna kobieta !! 😍 Szacunek i bardzo mi przykro 😢
Trzymaj się cieplutko ! -
Róża 1 wrote:Witajcie kochane 🙂 jak tutaj cicho! Co tam u Was słychać? U mnie skończyło się krwawienie! Wyplakalam się! Trochę się uspokoiła pomyślałam i walczymy dalej 🙏✊❤️ Serdecznie pozdrawiam 🙂
Walcz na pewno się Wam uda! 😘 -
MałaMi24 wrote:Róża naprawdę podziwiam Cię ❤️ jestem mega silna kobieta !! 😍 Szacunek i bardzo mi przykro 😢
Trzymaj się cieplutko !
Dziekuje 😘! Jakoś trzeba dalej żyć i mieć nadzieję 🙏! Życzę Tobie w Nowym Roku spełnienia marzeń i dużo zdrówka 🙂 -
Nutka-2 wrote:Witam z powrotem jeszcze z szpitala . Niestety moja ciąża również przestała się rozwijać 😭 wiec teraz badania i do przodu .. chodź obecnie jest ciezko 😥
Bardzo mi przykro 😢 wiem co to znaczy! W 2019 miałam 2 poronienia 🖤🖤 jedne w marcu drugie w grudniu! Bardzo boli! Trzeba dalej żyć i walczyć nie poddawać się! Życzę Tobie aby ten rok 2020 był owocny i życzę dużo zdrówka 🙂 ✊🙏 -
Nutka-2 wrote:Witam z powrotem jeszcze z szpitala . Niestety moja ciąża również przestała się rozwijać 😭 wiec teraz badania i do przodu .. chodź obecnie jest ciezko 😥
Bardzo mi przykro.
Mam nadzieję, że nowy rok będzie dla wszystkich nas dużo lepszy. -
Cześć dziewczyny !
Co u Was słychać ?
Jak tam Róża , Anamaya , Cappuccino Boo , blackdear , Nutka ?
Wątek upadl ale go odnawiam 😊
Odezwij się się co u Was❤️
U mnie pierwszy raz pojawiła się owulacja i jestem w 22 DC czekamy na cud ❤️🙏🙏🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 17:49
blackdeer lubi tę wiadomość
-
MałaMi24 wrote:Cześć dziewczyny !
Co u Was słychać ?
Jak tam Róża , Anamaya , Cappuccino Boo , blackdear , Nutka ?
Wątek upadl ale go odnawiam 😊
Odezwij się się co u Was❤️
U mnie pierwszy raz pojawiła się owulacja i jestem w 22 DC czekamy na cud ❤️🙏🙏🙏
Cześć Kochana ☺️
U mnie od 27.11 zaczęliśmy procedurę InVitro - dziś 70 zastrzyk przygotowujący do stymulacji, który wycisza endometriozę. Nie jest łatwo bo mam objawy najgorszej menopauzy ale po odstawieniu ma minąć. Czekamy obecnie na dokumenty z miasta które maja spłynąć do Kliniki żebyśmy mogli podpisać dokumenty na dofinansowanie i zaczęli właściwa stymulację. Nastrój do ... mega mi cieżkoStarania od 12.2018
👩🦳Endometrioza III stopnia -laparoskopia
🧔🏻słabe wyniki MSOME
•14.02.2020 - Menopur + Puregon
•19.02.2020 - Ovitrelle
•21.02.2020 - Punkcja - pobrano 7 pęcherzyków
•24.02.2020 - transfer dwóch 3 dniowych zarodków
•03.03.2020 - II kreski
•04.03 BTHCG -41,7
•06.03 135,4
•09.03 403,00
•12.03 pęcherzyk 9mm
•20.03 mała pulsująca kropka