NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hola! Dopiero zaczynam swoje starania (co prawda o drugie dziecko, ale mam zerowe doświadczenie w tejże kwestii) i trochę gubię się w milionach wątków i tematów kobiet, które na staraniach jak to się mówi zęby zjadly 🙂
Czy ktoś chce do mnie dołączyć? Dopiero zaczynasz i nie wiesz jeszcze co i jak? Zapraszam, przejdźmy przez to razem 🥰Angel, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Chciałabym dołączyć To mój drugi miesiąc starań, też gubię się w tych wszystkich postach, szukałam takiego w którym są "świeżaczki" tak jak ja Może mogłybyśmy wymienić się myślami, doświadczeniami itd. Pozdrawiamjoana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. I my z mężem staramy się o 2 dziecko. Rok temu poronilam w 6tc od tej pory każdy miesiąc niesie za sobą wielkie rozczarowanie.
-
Hej dziewczyny
Ja też z grona świeżaczek. Staramy się o pierwsze maleństwo. Mam za sobą 1 cs, jak się okazało z ciążą biochemiczną @ przyszła 16.08 także zaczynamy drugi cykl, mam nadzieję, że uda się nam jak najszybciej. Z cb dowiedziałam się przynajmniej tyle, że owulacja u mnie jest ( 2 ms temu odstawiłam tabletki anty po 5 latach stosowania)
Ja zażywałam pregna start/prenatal uno (w zależności co było w aptece) ale teraz zostaje przy pregna start bo ma ciut lepszy skład dodatkowo od tego cyklu łykam też omega 313.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualny
-
Witam pozostałe Świerzaczki 👍 my staramy się o drugie dziecko i nie mogę się doczekać aż zobaczę fasolkę ❤ od 4 mcy biorę kwas foliowy i od kilku dni zaczęłam brać go z myo-inozytolem w preparacie symfolic. Może któraś z Was też go przyjmuje ?
Przyznam że na początku myślałam że jak będę starać się o baby to przyjdzie mi to lekko bez stresu i spiny, a okazało się że przeżywam jak głupia, co chwilę analizuję czy już dni płodne, czy się uda itd. 🙁 fiksuje totalnie... -
Agnieszka_s wrote:Ja w tym cyklu zaczęłam lykac olej z wisiołka 😊 i oczywiscie kwas. Ale dzis na forum polecony mi miositogyn. A
Preparat widzę podobny składem do symfolicu tyle że zawiera jeszcze witaminy d i b. Biorę właśnie symfolic i mam nadzieję że pomoże 👍