NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Róża 1 wrote:Dziekuje narazie myślę pozytywnie❤️! Czekam do wizyty tylko niewiem kiedy się wybrać 🤔
Myślę że tego 23 cos już powinno widać na usg 🤔 choć to u każdego inaczej. Mi przy pierwszej ciąży w 6tyg jeszcze nie było serduszka itp. Dopiero w 7 było wszystko pięknie widać 😉 co do witamin to pregna start ja biorę teraz kiedy się staram 😉
Ja mam dopiero 6dzien po owu. Ale od wczoraj boli mnie typowo jak na miesiączke, podbrzusze i w plecach nigdy tak nie mialam 😏 już boję się że coś jest nie tak..02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Hej dziewczyny forum zamarło? Aż takie dołki mamy czy to kwestia przygotowań do świąt?
Mnie nie było przez weekend bo się lekko rozchorowałam a wczoraj miałam występy Jasełkowe z moją grupą.
Teraz mam spokój i zero stresu. Obecnie mam 8 dzień cyklu i do teraz delikatne plamienia heh sama nie wiem co się dzieje. Gorączkowo myślę jak pojechać do domu i wykorzystać mojego lubego jakoś tak podświadomie słyszę jedź!
Ale myślę, że ten cykl będzie taki jak ostatnio już widzę to po temperaturze stała linia od kilku dni... W sumie jeszcze martwię się stwierdzeniem mojej ginekolog że jakiś mały jajnik lewy. No ale nigdzie sprawdzić nie mogę a on może zawsze taki mały był tylko torbiel ogromna na nim i zrosty były...
Życzę dobrego dnia i odzywajcie się tu. Przesyłam buziaki dla Wszystkich :* -
Róża 1 wrote:No właśnie coś cisza! U mnie brak czasu! Sprzątanie zaczęłam mycie okien i takie tam! Ledwo żyje! Wizyte mam na 30 grudnia tak doktor kazał! Zleci szybko! Ale nie mogę się doczekać! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ❤️ Pozdrawiam kochane 😘🌹
A jak się czujesz? Tylko nie szaleje za mocno 😊 Myślę, że szybko zleci w sumie zaraz po świętach 😄 Tak na nowy rok. -
Anamaya wrote:A jak się czujesz? Tylko nie szaleje za mocno 😊 Myślę, że szybko zleci w sumie zaraz po świętach 😄 Tak na nowy rok.
Czuje się dobrze! Tylko ciągle mi gorąco i słabo no i zaczęłam odczuwać zapachy to znaczy że przeszkadzają mnie niektóre,! I senna jestem! No właśnie zleci bo najpierw przygotowania do świąt później święta i wizyta! Napewno serce będzie walilo jak dzwon bo będę się martwić czy wszystko będzie dobrze ❤️ -
Róża 1 wrote:Czuje się dobrze! Tylko ciągle mi gorąco i słabo no i zaczęłam odczuwać zapachy to znaczy że przeszkadzają mnie niektóre,! I senna jestem! No właśnie zleci bo najpierw przygotowania do świąt później święta i wizyta! Napewno serce będzie walilo jak dzwon bo będę się martwić czy wszystko będzie dobrze ❤️
-
Ja odebrałam dziś wynik progesteronu robiłam 8dpo.
https://zapodaj.net/9b94c04a3655d.jpg.html
No nic czekam jeszcze parę dni na testowanie. Dziś dopiero 10dpo.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Ja odebrałam dziś wynik progesteronu robiłam 8dpo.
No nic czekam jeszcze parę dni na testowanie. Dziś dopiero 10dpo.
Super! Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam 12dpo i była delikatna kreska a teraz zrobiłam 9dpo i o dziwo też pokazało delikatną kreskę ❤️ tak więc trzymam kciuki ✊ ❤️ -
Róża 1 wrote:Super! Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam 12dpo i była delikatna kreska a teraz zrobiłam 9dpo i o dziwo też pokazało delikatną kreskę ❤️ tak więc trzymam kciuki ✊ ❤️
Dziękuję przydadzą się 🥰
Kusi zrobienie już teraz ale chyba jednak poczekam.. w poniedziałek będzie 13dpo więc myślę że coś już pokaże. No chyba że temp pójdzie w dół..02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Anamaya wrote:Na bank będzie dobrze! U mnie wyszła infekcja na badaniu a nic nie czułam... nawet nie wiem jak długo jest... Aż się zdenerwowałm. No nic leki mam. Akurat na niedzielę luby przyjeżdża heh. Dostałam duphaston dodatkowo i idę na monitoring we wtorek zobaczymy czy coś się dzieje z jajęzykami.
Trzymam kciuki 🤞 za monitoring🙂❤️ infekcja minie 🙏 -
Inaa89 wrote:Ja odebrałam dziś wynik progesteronu robiłam 8dpo.
No nic czekam jeszcze parę dni na testowanie. Dziś dopiero 10dpo.
Trzymam kciuki -
Róża 1 wrote:Trzymam kciuki 🤞 za monitoring🙂❤️ infekcja minie 🙏
Tak na bank minie:D Zobaczymy co monitoring powie we wtorek. A Ty jak się czujesz? -
Róża 1 wrote:Ja się czuję dobrze tylko strasznie spać się chce bym spała i spała a tak to dobrze 👍 🙂 czekam z niecierpliwością na wizytę ❤️
-
Od 3 dni na papierze mam brazowa wydzieline delikatna, od tyg caly czas bol jak na miesiaczke od wczoraj jesczze dosc mocno boli w prawej pachwinie jakby cos rozpieralo. Dzie testowałam bo poki co @ nie ma. Mam 14dpo lecz moim zdaniem raczej jest 12dpo. Wg ovi owulacja była 15dc ale wg mnie 17dc. 2 testy różnych firm były blade drugie kreski. Gdzie u mnie zawsze biel. A jednak Cienie się pojawiły. Więc poleciałam zrobić bete, niestety wynik 4.50mIU/ml.
Także nadzieja w następnym cyklu 🥰
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Od 3 dni na papierze mam brazowa wydzieline delikatna, od tyg caly czas bol jak na miesiaczke od wczoraj jesczze dosc mocno boli w prawej pachwinie jakby cos rozpieralo. Dzie testowałam bo poki co @ nie ma. Mam 14dpo lecz moim zdaniem raczej jest 12dpo. Wg ovi owulacja była 15dc ale wg mnie 17dc. 2 testy różnych firm były blade drugie kreski. Gdzie u mnie zawsze biel. A jednak Cienie się pojawiły. Więc poleciałam zrobić bete, niestety wynik 4.50mIU/ml.
Może wzrośnie? Trzymaj się ciepło! -
Byłam na usg i szczerze pierdole to czuję się wybrakowana dosłownie.
W chuj wychodzi, że endomenda znów w akcji. Mięśniak albo endo gdzieś w macicy... niby pecherzyk ładny ale co z tego jak jutro albo dziś pęknie albo i nie a mojego nie ma nawet by spróbować...
Pani powiedziała aby rozważyć in vitro....
Tylko nie wiem czy chcę wkładać siłę i kasę w coś co może nie zadziałać....
-
Inaa89 wrote:Od 3 dni na papierze mam brazowa wydzieline delikatna, od tyg caly czas bol jak na miesiaczke od wczoraj jesczze dosc mocno boli w prawej pachwinie jakby cos rozpieralo. Dzie testowałam bo poki co @ nie ma. Mam 14dpo lecz moim zdaniem raczej jest 12dpo. Wg ovi owulacja była 15dc ale wg mnie 17dc. 2 testy różnych firm były blade drugie kreski. Gdzie u mnie zawsze biel. A jednak Cienie się pojawiły. Więc poleciałam zrobić bete, niestety wynik 4.50mIU/ml.
Proponuję powtórzyć betę ❤️ moja koleżanka miała 3.70 i okazało się że ciąża tak więc trzymam kciuki 🤞 ✊✊✊ 🙂