NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki i nowo zaciążone członkinie
1. MM madzianka.....................................44. -- Mili
2. AG zielarka..........................................45. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................46. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................47.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona .......................................48. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................49. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................47. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................50. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................51. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ ..........................................52. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................53. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................54. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................55. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................56. AEK olitka
15. MJM vanessa ......................................57. AS Nazja
16. IŚ Ita ...........................................58. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................59. JMZ Chanela
18. AL aaaaga .........................................60. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)...................61. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.....................................62. -- angel
21. ESZ Hope2.........................................63. -- sylwia1985
22. MKM Majka86.....................................64. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84 .............................65. MZ Jakucja
24. EF edith2602......................................66. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta........................................67. AS alka89
26. -- sylwiunia..........................................68. AW Fidelissa
27. -- madziallena ..............................69. MP Lili
28. AM Sudala...........................................70. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41...................................71. -- malu
30. -- misia79............................................72. -- tercia
31. MW Magdalenna .............................73. -- Sylvka
32. -- inessa..............................................74. MAK Z.
33. -- lula88..............................................75. HDB roletka
34. -- Wedmoczka.....................................76. MT Malenq
35. -- Kejti91.............................................77. MŁ monaaa85
36. AM agm...............................................78. MB magdabalbina
37. JJV Judyta............................................79. AK ~Ania~
38. -- justysss............................................80.JP tajuta87
39. MG my dream............................................81.
40. -- frutka
41. -- karolaa
42. -- Zemraa
43. -- Doris-83
Wspieramy szczególnie Mamy Aniołków (*)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 09:57
-
nick nieaktualnyChciałabym dołaczyć do modlitw, bo jak jest napisane w Piśmie Świętym
(Mt. 18, 19-20) "...Jeśli dwaj z was na ziemi zgodnie o coś prosić będą, to wszystkiego użyczy im mój Ojciec, który jest w niebie. Bo gdzie są dwaj albo trzej zebrani w imię moje, tam jestem pośród nich".
Wspólnie mamy siłę!
Zapewniam o modlitwie i proszę o wstawiennictwo w mojej intencji również
Pozdrawiam
tajuta87 ( J.P.)vanessa, Z., Magdalenna, Kati6685, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No dzisiaj troszkę żółtych brzusiów przybyło bo poszperałam i okazało sie że niektóre szczęśliwe członkinie zapomniały o naszym modlitewnym wątku i zachowały wiadomość o Kropku dla siebie oj nie ładnie nie ładnie
Dobrze że chociaż o modlitwie pamiętają przynajmniej mamy taką nadziejeMacierzanka:), sylwiunia lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:No dzisiaj troszkę żółtych brzusiów przybyło bo poszperałam i okazało sie że niektóre szczęśliwe członkinie zapomniały o naszym modlitewnym wątku i zachowały wiadomość o Kropku dla siebie oj nie ładnie nie ładnie
Dobrze że chociaż o modlitwie pamiętają przynajmniej mamy taką nadzieje
O modlitwie nie zapomniałam, codziennie prosze o wstawiennictwo św. Dominika za wszystkie staraczki.
Ciągle nie mogę uwierzyć i boję się o swoje maleństwo... wiem, że strach nie pochodzi od Boga i prosze Was dziewczęta o modlitwę!
vanessa, Kati6685, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
Ja też się poprawiam Udało się, ale niestety moja ciąża jest zagrożona od samego początku Plamienia, krwawienia, a na ostatniej wizycie okazało się, że kosmówka zaczęła się odklejać. Leżę już trzeci tydzień, a przede mną jeszcze dwa.
Modlę się dalej -
Kochane, modlmy sie dalej. W niedziele, 27 kwietnia jest Kanonizacja naszego Jana Pawla II. Prosmy w tym szczegolnym dniu o jego wsparcie dla nas w niebie, i w tym dniu poprosmy o dar zycia dla siebie, ale i dla innych staraczek, ktore sie wspolnie lacza z nami w tej modlitwie. Wiele cudow poczecia stalo sie za wstawiennictwem Jana Pawla II
Iownka, vanessa, MOI, Z., Kati6685, Macierzanka:), sylwiunia, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
Kochane,to i ja się zamelduję. pPrzechodzilam ostatnio całkowite załamanie.Nawet nie wchodziłam na Ovu (ale "duchowo" byłam z Wami).
Zaczęłam modlić się koronką do Miłosierdzia Bożego.
Boje się jeszcze to napisać,ale chyba jestem w ciąży. Dzisiejsza beta 286.9mlU/ml. Pamiętam o Was (napisze coś więcej wieczorem,teraz siedzę uziemiona na szkoleniu bez dostępu do komputera i piszę z telefonu),pamiętajcie proszę i Wy o mnie,żeby ten cud trwał i żeby beta przyrastałaIownka, vanessa, MOI, Z., Magdalenna, Macierzanka:), sylwiunia, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja też się poprawiam Udało się, ale niestety moja ciąża jest zagrożona od samego początku Plamienia, krwawienia, a na ostatniej wizycie okazało się, że kosmówka zaczęła się odklejać. Leżę już trzeci tydzień, a przede mną jeszcze dwa.
Modlę się dalej -
XYZ wrote:Kochane,to i ja się zamelduję. pPrzechodzilam ostatnio całkowite załamanie.Nawet nie wchodziłam na Ovu (ale "duchowo" byłam z Wami).
Zaczęłam modlić się koronką do Miłosierdzia Bożego.
Boje się jeszcze to napisać,ale chyba jestem w ciąży. Dzisiejsza beta 286.9mlU/ml. Pamiętam o Was (napisze coś więcej wieczorem,teraz siedzę uziemiona na szkoleniu bez dostępu do komputera i piszę z telefonu),pamiętajcie proszę i Wy o mnie,żeby ten cud trwał i żeby beta przyrastała
Ja tez modlę sieKoronka i do św. Dominika
XYZ, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kochane chciałam Wam powiedzieć że rzadziej będę tu zaglądać albo przez pewien czas w ogóle, ale pamiętajcie że o modlitwie nie zapomnę
Po prostu starań jak nie było tak nie ma i nie będzie jeszcze długo więc ja tu nie pasuję... jest mi bardzo ciężko, bo przez naszą sytuację (mąż pracuje na wyjeździe bo u nas trudno o pracę a za coś trzeba żyć i mieć kasę na leczenie) nie możemy nawet spróbować czy się uda czy nie.
Kochane docencie to że możecie się starać z cyklu na cykl i to że Wam sie udaje po krótkim czasie zajść i wierzcie mi do 2 lat starań to naprawdę mało... do 2 lat jest ciężko to znieść, jest bunt itd. ale po 2 latach dopiero zaczyna być naprawdę ciężko i bardzo (bardziej) to wpływa na psychikę i codzienne życie... Dobra nie zamęczam Was bo Was to nie spotka
-
nick nieaktualny
-
Vanessko kochana, będę pamiętać o Tobie...Zwłaszcza w modlitwie. Trzymaj się,Kochana. Jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości, sama myślałam, że oszaleję po raptem kilkunastu cyklach starań. Podpisuję się rękoma i nogami pod tym, co napisała frutka
-
nick nieaktualnyMy Dream zapewne troche juz czytałaś na ten temat i zapewne wiesz, że z diagnozą przy hsg też moze być różnie i wcale nie musi być tak tragiczna. Dobrze, ze w miarę szybko masz laparo - tylko podczas laparo wiarygodnie mogą stwierdzić drożność bądź jej brak, bo wtedy jesteś pod narkozą. Tak bylo u mnie - po hsg okazało się, że jest obustronna drożnosć. Wiem, zę jest Ci cieżko, ale nie poddawaj sie!
my dream lubi tę wiadomość
-
A co dziewczyny, jeśli starania trwają tak jak u mnie 11 lat i cały czas jest nadzieja!!! Zaszłam w ciążę 8 lat temu po prawie 4 latach starań, niestety poroniłam i od tej pory nic W dniu kanonizacji naszego Ojca Świętego kończę nowennę pompejańską. Modlę się i pamiętam o Was także.
Iownka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Hope -
Kochane wiem, ze slyszalyscie (i w nich tez uczestniczycie) o mszach z modlitwa o uzdrowienie. Chciałam napisac o tych, ktore odbywaja sie w Łodzi w ostatnia niedziele i poniedzialek , kazdego miesiaca. To dzieki nim udalo podniesc mi sie z rozpaczy.
http://mocni.jezuici.pl/kalendarz
Tu mozna wpisac swoja intencję http://odnowa.jezuici.pl/index.php?page=kontak_intencja
Na tą dziedzile wpisałam juz intencje za nas wszystkie ,z prosba o dar macierzynstwa i dar urodzenia zdrowych dzieci dla tych dziewczyn, ktore sa w ciazy.
Jako osobiste swiadectwo napisze Wam przypadek sprzed miesiaca.
jakos w srode 26 marca dowiedzialam sie, ze mama mojej znajomej ma raka pluc, rokowania byly okropne, dawali jej 3 m-ce zycia w poniedziałek 31 marca mieli zrobic jej operacje. Straszliwie mnie to zasmucilo i wtedy przypomnialam sobie o tych mszach i mozliwosci pisania intencji. Napisalam intencje. wieczorem w niedziele 30 marca byla msza ... w poniedzialek byla operacja - NIE ZNALEZIONO NIC!!!!!! wycieli tylko troche tkanek do badania!Kati6685, Macierzanka:), Judyta lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami...