NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, długo nic nie pisałam, wiele przeżyłam, i chciałabym prosić o modlitwę, Ja również ofiaruję nas wszytskie w codziennej modlitwie. 13.11.14 przeszłam operację wycięcia prawego płata tarczycy wraz z guzem. Wymęczył mnie ten szpital... Wczoraj konsultacja pooperacyjna i odbiór wyniku histoatologicznego i diagnoza: rak brodawkowaty... Az mi się zakręciło w głowie jak to przeczytałam... Pózniej 2 długie godziny oczekiwania na wizyte u lekarza. Endo powiedział, że co prawda jest to guz złośliwy, ale daje bardzo dobre rokowania, raczej się nie rozprzeszenia (jedynie na węzły chłonne). Teraz czeka mnie leczenie w Gliwicach. Jutro muszę odebrać historie leczenia szpitalnego we Wrocławiu i płytki a pozniej Gliwice. Nie wiem jeszcze jak ja sie tam dostane, jak się za to zabrać, co i gdzie załatwiac...
Niestety moje starania będą musiały poczekać, aż sama wyzdrowieję a potrwa to dosyć długo z tego co mi wiadomo. Ale oczywiscie dalej będę się modlić za Was:-)
Wczoraj byłam załamana, ale po kilku godzinach wzięłam się w garść i stwierdziłam, ze przecież wszytsko ma swój sens i jakiś cel. Skoro mam teraz przejść tak ciężką drogę to jest to albo dla mnie jakas nauka (może poszanowania cudowego i cennego życia lub pokory) lub po prostu to moje cierpienie jest komuś potrzebne... Dlatego nie poddaję się, będę walczyć... -
nick nieaktualnyewwiel wrote:Witam, długo nic nie pisałam, wiele przeżyłam, i chciałabym prosić o modlitwę, Ja również ofiaruję nas wszytskie w codziennej modlitwie. 13.11.14 przeszłam operację wycięcia prawego płata tarczycy wraz z guzem. Wymęczył mnie ten szpital... Wczoraj konsultacja pooperacyjna i odbiór wyniku histoatologicznego i diagnoza: rak brodawkowaty... Az mi się zakręciło w głowie jak to przeczytałam... Pózniej 2 długie godziny oczekiwania na wizyte u lekarza. Endo powiedział, że co prawda jest to guz złośliwy, ale daje bardzo dobre rokowania, raczej się nie rozprzeszenia (jedynie na węzły chłonne). Teraz czeka mnie leczenie w Gliwicach. Jutro muszę odebrać historie leczenia szpitalnego we Wrocławiu i płytki a pozniej Gliwice. Nie wiem jeszcze jak ja sie tam dostane, jak się za to zabrać, co i gdzie załatwiac...
mam Cię w swojej modlitwie kochana :* będzie dobrze!!!!
Niestety moje starania będą musiały poczekać, aż sama wyzdrowieję a potrwa to dosyć długo z tego co mi wiadomo. Ale oczywiscie dalej będę się modlić za Was:-)
Wczoraj byłam załamana, ale po kilku godzinach wzięłam się w garść i stwierdziłam, ze przecież wszytsko ma swój sens i jakiś cel. Skoro mam teraz przejść tak ciężką drogę to jest to albo dla mnie jakas nauka (może poszanowania cudowego i cennego życia lub pokory) lub po prostu to moje cierpienie jest komuś potrzebne... Dlatego nie poddaję się, będę walczyć...ewwiel lubi tę wiadomość
-
Ewwiel - trzymaj się kochana! Pomodlę się za Ciebie! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:49
Kocia, ewwiel lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Kochane dziewczyny! Melduję, że 10.12 na świat przyszedł Leon Dominik (tak, tak drugie po św. Dominiku )
Dziękujemy wam za modlitwę i wsparcie w ciężkich chwilach!
Razem z mężem pamiętamy o nowennie i codziennie prosimy o cud poczęcia dla kazdej z was!bosa, Magda_lena88, Drzwiona, AmVormittag, ewwiel, agnb6, Kocia, peppapig, Asiak, Malenq, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdrowych – bo to najważniejsze.
Pełnych miłości – bo to sens życia.
Wiary – bo pozwala przetrwać trudne chwile.
Nadziei – bo wtedy niemożliwe jest możliwe.
Otwórzcie swoje serca na przyjście Nowonarodzonego - Niech Nowonarodzony Boży Syn otoczy Was Swoją opieką.
WESOŁYCH ŚWIAT !!
Malenq lubi tę wiadomość
-
"Zawsze ilekroć się uśmiechasz do swego brata
I wyciągasz do niego rękę,
Zawsze wtedy jest Boże Narodzenie.
Zawsze ilekroć milkniesz by innych wysłuchać
Zawsze, kiedy rezygnujesz z zasad,
Które jak żelazna obręcz
Uciskają ludzi w ich samotności,
Zawsze, kiedy dajesz odrobinę nadziei załamanym,
Zawsze, kiedy rozpoznajesz w pokorze,
Jak bardzo znikome są twoje możliwości
I jak wielka jest twoja słabość
Zawsze ilekroć pozwolisz
By Bóg pokochał innych przez ciebie
ZAWSZE WTEDY JEST BOŻE NARODZENIE"
Zycze Wam takiej wiary jaka miala Maryja, ktora nie rozumiejac zaufala Slowu i pozwolila, aby Bog sie Nia posluzyl i dal ludziom szczęścieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Każdy nowy rok to zupełnie nowa książka zawierająca 365 pustych stron.
Wypełnij ją tym wszystkim, czego nie zrobiłeś w starym roku: słowami, których bałeś się wypowiedzieć, miłością, której nie miałeś czasu okazać i dobrocią, którą zapomniałeś kogoś obdarować.
Szczęśliwego Nowego Roku, pełnego zmian na lepsze.
Drzwiona, ewwiel, Malenq, Bluberry, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
dziewczyny chcę dołaczyć do was...
modlę się za was i ja również proszę o modlitwę...
jestem w trakcie pierwszego cyklu z CLO... proszę o modlitwę aby się udało...NRDrzwiona, ewwiel, Strażaczka90, Macierzanka:), vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarby dzisiaj o 00:40 urodziłam Konstancję...
Niechaj dobry Bóg otoczy opieką moją malutką, aby jej Anioł Stróż kroczył przed Nią....aby Syn Boży pochylił się nad jej osóbką i uzdrowił jej chore serduszko...
Dziękuje Wam za wsparcie w modlitwie
BuziakiYousee, Drzwiona, ewwiel, Macierzanka:), vanessa, Ita, Kocia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malenq serdecznie gratuluje i modle sie o zdrowe serduszko dla Twojej Coreczki
Justysss gratuluje! rosnijcie zdrowo!Malenq, justysss lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Dziewczyny już kiedyś pisałam do Was i jestem na liście nowenny. Proszę o wsparcie modlitewne. Modlę się codziennie na różańcu. Niby badania mamy w normie, ale lekarze cały czas mówią o in vitro, bo nie jesteśmy już młodzi. Mąż nalega, a mną targają skrajne emocje i lęki. Mogłabym cały czas płakać. Z jednej strony chciałabym być bardzo w stanie błogosławionym, a z drugiej strony wiem, że zrobię coś wbrew swoim przekonaniom. Bardzo proszę o wparcie w modlitwie, a ja odpłacę się Wam tym samym. Dzięki
ewwiel, Adelo, Macierzanka:), nat_alia lubią tę wiadomość
Hope