Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimozielona wrote:Dzięki dziewczyny! Dzisiaj polecę na betę i proga.
Nie posłuchałam się i dupka nie odstawiłam wczoraj. Jakieś przeczucie. Jedna tabletka w tą czy w tą nie zmienia nic.
Wydaje mi się że mniej już krwawię. Jeżeli liczę stary cykl to bym była dziś 13dpo. A jeśli nowy to 3dc:)
Test z dzisiaj:
https://zapodaj.net/plik-tbandULMOT
No ja widzę tą kreskę.
Kreska jest bardzo widoczna. Ja w ciąży prawie cały pierwszy trymestr plamiłam + miałam 3 duże krwawienia. Także jak najbardziej może to być to. Trzymam kciuki! ☺️ -
Maniaaa. wrote:Dziewczyny potrzebuje opinii . W 13 DC test owu pozytywny w 14,15 DC już negatywny , później już nie sprawdzałam , ale objawy owu miałam dopiero w 18dc i teraz nie wiem czy sugerować się testami czy swoimi przeczuciami 🙈 jeśli kierować się testami jestem 12 dpo jeśli przeczuciem to 8 dpo . I nie wiem jak z testowaniem . Poskusilam się dzisiaj i biel vizira 😔 ale myślę czy to jednak nie za wcześnie . Dodatkowo nie wiem co się dzieje ale od 2 dni dosłownie pieką mnie sutki 🙈 nigdy tak nie miałam
spróbuj zatestowac za 3/4 dni - będzie już 11/12 dpo wg Twojego przeczucia, a wtedy powinno być coś widać 🍀Maniaaa., Dropsik lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Maniaaa. wrote:Dziewczyny potrzebuje opinii . W 13 DC test owu pozytywny w 14,15 DC już negatywny , później już nie sprawdzałam , ale objawy owu miałam dopiero w 18dc i teraz nie wiem czy sugerować się testami czy swoimi przeczuciami 🙈 jeśli kierować się testami jestem 12 dpo jeśli przeczuciem to 8 dpo . I nie wiem jak z testowaniem . Poskusilam się dzisiaj i biel vizira 😔 ale myślę czy to jednak nie za wcześnie . Dodatkowo nie wiem co się dzieje ale od 2 dni dosłownie pieką mnie sutki 🙈 nigdy tak nie miałam
Maniaaa. lubi tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
Hej dziewczyny. Jestem w z Wami i czytam, staram się na bieżąco usupelnisc pierwsza stronę. Jakby wkradł się błąd to mi napiszcie.
Dziewczyny tulę za biele, dajcie dziś sobie czas dla siebie, jak potrzeba to płaczcie. A od jutra korona na głowę i walczymy dalej😘
Niusia28 testowałaś kochana? Mogło mi gdzieś umknąć.
@Zimnozielona trzymam kciuki za betę. I koniecznie musisz się z lekarzem skonsultować, nawet jak to nie będzie ciąża.
Ja dziś będę trochę mniej aktywna, straciłam głos i staram się kurować, ale podczytuje Was i trzymam rękę na pulsie.
@MartiMarti moja owu się przedłużyła w tym cyklu to i testowanie jest później. Już myślę jakie testy kupic😘
@Mania tak jak dziewczyny piszą poczekaj że dwa dni i za testuj ponownie. Może faktycznie owu była później. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia, 12:57
Paty, Maniaaa., Dropsik, JoKoKoJo, KejtKa, Pyśkaaa, MartiMarti, Olaura lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dzięki dziewczyny ❤️ cieszę się w jest tu takie wsparcie z waszej strony ❤️
Poczekam i znowu zatestuje 😁 -
AnitaK wrote:@Alysa u mnie również problem z gardłem, od dziś jestem na L4, więc zdrówka życzę ☺️23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Alysa wrote:U mnie tylko głosu brak, żadnego bólu gardła, gorączki, kataru. Ale ja głosem pracuje wiec może nadwyrezylam struny głosowe
Ja też pracuje głosemStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
A ja zjadłam sporo ptasiego mleczka i ciastek oreo .. to tak na pocieszenie 🤣🫣
Zdrówka życzę ❤️
Widzę że już nikt nie chce odpisywać na moje posty 🤣ja się nie dziwię w sumie 🤣👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
@Alysa wpisz mnie proszę na testowanko 07.01 💪💞🙋🏼♀️34l. 🙋🏻♂️34l.
09.2023 AH odstawiona po 15 latach 🙈
6 cykl starań
1 CS stymulowany letrozolem
Lekkie IO i niedoczynność tarczycy.
Leki: letrozol, metformina, lewotyroksyna, bromokryptyna, jodid, sorbifer durules.
Obecnie z suplementów Fertistim, Wit D, olej z wiesiołka, NAC, omega, Se+Zn, B Complex, CoQ10, resweratrol.
AMH 4.52 NG/ml
-
KejtKa wrote:Wydaje mi się, że się ostatnio nasłuchał swojego kumpla, który uwaza, że jakiekolwiek badania wykonywane są bez sensu, bo jedyne co to pójść może do urlogoa, który i tak nic nie zrobi 🙈🫣
KejtKa lubi tę wiadomość
-
Alysa wrote:Hej dziewczyny. Jestem w z Wami i czytam, staram się na bieżąco usupelnisc pierwsza stronę. Jakby wkradł się błąd to mi napiszcie.
Dziewczyny tulę za biele, dajcie dziś sobie czas dla siebie, jak potrzeba to płaczcie. A od jutra korona na głowę i walczymy dalej😘
Niusia28 testowałaś kochana? Mogło mi gdzieś umknąć.
@Zimnozielona trzymam kciuki za betę. I koniecznie musisz się z lekarzem skonsultować, nawet jak to nie będzie ciąża.
Ja dziś będę trochę mniej aktywna, straciłam głos i staram się kurować, ale podczytuje Was i trzymam rękę na pulsie.
@MartiMarti moja owu się przedłużyła w tym cyklu to i testowanie jest później. Już myślę jakie testy kupic😘
@Mania tak jak dziewczyny piszą poczekaj że dwa dni i za testuj ponownie. Może faktycznie owu była później. PozdrawiamMartiMarti lubi tę wiadomość
👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
Ccarolinaa wrote:Dziewczyny ja wczoraj przy podcieraniu miałam dosłownie trochę brązowej krwii , dziś troszkę śluzu brązowego i nadal nic … czy myślicie ze może to być implantacyjne a test dziś może być jeszcze negatywny ? 33 dzień cyklu , 12dpo , niech już 🐒przyjdzie normalna bo oszaleję
Ccarolinaa lubi tę wiadomość
-
Ccarolinaa wrote:A ja zjadłam sporo ptasiego mleczka i ciastek oreo .. to tak na pocieszenie 🤣🫣
Zdrówka życzę ❤️
Widzę że już nikt nie chce odpisywać na moje posty 🤣ja się nie dziwię w sumie 🤣
Teoretycznie do implantacji dochodzi do 10 dni po zapłodnieniu, a też kilka dni ona trwa. Nie wyklucze ani nie zaprzeczę. Zalecam zrobienie testu za dwa dni 😄Ccarolinaa lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
AnitaK wrote:@Alysa u mnie również problem z gardłem, od dziś jestem na L4, więc zdrówka życzę ☺️
Nie w głowie mi starania nawet, ale jeszcze czekam na okres po odstawieniu tabletek. -
Ccarolinaa wrote:A ja zjadłam sporo ptasiego mleczka i ciastek oreo .. to tak na pocieszenie 🤣🫣
Zdrówka życzę ❤️
Widzę że już nikt nie chce odpisywać na moje posty 🤣ja się nie dziwię w sumie 🤣
Czytam wszystko 😁 ja tu nowa i trochę się gubię jeszcze 🤣
Narobiłaś mi smaka, w domu mam 6 opakowań po świętach, także wracam z roboty... 🤣
A co do chorowania dziewczyny, to mnie sie uczepiło coś półtorej tygodnia temu i nie chce się odczepić, jak mija gorączka, to gardło się odzywa, jak gardło minie to katar męczy. Niech zaatakuje na poważnie lub się odczepi na dobre, bo takie posmarkiwanie to gorzej upierdliwe jest.Dropsik, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Ccarolinaa wrote:Mojego męża przyjaciele żona miała do 3ciego miesiąca normalnie okres i nie wiedziała że jest w ciąży … normalnie jak zawsze
Kurcze moja mama też jak ba że mną w ciąży, to miała przez 3 miesiące okres. A ja w tym cyklu zgłupiałam, bo 1 dnia miałam kropkę krwi na wkładce. Następnego dnia było wieczorem trochę krwi i przez 3 następne dni taki skąpy okres i jeszcze następnego dnia znowu takie plamienie i koniec. Normalnie okres mam 6-7 dni, a teraz okresu jako takiego miałam 3 dni. Oprócz tego zawsze po okresie mam kilka dni, że nie mam apetytu, jem bardzo mało, a teraz cały czas coś rzuję 🤔
Ja jestem wegetarianką, a miałam ochotę na parówki z musztardą. Dziś w nocy myślałam, że puszcze pawia. Kurcze nie wiem teraz sama czy to hyl okres czy zrobić testa🤔 Gdyby to nie był okres to musiało by być już 21dpo. Generalnie nie mam żadnych objawów ciąży. Nie mam mdłości oprócz dziś w nocy, a tak to jakoś piersi są większe i nawet mój to zauważył, ale nie bolą. Dlatego też wpisałam się na ten styczniowy wątek bo w sumie nie wiem na czym stoję. Rozum gada, że nie jestem w ciąży, a serducho a może jednak 😂20.08.2023 ⏸️
7.09.2023 💔7tc ciąża pozamaciczna laparoskopia -
nick nieaktualnyCcarolinaa wrote:Dziewczyny ja wczoraj przy podcieraniu miałam dosłownie trochę brązowej krwii , dziś troszkę śluzu brązowego i nadal nic … czy myślicie ze może to być implantacyjne a test dziś może być jeszcze negatywny ? 33 dzień cyklu , 12dpo , niech już 🐒przyjdzie normalna bo oszaleję
Wszystko jest możliwe, trzymam kciuki żeby to było to 🤞❤Ccarolinaa lubi tę wiadomość