Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
MartiMarti wrote:Dokładnie tak ile ja już razy to przerabiałam .. albo cisza i nagle 4-5 osób pozytywy .. po kolei 🤭
w takim razie czekamy na ten buuum brzuszkowy 🍀MartiMarti lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Takie rozkminki z rana. Im człowiek więcej czyta tym bardziej się zastanawia.
Kupiłam mężowi jako dodatkowy prezent urodzinowy suple. Niech bierze skoro ja też sporo łykam.
Ale natchnęły mnie jego gacie. Obcisłe bokserki. Czy powinnam go przekonać do tych bardziej luźnych? Czy wstrzymać się z terrorem na chacie? -
Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie! Niech będą dwie kreski 💚
Ja zastanawiam się nad kupieniem żelu wspomagającego. Typu conceive czy fertilsafe. Korzystacie? Jakieś rekomendacje? -
@Zimozielona 🫂🫂🫂 przytulam Cię najmocniej. Jesteś bardzo silną kobietą.
-
A mnie dziś rano nawiedziła @. Drugi raz 13 dnia po piku LH. Ale plus jest taki, że w końcu czuje się jak na okres, a nie jak przez poprzednie 2 cykle po odstawieniu AH, że nie wiedziałam czy to plamienie czy może @. Mam nadzieję, że hormony się normują w końcu po tylu latach uśpienia. Styczeń jeszcze odpuszczam ale w lutym planuje porobić badania hormonalne. Resztę mam zrobioną bo pracuje w labie więc mam pod ręką.
Trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny!🙋🏼♀️34l. 🙋🏻♂️34l.
09.2023 AH odstawiona po 15 latach 🙈
6 cykl starań
1 CS stymulowany letrozolem
Lekkie IO i niedoczynność tarczycy.
Leki: letrozol, metformina, lewotyroksyna, bromokryptyna, jodid, sorbifer durules.
Obecnie z suplementów Fertistim, Wit D, olej z wiesiołka, NAC, omega, Se+Zn, B Complex, CoQ10, resweratrol.
AMH 4.52 NG/ml
-
_ine wrote:Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie! Niech będą dwie kreski 💚
Ja zastanawiam się nad kupieniem żelu wspomagającego. Typu conceive czy fertilsafe. Korzystacie? Jakieś rekomendacje?_ine lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Hej. Ja bóle podbrzusze w nocy zaliczyłam, znowu parę przebudzeń. Z rana boli mnie żołądek nie wiem czy to już taki standard będzie. W dodatku mam problemy z odcinkiem szyjnym, polecacie jakąś konkretną poduche do spania? Raz miałam profilowaną ale jeszcze bardziej bolała mnie szyja.
@Olaura Tulę!
@Sikoreczkaaa Myślę, że to nie ma aż takiego wpływu.
@_ine My używamy czasem Feminum.Olaura, _ine lubią tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Opowiadałyście ostatnio o swoich dziwnych snach i mnie zaraziłyście 🤣🤣🤣🤣 nie spałam całą noc już do rana bo śniło mi się że w ciąży byłam 🤣 i co nie myślałam o testowaniu to tak pół nocy mnie męczyły myśli 🤣 ale jestem twarda i nie testuje czekam grzecznie na 🐒 🤣
Współczuję wszystkich 🐒 i ⚪
😔😔😔😔😔
Może jutro ktoś pochwali się ⏸️⏸️⏸️
Oby tak było bo gorzej jak w styczniu nie będzie ani jednego pozytywnego testu 🙄🙄🙄
Ja coś czuję że złapałam jakiegoś wirusa 🙄 oby mnie tylko nie rozłożyło bo jak młody przechwyci zarazki to amen w pacierzu 🙄🙄🙄 armageddon będzie 🤯 on z tych dzieciaków co nawet w soku lek wyczuje 🙄Olaura, AnitaK lubią tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
koktajlowa wrote:Hej. Ja bóle podbrzusze w nocy zaliczyłam, znowu parę przebudzeń. Z rana boli mnie żołądek nie wiem czy to już taki standard będzie. W dodatku mam problemy z odcinkiem szyjnym, polecacie jakąś konkretną poduche do spania? Raz miałam profilowaną ale jeszcze bardziej bolała mnie szyja.
@Olaura Tulę!
@Sikoreczkaaa Myślę, że to nie ma aż takiego wpływu.
@_ine My używamy czasem Feminum.
Też tak myślę. Dobra odpuszczam na chwilę obecną trzeba uspokoić mózg i zadaniowy tryb. -
Dzień dobry dziewczyny!
Standardowo tulę za ⚪ i małpiszony 🐒
Dobrego dnia Wam życzę! 🌞Ja dziś przy garach, czego szczerze nie lubię 😁 Mąż za to uwielbia, więc liczę, że przejmie część 🙈 będę podczytywać w wolnej chwili!Olaura, Kolka lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Jejku dziewczyny, przytulam za biele i 🐒🫂🩷 Coś ten styczeń nie jest łaskawy póki co... Ale może się doczekamy kreseczkowego boomu 🤞🏼🍀
@ine my używaliśmy fertilsafe plus przy poprzednich staraniach, ale nie wiem czy to pomogło, bo ja nigdy nie miałam problemów ze śluzem płodnym. Kupiłam żel bo chwytałam się już każdej opcji 🤣 za dużo forum 🤣🤣
@Pani Miśka ooo dasz radę zbadać w niedzielę, super 😍 to będziemy czekać na wyniki 😀_ine, Olaura, Pani Miśka, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Ewka9090 wrote:Mój mąż badał nasienie na początku grudnia i wyniki miał o wiele gorsze 😉 także myślę, że u Was są ogromne szanse na powodzenie 🥰
Ewka9090 lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Witam się dziewczyny w ten piękny śnieżny dzień 😊
Ściskam za ⚪ i 🐒 🫂🫂🫂🫂
U mnie na 99% wczoraj była owulka, dzisiaj rano szyjka już nisko, a rano miałam krew w nosie
Ja w planach mam dzisiaj sanki z moimi dziewczynami, cieszę się na ten śnieg bardziej niż one 😂
Pięknego dnia Wam życzę ❤️❤️❤️Majuna, Dropsik, Prezesoowa, ultramaryna_, koktajlowa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, czytam Was tu namiętnie ale w tym miesiącu postanowiłam się mniej udzielać żeby nie sfiksować przy tych staraniach..😅
@Zimozielona - kurczaki, trzymałam tak mocno kciuki, bardzo mi przykro, nawet nie chce sobie wyobrażać co teraz czujesz i jaki żal pewnie Cię przepełnia. Ja miałam czarną rozpacz jak mnie test oszukał a co dopiero w takiej sytuacji. Pamiętaj, że możesz pozwolić sobie na tą rozpacz. I ja nie wierzyłam ale faktycznie, jak tylko kończy się @ przychodzi nowa nadzieja i tego Ci życzę 😍❤
Kończę kawkę i zaraz zapinam moją sunię i idę zrobić w tej pięknej mojej śnieżnej dziś krainie parę kilometrów dla oddechu głowy. A że we wtorek mam monitoring czy urosło coś to przyda się oddech.
Ściskam Was mocno, podczytuje i dopinguje ❤AnitaK, Majuna, Dropsik, ultramaryna_, koktajlowa, Olaura lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml | 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml prog 170 ng/ml
26.11 - wizyta serduszkowa 🤞🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny