Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w alabie u mnie placilam za amh 160, ale to bylo w sierpniu.
Nona - ja udaje, ze w ogole nie widzialam slowa „biel” u Ciebie, zatestujesz za 3-4 dni i beda dwie krechy
Wlasnie dzwonila do mnie kolezanka, pogadalysmy sobie troche o staraniach... Ona dopiero zaczyna, a ma naprawde slaba sytuacje, bo ma jeden jajnik, z ktorym tez przez chwile miala problem. Przeanalizowalysmy przypadki wszystkich naszych kolezanek i doszlysmy do wniosku, ze kazda z nich miala problem z zajsciem... Przeraza mnie to. Jak slucham historii o 10 latach staran o pierwsze dziecko to chce mi sie plakac. Zycie jest naprawde niesprawiediwe.
Z jednej strony sie stresuje, a z drugiej chce, zeby byla juz 14.00. W ogole nie czuje owulacji, w porownaniu do poprzedniego cyklu. Nawet mnie nie ćmi ten jajnik, wiec ciekawe co to bedzie.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęściaro, przebija, ale ta kreska bardziej wygląda na przebarwienie po barwniku, bo strasznie chude.
Ja bym na twoim miejscu poszła na betę. Do jutra rana zanim zdążysz siknąć i będziesz 4h czekać na kreskę to już będziesz miała wynik z bety
Ja miałam babyboom, super, od razu pokazał kreseczkę, jest dużo czulszy niż te niebieskie z allegro
Nona, dla mnie też za szybko, ale ok, nie nakręcam, bo przy niezapominajce się nakręcałam i nie wyszło
A patrzyłaś czy jakiegoś cienia/poczasiaka nie ma ?
My dziś zaczynamy ferie, od rana z dzieciakami jeżdżę na zajęcia, do babci itd. Jutro powtórka. Chcę już weekend i odpocząćNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark kochana beta dopiero wieczorem albo na drugi dzień. Ten test biorę na chłodno bo długo minęło zanim zobaczyłam. W żadnej z ciąż nie wychodziły mi testy nawet przy wartości 100 wyszedł mi cień cienia po 2 godz od zrobienia testu. Czekam. Jutro zrobię kolejny.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Ja zawsze też udostępniam wykres. Ostatnio zauważyłam nawet że nie udostepnilam jakiegoś z zeszłego roku i zrobiłam to teraz to też przyznano za to punkty. Więc jak nasz więcej wykresów to warto bo zawsze jakiś tam miesiąc za darmo się trafi
-
Nona wrote:ooo dzieki, jak bedzie jednak okres to wezme na 3 miesiace plus tez udostepnie wykres do galerii, dobrze wiedziec!
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:staż na owu też mam długo, od 2014, spoko dobrze wiedziec!
Nona lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Ja ostatnio udostępniłam, miałam temp od 5 dni przed owu do końca cyklu (czyli 20/32 dni), testy owulacyjne, ciążowe, współżycie, szyjkę, śluz, plamienie i krwawienie, a mi się pokazało, że mam za mało danych i nie dodało punktów
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:a co robicie z weekendem, w tygodniu wstaje o 6 do pracy, w weekend bym pospala czy wtedy budzik na 6, tempka i spanie dalej?
Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość