Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:08
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny dzięki Kochane za pocieszenie:-) ale ja na serio nie mam ochoty na seks jak mnie tam swędzi i szczypie... wezmę te globulki dopochwowe i lacibios femina doustnie i może przejdzie. Trzymam za Was kciuk! Chyba ze plemnikami do niedzieli wytrzymają i będą chciały zawalczyć
-
Ani0nka myśle, że przy infekcji nie ma co, bo możesz zarazić partnera jeżeli to infekcja grzybicza, a faceci często nie mają objawów i później za każdym razem możesz mieć nawroty infekcji, bo mąż będzie Cię zarażać
-
Macmirror krem tez kupie dla męża i on się będzie smarował przez tydzień razem ze mną, ale następny miesiąc będzie nasz
-
U mnie bez antybiotyku nie dało się wyleczyć infekcji, kuracja trwała 2 tygodnie i po kuracji brałam probiotyki i mam spokój a często miałam nawroty, bo te tabletki na rynku co są bez recepty to bardziej niwelują objawy niż leczą, jeżeli już ten grzybek jest to trzeba się go pozbyć a nie zaleczać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 14:43
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:09
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chodzcie na Walentynkowe testowanie na Luty, bo nie ogarniam trzech watkow na raz
moyeu, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-