Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo na to liczę jutro też skoczę na bete
Lami, Beti82 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Kark, tak, niestety jedna kreska. Tak się wpatrywałam w ten test że coś tam dojrzałam, ale to ewidentnie już choroba psychwiczna a nie cień nawet wrzucę Wam , a co, pomęczcie oczy nie no żart, ja wiem że to negatyw ale tak ciężko przyjąć porażkę kiedy jestem w 30dc a NIGDY w życiu nie miałam dłużej jak 28 dni. Także albo owu później albo bezowulacujny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c7a786ed3af.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2c3dac5f8a7.jpgmoyeu lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:08
przedszkolanka:), moyeu, kark, Ani0nka, Beti82, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa, jak bedziesz mogła to napisz coś wiecej o tej laparo, zdrówka Kochana!
Boniu Dziewczyny jesteście kochane! Od razu mi lżej bo widocznie nie mam aż takiej psychozy i zwidów jak myslałam teraz pliska o kciuki bo jutro chcę skoczyć na betę. Wiecie może czy diagnostyka albo alab dają wyniki tego samego dnia jeśli pobranie było w sobotę? Bo wygodniej mi będzie podjechać do diagnostyki (i tak muszę jechać do innego miasta...) no ale jeśli tam tak nie dają to najwyżej pojadę do alabu.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Moyeu, ja też widzę odbarwienie. Zatestuj późnym popołudniem/ wieczorem, jeśli masz, to nordtestem. Kciuki!!!
Jeśli chodzi o laser to się zgodzę, że rewelacja! Ale starajcie się chodzić przed owulacją, żeby się później nie stresować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:27
moyeu, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami, wczoraj robiłam po południu i dzisiaj też zrobię ale ja tak duzo sikam że wczoraj to w zasadzie była woda, więc biel biła po oczach, dzisiaj też latam co godzinę do wc. Mam nadzieję że to nie zapalenie pęcherza
Ja mam super jasne włosy więc nawet nie próbuje takiej depilacji, chociaż podobno sa już metody na jasne włosy. Miałam za to peeling laserowy na buzię i to jest sztosikWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:47
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Ewelina92 wrote:Moyeu, ja też widzę. Takie cienie też u mnie po 16 idę na betę.30 lat 🍍 starania od II 2018
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:08
kark, Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
moyeu wrote:Tęczowa, jak bedziesz mogła to napisz coś wiecej o tej laparo, zdrówka Kochana!
Boniu Dziewczyny jesteście kochane! Od razu mi lżej bo widocznie nie mam aż takiej psychozy i zwidów jak myslałam teraz pliska o kciuki bo jutro chcę skoczyć na betę. Wiecie może czy diagnostyka albo alab dają wyniki tego samego dnia jeśli pobranie było w sobotę? Bo wygodniej mi będzie podjechać do diagnostyki (i tak muszę jechać do innego miasta...) no ale jeśli tam tak nie dają to najwyżej pojadę do alabu. -
tęczova wrote:Mąż dorwał lekarkę zanim pomyślała- żeby zrobić obchód niestety mam endomendę ale łagodną- wszystkie ogniska usunięte- jajowodu drożne. Nie jest źle, ale mogło być lepiej czuję się dobrze- tylko cała pooperacyjna śpi a ja nie mogę. Napiszę coś więcej pewnie jutro. Buziaczki! Ps. Wczułam endomendę!
-
A mnie kurwa po tym antybiotyku wyjałowiło, no masakra jakaś... wizyta u ginekologa dopiero w poniedziałek. Myslicie ze clotrimazolum mogę użyć? Chyba serio ten miesiąc odpuszczę. No nie mam szczescia
-
tęczova wrote:Mąż dorwał lekarkę zanim pomyślała- żeby zrobić obchód niestety mam endomendę ale łagodną- wszystkie ogniska usunięte- jajowodu drożne. Nie jest źle, ale mogło być lepiej czuję się dobrze- tylko cała pooperacyjna śpi a ja nie mogę. Napiszę coś więcej pewnie jutro. Buziaczki! Ps. Wczułam endomendę!
Beti ja spod Warszawy, pracuję w Warszawie więc coś albo w stolicy albo w okolicy <rymy częstochowskie rules>Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:59
tęczova lubi tę wiadomość
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Ani0nka wrote:A mnie kurwa po tym antybiotyku wyjałowiło, no masakra jakaś... wizyta u ginekologa dopiero w poniedziałek. Myslicie ze clotrimazolum mogę użyć? Chyba serio ten miesiąc odpuszczę. No nie mam szczescia