Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZasnęłam o 20, wstałam teraz
Wiki, super lekarz, fajnie, że gość nie na ślepo ładuje leki tylko sprawdzi wszystko
Za niedługo będą II, zobaczysz
Iga w takim razie czekamy na wyniki bety
Beti cudnie, najważniejsze, że już jesteś po i odliczasz, a nie zastanawiasz się czy będzie w końcu @ czy nie
AniOnka dodaj 0.1 stopnia do wyniku, jak godzinę wcześniej
Alis, alis, nie komentuję.Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Super, do kogo chodzisz w Krk? Ja ProCreative na Czystej. Wczesniej Ovum na Urzędniczej.
Nona lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualny
-
A nic przedszkolanko bo widzialam,ze polubilas cos pozno heh
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No i przesunelo mi owu na wtorek a wtedy bzykanka nie bylo...Ale cos czulam w srode rano bo temp wtedy wiecej skoczyla wiec bylo w srode rano.No i mnie musi wiecej temp skoczyc na owu tez sie zdziwilam ,ze na sobote mi owu wyznaczylo.
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, ja po clo też miałam mini torbiel z synem, jak byłam na wizycie w 7tc zobaczyć serduszko to już jej nie było Szczególnie jak się bierze lutke lub dupka to powinna się wchłonąć
Chociaż moja znajoma miała całą ciążę torbiel na jajniku i nic. Chyba miała jak Nona ostatnio pisała - po prostu jest i nic z nią się nie robi, bo ani nie rośnie niebezpiecznie, a ni leki nie działają
Nona, ja z synem miałam cc w Ujastkuprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Wiesz jeszcze o tym nie myślałam tak naprawdę... wiele osób chwali właśnie Ujastek. Ale moja lekarka jest w Żeromskim więc jeszcze nie wiem, pogadam z nią na wizycie.
Nona lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualny
-
Chcialabym Wam bardzo podziekowac za to ze bylyscie ze mna w tym moim szczesliwym urodzinowym cyklu dziekuje za slowa wsparcia :* i pamietajcie ze kazda z Was zajdzie !!
A tu moj test z dzis. I cienki z wczoraj. Chyba beta rosnie. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42fbb14ef850.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 08:53
baksia, kark, przedszkolanka:), Nona, basia1987, Słoneczko12, alis132, Ani0nka, Beti82, Mishigami00, Lady_Dior, patuniek86, Agagusia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Aaaa Monia co ja czytam, chwilę nie podgladalam a tu taki news! Ekstra, bardzo gratuluję
Czyli jednak coś z mojego snu się sprawdza, wszystkie w ciąży to i może z Filipkiem trafiłam :p dużo zdrówka dla Was ❤️❤️❤️przedszkolanka:), XxMoniaXx, 200mm lubią tę wiadomość
-
Monia gratki!
Dziewczyny chodźcie na luty!XxMoniaXx lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻