Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie znam się na tym endo, najważniejsze ze się udalo(w Twoim przypadku) i uda (w moim)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:30
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie spac piszcie coś bo jeszcze 5 min leżę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:36
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona - przy Twoim testowaniu to dopiero beda emocje! znowu trzeba bedzie kupic popcorn
Ja tak sobie mysle, ze moge miec niedrozne jajowody... I ze to przez to nie wychodzi. Przeciez mam zrost jajnika z macica, podejrzenie endometriozy, to bardzo prawdopodobne. Tak bardzo chcialabym byc juz po tych badaniach i wiedziec na czym stoje. Nic mnie tak nie denerwuje jak niepewnosc i czekanie.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Okolice Warszawy a Ty Nona:) nadszedł czas sikania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:41
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siknęłam i wzięłam szybki prysznic, trochę wodą tam podmyłam ale nie za mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:52
-
kark wrote:Z Alis jest masakra.
Wczoraj miała wizyte, są 2 bobasy, wyniki w normie, serduszka ładnie biją (wrzuciła zdjęcia usg i wszystkie paretry są wypisane), a lekarz debil jej powiedział, że serca słabo biją, że dzieci za małe itd.
I naprawdę pod spodem koło 30 komentarzy "Weź kur.a zmień lekarza, bo niepotrzebnie siebie, dzieci i nas stresujesz" to jest nie, ona zaczeka. Tak jak jej mówiliśmy, żeby proga nie badała, a ta dalej swoje i nadal bada. Na wizyty biega co tydzień i co tydzień to samo pisze...
Ja pierdziole!
Przykre... No ale cóż widzę że są osoby które mają luzik A są osobę które mają schizy jak ja...
Są też osoby które nikogo nie straciły A są takie które straciły bardzo wiele.
Pozdrawiam Was serdecznie trzymam za Was kciuki ! -
Ani0nka wrote:Siknęłam i wzięłam szybki prysznic, trochę wodą tam podmyłam ale nie za mocno
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Matko wyjść na chwile z koleżanka na ploteczki i już 10 stron zaległości
Przedszkolanko cudowne wieści a torbiel pewnie sama się wchlonie i zaraz nie będzie po niej śladu.
Lami super pomysł z wątkiem
Wiki cieszę się ze wizyta u dr Drobniaka się udała. Widzę ze ma podobny schemat działania. Ja miałam badania nasienia więc u mnie amh i marzec/kwiecień najwczesniej hsg kazal. Jest plan to najwazniejsze
Niezapominajko dziękuję. Ale bez nastawiania sie. Trzymam kciuki za Ciebie jestes zaraz po mnie z ta owu.
Beti super! Owulka pozno ale wcale to nie oznacza ze nie byla wartosciowa
Nona czytając Ciebie jak zawzze się uśmiałam
Dobranoc dziewczyny :*Wik89, przedszkolanka:), Beti82, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko mam dzis te same mysli na swoj temat tzn co do tego ze koniecznie trzeba sprawdzic te droznosc, u mnie pare cykli wiecej niz u Ciebie zreszta wiec czas juz najwyzszy. Boje sie tego hsg ale tez chcialabym juz to miec za soba i wiedziec na czym stoje. Plus lekarz powiedzial ze zwieksza szanse na zajscie w ciaze tak jak Nona pisze!
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszkolanko spac nie mozesz?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Zawsze nam budzik na 5, teraz zmierzyłam temperaturę o 4 bo się obudziłam. Ile trzeba dodać do temperatury stopni?
-
nick nieaktualnyBiegającą-mama wrote:Szczerze to nie wiem na 100% ale chyba nie , musZe poczytać . Mam się nie przemęczać i zasugerował delikatnie bym nie biegała hehe
Torbiel jest w jajniku, w żaden sposób nie wpływa naa ciążę i sama się wchłania.
Krwiaki najczęściej są w macicy, koło dziecka i grożą poronieniu, jeżeli urosną za duże zamiast się wchłonąć, bo wypierają pęcherzyk z macicy wtedy.
Są od złego zagniezdzenia lub od dużego wysiłku fizycznego w ciąży.
Ja miałam z najmłodszą, brałam dupka i leżałam, a jak za dużo Pochodziłam to plamiłam. Zniknęły po 5 tyg dopiero.
Więc z tym nie ma hehe, chcesz się cieszyć ciąża to odpuść i odpoczywaj.przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:08
Słoneczko12, przedszkolanka:), Ani0nka, Nona, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”