Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka gratki z wizyty to teraz z mężem się nie kłóć!!
Nona ja właśnie od wczorajszego wieczora dopiero czuję.. wcześniej nic. Oby dziad się wchłonął przez tydzień!
Niezapominajko i dobrze,zajmij się rozmowami,pracą (oczywiście dostaniesz ją ) a zajdziesz jakby w sumie...wpadniesz
Monia przykro mi .. a nie chcesz jej powiedzieć? To na pewno jej doda trochę radości i woli walki
-
Monia przykro mi ale moze Twoj dzisiejszy cud zdziala tez duzo dobrego u Babci, tego zycze!
Nikodemko - moj sie zapisal do „Invi cośtam” na Rakowieckiej..XxMoniaXx lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dzieki dziewczyny,ze mnie namowilyscie na monit.Sie posmialam z polozna owu byla z prawego jajnika .Jest cialko i plyn.I faktycznie ten plyn widzialam.Ciesze sie najbardziej z tego,ze mialam swoja owu bez lekow
blair., przedszkolanka:), Wik89, Słoneczko12, Ani0nka, Lami, Lady_Dior, Ewelina92, Sasanka5, Nona, tęczova, Biegającą-mama, Meggs, moyeu, kark, baksia, Domi_tur, kalcia lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dzieki dziewczyny,ze mnie namowilyscie na monit.Sie posmialam z polozna owu byla z prawego jajnika .Jest cialko i plyn.I faktycznie ten plyn widzialam.Ciesze sie najbardziej z tego,ze mialam swoja owu bez lekow
Super wiadomości Beti! Teraz odliczanieBeti82 lubi tę wiadomość
-
Beti super!
Jesli chodzi o dr Drobniaka: zrobil na mnie dobre wrazenie, duzy wywiad na poczatek, potem spojrzal w wyniki. Powiedzial ze w mojej sytuacji skoro pecherzyki sa ladne, objawy owu mam, hormony w miare ok, to najwazniejsze badania na tym etapie to nasienia meza oraz u mnie amh i droznosc jajowodow. Powoedzial ze obecnie ok 40% przypadkow nieplodnosci spowodowane jest niedroznoscia i najpierw to warto zbadac a dopiero potem isc dalej z ewentualna stymulacja itp. Bo nie ma sensu stymulowac jesli jajowody niedrozne. A umnie 10 cs i nie mialam nawet biochemicznej wiec tak. Dostalam skiero na posiew i po tym na hsg. Chyba sie zastosuje do jego zalecen. Mam zamiar zrobic to nadanie w marcu, no chyba ze w tym cyklu nam sie cudownie uda, musze pozytywnie sie nastawiac:)Beti82, Lami, Iga66, kark lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Polozna powiedziala ,ze mam jutro na bete isc haha ale ona nie wiedziala ,ze jestem 5 dpo Bo nie powiedzialam ,chcialam zobaczyc co sama powie.Ja nie bede testowac.Poprostu od jutra zaczynam zastrzyki z haparyny.Bo tak sobie obiecalam ,ze od potwierdzenia owu robie,zebym nie miala do siebie pretensji i czekam na @
Lami lubi tę wiadomość
-
Ale dziekuje ,ze mnie namowilyscie .Bo naprawde duzo mi powiedziala ,nie spodziewalam sie ,ze az tyle polozna wie
przedszkolanka:), Nona, Wik89, kark lubią tę wiadomość
-
Wiki - czyli dobrze, wiesz co masz robic, a to najwazniejsze. W takim razie jestesmy na identycznym etapie diagnostyki i cyklu chyba tez, ktory masz dzien? No i ja tez licze na ten cykl, a jesli jednak sie nie uda to w marcu laparo z droznoscia. Czyli trzymamy sie razem az do celu!
przedszkolanka:), przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Wiki, trzymamy kciuki, żeby obyło się bez tego i żebyś w marcu to miała już zaplanowane USG na podglądanie maluszka
Beti, widzisz! Super wiadomość! Wszystkie mocno ściskamy kciuki! A teraz pełen spokój, twórz idealne warunki na zagnieżdżenie bąbelka!Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Lami - wkleisz jeszcze raz link do fioletowej strony mocy? nie moge znalezc, a chcialabym Was odwiedzac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny