Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona pokręć tyłkiem, poschylaj się do najniższej szuflady kilka razy to mu foch puści
Dziewczyny, wbijajcie wszystkie na wątek Lami! Zrobimy listę wspólną - zafasolkowane i jeszcze testujące
Powiem tak... W ciąży z synem byłam u 4 ginów zanim się zdecydowalam. Bo nie oszukujmy się, w ciąży jednak jeat niepokój itp. A jak jest dobry gin to powie co i jak, powie, że jest ok, że bez stresu i wizyta za 3-4tyg.
Nie wiem, tak szczerze to takmkto nie pierdnie to jest stres...Nona, Beti82, kalcia lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Tak na szybko:
Lekarz zaskoczony betami,zadowolony i od razu usg
Jest pęcherzyk 4.9mm czyli póki co idealnie. Aleeee mam torbiel 3.66 cm...mam sie nie przejmować bo to się po stymulacji zdarza (poczytam o tym). Dupek zwiększony 3x1 (moze dlatego od niej mnie dzisiaj tam boli).
Wizyta oficjalna za tydzień w razie krwawien tfu tfu do szpitala i od razu go wolac!
Reszta pytan za tydzień , gratulacje juź były uff wracam i nadrobie pózniej :*
Kochana cudownie a powiedz czemu dupek jak prog taki masz piękny ?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami, ja w poprzedniej ciąży pytałam dziewczyny jaki panel szklany do kuchni wybrać, bo kupiliśmy dom wtedy i byliśmy w trakcie remontu
Ja akurat z kilkoma dziewczynami z "września 2014" utrzymuję kontakty Też była fajna ekipa, każda miała do min 3 nr tel, żeby w razie w przekazywać sobie jak najszybciej informacjeNona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia gratuluję. Czyli w tym cyklu seksy po winie:). Nie ma wykrecania się i będą nawet po męczącym dniu.
Przedszkolanko będzie dobrze wchlonie się.
Beti leć leć na podgląd chociaż będziesz wiedzieć czy coś tam się klaruje.
Lami też niedługo dołączę. Nie ma bata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 17:38
Beti82, XxMoniaXx, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przedszkolanko superrr Teraz tylko niech dzieć rośnie zdrowo
Monia fajną masz tą lekarkę-dobrze,że się odezwała,poradziła Co do acardu,to nie wiem co Ci doradzić,bo ja też w zasadzie biorę na własną rękę-tzn.poinformowałam lekarza,że biorę A on mnie w tym poparłprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Ja jestem za spotkaniem! Nawet na wiosnę a gdzie dokładnie ten wątek?
-
Monia, ale też nie odstawiaj od razu. Jaka dawkę bierzesz?
Lekarze u nas bardzo boją się odpowiedzialności za niego, bo wszytko spada na nich. Ale na zachodzi metformine bierze się nawet w celach zapobiegawczych cukrzycy ciążowej. Naczytałam się badań jak zdrowe dzieci rodzą się na metforminie i że bardzo pomaga w pierwszym okresie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 17:51
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
kark wrote:Nona pokręć tyłkiem, poschylaj się do najniższej szuflady kilka razy to mu foch puści
Dziewczyny, wbijajcie wszystkie na wątek Lami! Zrobimy listę wspólną - zafasolkowane i jeszcze testujące
Powiem tak... W ciąży z synem byłam u 4 ginów zanim się zdecydowalam. Bo nie oszukujmy się, w ciąży jednak jeat niepokój itp. A jak jest dobry gin to powie co i jak, powie, że jest ok, że bez stresu i wizyta za 3-4tyg.
Nie wiem, tak szczerze to takmkto nie pierdnie to jest stres...Nikodemka, speakyourmind93, Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - super, super, super!!!! Torbiel zniknie lada chwila, wazne, ze jest piekny pecherzyk tam, gdzie trzeba
Teczova - dokladnie, ja tez mam miec razem z jajowodami, czyli wychodzi na to, ze mamy identyczna sytuacje lacznie z ogniskami endometriozy. Musi byc dobrze! Jutro bede Ci zazdroscila, ze jestes juz po
Nona - ale macie super z tymi spotkaniami! Ciezko zebrac taka ekipe Ciekawe czy wygladacie tak, jak sobie Was wyobrazam hihi
Ja to Wam powiem, ze jestem przerazona... Jak wejde na jakis inny watek to totalnie nie moge sie odnalezc, jakos nie czuje klimatu. Dlatego tak mnie przeraza, ze wszystkie odejdziecie na fiolet, a ja nikogo nie bede znac <wyje>. Lami, swietny pomysl z tym watkiem Nawet jak daty porodow beda rozbiezne, to mozna dzielic sie doswiadczeniem.
przedszkolanka:), Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Monia, bierz teraz połówkę przez 4-5 dni, później ćwiartkę, nie eliminuje od razu. Tym bardziej, że dawka nie jest kolosalna. Ja brałam 500 aż do serduszka. Później zmniejszyłam do 250 i odstawiłam po kilku dniach. I zaczęła się straszna senność. Podejrzewam, że jak w poniedziałek pójdę na cukier, to coś wyjdzie. A tak trzymała to metformina trochę i nie hulało.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jutro idę na tą betę choć i tak nie wiem po co. Dzisiaj czułam się bardzo źle. Miałam zawroty głowy, puls na poziomie 55 uderzeń na minutę. Teraz już trochę lepiej. Ale za to leżę sobie i płaczę. Jakoś straciłam wiarę w to, że kiedykolwiek się uda. Czuję, że coś jest u mnie nie tak
Przepraszam, że Wam smęcę, ale naprawdę nie mam komu i to też mnie strasznie dobijaCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Jadę! Trzymajcie kciuki aby jeszcze było jajeczko
speakyourmind93, Słoneczko12, Beti82, przedszkolanka:), Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Monia ja dwa dni brałam po jednej i tyle. Lekarz powiedzial że dobrze.
Anionka to korzystaj! I kciuki za wizyte;)
Nona jak to sroda bez loda byla -,-
Co do torbiela to czujesz go? Bo mnie pulsacyjnie boli
Kozgo dupek chyba na tego torbiela..
Super pomysł z wątkiem,ogarnę sie i będę i tamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 18:24