Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko - musisz znaleźć przyczynę i będzie dobrze :* Musi się nam w końcu udać...
Widzę,że mąż zaczyna stresować się badaniem nasienia. Już przestał być taki pewien, że wszystko u niego na 10000% będzie w porządku. Mam nadzieję, ze jednak miał rację.
Przykro mi jak co miesiąc tak mocno wierzy, że się udało, mówi do brzucha, a później okazuje się, że znowu nic z tego. Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jego reakcji jak kiedyś przyniosę mu te dwie kreski. -
Ahhhh probuje Was nadrobic bo od rana nie mialam internetu w komorce a tu tyllllleeeee sie dzieje na koniec miesiaca, hhahhh pieknie!
Moniaxx no fantastycznie jejku gratulacje!!! Fajna niespodzianka jeszcze styczniowa!!!
Przedszkolanko - super wiesci z wizyty, a torbiela poki co sie nie martw, gin ma pod kontrola:D
Nikodemko Beti Sloneczko - spokojnie ja tez jeszcze tu bede heh...
Dziewczyny a ja zapisalam sie dzis do tego dr Drobniaka bo zobaczylam ze przyjmuje w przychodni do ktorej chodze gdzie mam abonament z pracy, przyszlam i okazuje sie ze po pierwsze nie przyjmuje w ramach mojego ubezpieczenia wiec musialam wybulic a po drugie jest mega kolejka i 30 min opoznienia:/ takze siedze pod tym gabinetwm i mysle ze durna jestem bo wejde tam i pewnie i tak powie mi to co Meggs czyli zebym zrobila AHM...a moglam pojsc do zwyklego endo... ale juz poczekam, moze popatrzy na moje badania i odkryje cudowny klucz do mojej ciazy:DXxMoniaXx lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko moj chyba tez sie stresuje ale tego nie okazuje, jak mu powiedzialam zeby sie nie martwil badaniem to powiedzial ze chyba to chyba ja sie bardziej stresuje:D to prawda ze to przezywam:p ale swoje wiem, ze on tez, tylko nie okazuje..
Mam nadzieje ze bedzie dobrze, w srode sie okazeII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami wrote:Myślę, że nasza ekipa to przetrwa nie tylko te ciaże, w których jesteśmy i o które się teraz staramy.
Mój chłop to od razu wie kiedy ja tu z Wami siedzę. Teraz tydzień nie mogłam zdecydować się na parapety, to mi pojechał: załóż forum "parapetyfriends". A za chwilę, nie napisz do twoich ovufiendek, decyzję podejmiesz w 2 minuty Jak on mnie zna jeśli chodzi o Wasz wpływ
Hah moj tez od razu wie kiedy tu siedze i pyta jak tam ovufriendki i czemu nie ma czegos takiego dla facetow hahaha (nie wiem - jest?)
A ja ostatnie 3 dni bez internetu w telefonie, tylko wifi, i juz mi Was brakuje!Lami lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wiki - gdzie Twój robi badanie?
Daj koniecznie znać jak po wizycie u Drobniaka! Może jeszcze się do niego wybiorę, chociaż liczę, że Szpotańska coś wymyśli. -
nick nieaktualny
-
JEEEEST PĘCHERZYK NIE WSZYSTKO STRACONE 1,97cm czyli prawie 20mm, mysle ze jutro bądź pojutrze owulacja. Dziś działamy
Nikodemka, Lami, kark, XxMoniaXx, Beti82, przedszkolanka:), speakyourmind93, Wik89, Lady_Dior, blair., Iga66, Nona, Sasanka5, Biegającą-mama, moyeu, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
GRATULACJE! Monia, Moyeu, Przedszkolanka super! Takie dobre wieści na koniec miesiąca
Meggs, nie wiem czy pamiętasz, ale Przedszko miała też spadek temp i przy okazji gorszy nastrój, ja oczywiście nie chciałam jej nakręcać, ale to były klasyczne objawy zagnieżdżania Także za 2-3 dni teścik Trzymam kciuki!
A Wy trzymajcie za mnie, bo czekam na odpowiedz po rozmowie kwalifikacyjnej. Wymaglowali mnie jak nikt nigdy wcześniej - 1,5 godziny rozmów po polsku, angielsku, analizowanie danych, tłumaczenie tekstu... jednym słowem masakra. Wróciłam wczoraj padnięta, już dawno tak sie nie czułam. Ale seks i tak był oboje wpadliśmy w rytm, wreszcie jest super i ciągle tego chcemy!! W końcu młode małżeństwo
A u lekarza spoko. Endo 10 mm, cialko żółte jest, wszystko wygląda książkowo. Starania wg WHO oznaczają seks 4-6 razy w tygodniu. Także my się do tej pory nie staraliśmy
Jakoś tak mi przeszło. Z jednej strony bardzo chciałabym tu z Wami siedzieć i być na bieżąco a z drugiej nie chce się teraz nakręcać ciągle na jeden temat- w sensie chcę zajść w ciążę, ale nie chcę, żeby moje myśli krążyły tylko wokół tego.
Wg mnie dziś jest 4 dpo, wg ovu 3 dpo. Czekamy spokojnieXxMoniaXx, przedszkolanka:), Wik89, Nona, Meggs, moyeu lubią tę wiadomość
-
SUper Anionka
Ja właśnie zastanawiam się czy mój dzisiejszy mini skok temperatury wskazuje na to że już jest po owu i nie wiem skok jakiś taki mały... Zerknijcie, co myślicie?
Nie mam już testów i nie mam jak sprawdzić, wczoraj działaliśmy bo był pozytyw, dzisiaj miała być przerwa, ale sama nie wiem co robić...28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Monia... Ale to i tak jest dla niej piekny prezent, nawet gdybys tylko Ty miala o tym wiedziec.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Monia moja babcia choruje na najrzadszego raka skory jest po chemioterapii, teraz kolejne etapy leczenia! Trzeba wierzyć! Ja tez chciałabym swojej babci zrobić taki prezent
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Monia przykro mi,że tak źle z babcią Trzymam kciuki,żeby stał się cud :*
XxMoniaXx lubi tę wiadomość