Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja trochę przypadkiem byłam dziś na nieplanowanej wizycie u znajomego gin. Pęcherzyk w macicy jest 6mm jest tez krwiak wiec przepisał mi dupka 2x1 . Przedszkolanko na pytanie czy to nie bliźniaki powiedział ze pęcherzyk przecież jeszcze może się podzielić hehe
Beti82, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
brunetka91 wrote:Czy Wy też widzicie 2 kreskę, taką ledwo widoczną?
https://naforum.zapodaj.net/a79bceb8e28d.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/7dd461afb822.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/d14402a52ed1.jpg.html
Jutro chce powtórzyć, może będzie bardziej widać -
Biegająca to my podobnie. A ten krwiak to torbiel? wybacz głupie pytanie,ale mam pierwszy raz i się nie znam.. aa no i ja miałam pytać o bliźniaki ale mogą jeszcze być właśnie to się ugryzłam
no i gratulujęBiegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:No Beti, mega news, wszystko naturalnie u Ciebie się odbyło. Bosko. Dobrze ze poszłaś!
Nona lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Wiki - czyli dobrze, wiesz co masz robic, a to najwazniejsze. W takim razie jestesmy na identycznym etapie diagnostyki i cyklu chyba tez, ktory masz dzien? No i ja tez licze na ten cykl, a jesli jednak sie nie uda to w marcu laparo z droznoscia. Czyli trzymamy sie razem az do celu!
Tak Nikodemko trzymamy sie razem, tak jest duuuuzo razniej;)
Dzis 4dc u mnie u Ciebie chyba tez?
Nona ja mam isc na posiew ok 20 dnia w tym cyklu, jak beda wyniki ok to na droznosc ok 8 dnia kolejnego cyklu czyli poczatek marca (nie dopytalam niestety jaką metodą). W miedzyczasie bedziemy miec wyniki nasienia i AMH. Ale oczywiscie zycze Tobie i sobie tez zeby obylo sie bez tego
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jak miło wieczorem poczytać dobre wiadomości.
Wysyp ciąż na koniec miesiąca, pięknie rosnące bety, optymistyczne informację od lekarzy, owu które i tak były
Gratuluję dziewczyny!
Ja wczoraj miałam mieć okres a tu cisza. Jeśli jutro nie będzie to w sobotę betke.
Modlę się żeby tym razem się udało.
Dobrej nocy i do zobaczenia na walentynkowym
przedszkolanka:), Słoneczko12, Nona, Ani0nka, Wik89, blair., kark, basia1987 lubią tę wiadomość
-
Wik - ja tez 4dc U mnie bedzie pewnie taki sam plan dzialania jak u Ciebie. A gdybym jednak szla do Drobniaka to juz w ogole by tak bylo
Wik89 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Biegająca to my podobnie. A ten krwiak to torbiel? wybacz głupie pytanie,ale mam pierwszy raz i się nie znam.. aa no i ja miałam pytać o bliźniaki ale mogą jeszcze być właśnie to się ugryzłam
no i gratuluję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po bzyku ❤️ Teraz leżę do 22:40 grzecznie na łóżku
przedszkolanka:), Mishigami00, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiedział ze endometrium 8,4 niezmiennie i ze owu może być jutro, za dwa dni, różnie pękają te jajeczka wiec seksy co dwa dni to konieczność powiedział mi się wydaje ze może być w sobotę wiec dziś i w sobotę i w poniedziałek będą seksy. I w poniedziales mam wizytę czy już pękło i jest ciałko żółte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:19
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona a Ty kiedy masz termin @? Oczywiście tej której już nie będzie testowanie walentynkowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny