Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam na tej becie. Takiego stresa dawno nie miałam, nie wiem dlaczego. A dziś było w labo tyle kobiet w ciąży, że głowa mała.. Z jednej strony fajnie popatrzeć, ale z drugiej przykro.
Monia, super!
Tęczova kciuki!XxMoniaXx, 200mm lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Kark ja wiem wiem od owulacji nie biegam , nie zamierzam przez najbliżej 9miesiecy , ten doktorek Poprostu bardzo dobrze mnie zna wiec wolał dwa razy powtórzyć ... zobaczymy jak z praca wyjdzie.. apropo pracy wczoraj powiedziałam kierownice ze jestem w ciazy, może lekko się zdziwiła ale powiedziała ze ok ma świadomość ze młode kobiety maja dzieci, będę chodzić ile dam rady a po macierzyńskim wracam -oczywiście umowa o prace
przedszkolanka:), Agagusia lubią tę wiadomość
-
Monia - super krechy!
Bardzo chce, zeby ten cykl jak najszybciej minal... Bardzo! Chce juz miec te hsg i laparoskopie i po prostu wiedziec co jest na rzeczy albo, ze jest juz cos naprawione. No i miec wynik badania nasienia. Licze, ze moze uda sie zajsc teraz, ale nie mam złudzeń i wielkich nadziei.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Jejku, gości wczoraj miałam go północy i teraz was nadrabiam od rana, tyle naprodukowalyscie hehe Beti super wiadomość, fajnie zobaczyć znowu ze odzyskujesz jakaś radość i pozytywne myśli Monia gratulacje testu może zechcesz się podzielić z babcia dobra wiadomością
Beti82, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
A mnie coś cipeczka pobolewa- lekko spuchnięte wargi, zaczerwienione. Chyba za dużo tego żelu conceive użyłam wczoraj na nią, bo nie tylko w środku posmarowałam... i jak włoski odrastają to tez podrażniają mnie... spsikałam ją octeniseptem, czy macie jeszcze jakieś sposoby na podrażnienia oprócz wietrzenia oraz globulek dopochwowych? Jakieś kremy?
-
Anionka ja nie mam sposobów, ale chętnie poczytam, bo często mam problem z podrażnieniem po goleniu, włoski mi wrastają i po sexie często mam podrażniony wzgórek... chciałam iść na epilacje laserowa w ta zimę, ale nie zdążyłam, bo zaszłam w ciąże!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 10:15
Ani0nka lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Mysle ze to nie jest żadna infekcja bo śluz ładny czysty bez żadnych grudek... może linomag?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jak nie urok to sraczka, jak nie antybiotyk, to foch jak nie foch to podrażnienie cipki... nie ma lekko
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Jak nie urok to sraczka, jak nie antybiotyk, to foch jak nie foch to podrażnienie cipki... nie ma lekko
Ani0nka, kalcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
200mm wrote:Moyeu, a Ty powtarzałaś test ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c7a786ed3af.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2c3dac5f8a7.jpg30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻