Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moyeu wrote:Tęczowa, teraz będzie tylko lepiej!!!
Beti ja spod Warszawy, pracuję w Warszawie więc coś albo w stolicy albo w okolicy <rymy częstochowskie rules> -
Teczova - jednak endomenda... ale najwazniejsze, ze lagodna i wszystkie ogniska usuniete i jajowody drozne... Super! Teraz tylko czekac na ciaze
-
Ani0nka wrote:Napisałam smsa do ginekologa, ciekawe czy coś odpisze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona to zakupie te globulki ale ja tak nienawidzę sobie wkładać coś tam nawet tamponów tak wiem dziwne no ale muszę to wyleczyć... jestem taka zła
-
Ewelina92 wrote:W luxmedzie30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi ginekolog nie odpisał... wezmę te globulki. Czyli to na noc, a głęboko to włożyć? Matko serio nigdy tego nie robiłam
-
Ani0nka wrote:Mi ginekolog nie odpisał... wezmę te globulki. Czyli to na noc, a głęboko to włożyć? Matko serio nigdy tego nie robiłam
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
No mam niefart w tym miesiącu, ale Nona za Ciebie mocno trzymam kciuki! A ja dołączę w następnym cyklu. Nie będę już kombinować. Wiem, ze ciagle to powtarzam a robię swoje ale jest więcej przeciw niż za abym zaszła w tym miesiącu. Ginekolog odpisał : Lactovaginal. Poczytam sobie o tym
-
Ani0nka wrote:No mam niefart w tym miesiącu, ale Nona za Ciebie mocno trzymam kciuki! A ja dołączę w następnym cyklu. Nie będę już kombinować. Wiem, ze ciagle to powtarzam a robię swoje ale jest więcej przeciw niż za abym zaszła w tym miesiącu. Ginekolog odpisał : Lactovaginal. Poczytam sobie o tym
-
Nona wrote:jakie zalecenia w oczekiwaniu na 2 kreski?
-krem z progesteronem zaczynam dzis plus ananas
-duzo wody co jeszcze? malos tresu haha
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam przy antybiotyku brać dodatkowo jakies osłonowe tabletki.Nie mowie ,ze akurat te.Ale u mnie to sie sprawdzaloAni0nka lubi tę wiadomość