Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona przykro mi.
Do mnie dotarły owulaki, zaczynam sikać od dzisiaj,chociaż u mnie to głupota bo dziś 8dc A owu przeważnie koło 24dc. Ale kupiłam 50 sztuk więc mogę sikac do woli z resztą brakowało mi tego w zeszłym miesiącu.
I mam pytanie do dziewczyn pijanych inofem bądź podobny specyfik. Bierzecie dodatkowo kwas foliowy? Jeśli tak to jaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 08:17
-
nick nieaktualny
-
Ja tak samo, 2x1 i juz bez kwasu.
Nona to powodzenia z badaniami i nie trac tego swojego pozytywnego myslenia bo to na pewno pomaga w staraniach!
U mnie jakos slabo, niby polowa cyklu a od wczoraj wieczorem humor siadl, sluzu brak i jeden ogromny pryszcz wyskoczyl mi na czole, choc w polowie cyklu cere mialam dobra zawsze. Tzn wg testow owu jestem przed owu a moj organizm zachowuje sie tak jakby bylo juz po:( skoku temp jeszcze nie bylo waha sie 36,2-36,4
Takze dzis jakos stracilam werwę i juz w glowie mi sie rodza pytania ze moze to przez castagnus moze przez pylek pszczeli ktory biore od tygodnia itp... no nic zobacze jak wyjdzie dzisiejszy test owu.
Nikodemko Ty chyba tez dzis owu testujesz?madzi2506 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie też biel zrobiłam 2 testy jeden o 4 drugi teraz. Na tym pierwszym dopiero teraz coś tam się mieni ale wiem że to może być reakcja. Zrobię później owulaka zobaczę czy jest taki sam jak wczoraj.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
przedszkolanka:) wrote:oby oby !
Speaky widzę Cię codziennie szpiegu :* co tam,jak tam?
Nikodemko było jedna,przerwa, trzy! przerwa bo gin na nastepny dzień i od piątku do dziś jak się nie uda to w kolejny co drugi dzień
Razem z Lami Was podczytuje i ogroooooommie trzymamy kciuki!!!
Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfff7ae8a610.jpg
Czy któraś z Was bierze w 2fc Besins? Ja mam dupka i Besins (jako że miałam tragicznego proga przy ostatniej biochem.) i chyba mi cyce zaraz eksplodują, aż tak nigdy nie miałam. Biorę go dopochwowo i ogólnie próg wyszedł mega wysoki 45,5ng/ml, ale to właśnie chyba Besins zafałszował wynik. Muszę chcociaz jakoś do środy wytrzymać z testowaniem