Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A, Meggs... Plan na częsty seks popieram całą sobą! Też taki mam plus metaxa przy w okolicach owu - tak mi się spodobała wiadomość Lami i tak sobie tę Metaxę wkreciłam, że zajdę po niej siłą perswazji xD
przedszkolanka:), Lami, Pestkaa, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:A, Meggs... Plan na częsty seks popieram całą sobą! Też taki mam plus metaxa przy w okolicach owu - tak mi się spodobała wiadomość Lami i tak sobie tę Metaxę wkreciłam, że zajdę po niej siłą perswazji xD
Niezapominajka2, przedszkolanka:), Słoneczko12, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko - dobry plan! U nas Metaxa miala byc wczoraj, ale niespodziewanie wpadli znajomi i pokrzyzowali nam plany na upicie sie nia, przelozymy to na wtorek
Ale mam w sobie niepokoj. Łapie mnie stres, poca mi sie dlonie i az momentami brakuje tchu. A najlepsze jest to, ze sama nie wiem dlaczego. Obstawiam jutrzejszy monitoring. Moim marzeniem jest jedna, normalna, ksiazkowa owulacja bez zadnych ceregieli w 19 dniu cyklu jak to zwykle bywało. Proszę, niech się spełni!Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Niezapominajko - dobry plan! U nas Metaxa miala byc wczoraj, ale niespodziewanie wpadli znajomi i pokrzyzowali nam plany na upicie sie nia, przelozymy to na wtorek
Ale mam w sobie niepokoj. Łapie mnie stres, poca mi sie dlonie i az momentami brakuje tchu. A najlepsze jest to, ze sama nie wiem dlaczego. Obstawiam jutrzejszy monitoring. Moim marzeniem jest jedna, normalna, ksiazkowa owulacja bez zadnych ceregieli w 19 dniu cyklu jak to zwykle bywało. Proszę, niech się spełni! -
Nona mi tez sie wydaje ze za szybko jeszcze na @
Ale gdyby cos to tak jak dziewczyny pisza moze za krotka faza albo moze badanie nasienia.
Ja jutro chce do babci jeszcze skoczyc. Teraz juz tylko siedzi i slucha . w zeszlym tyg jeszcze chodziła. jest taka słaba. Znow kolejny okropny dzien przede mna. MasakraNona lubi tę wiadomość
-
Monia - ja tez przytulam :*
Meggs - jutro będzie 13 dc. 4 dni temu pęcherzyk miał 16 mm, mam nadzieję, że jutro zobaczę ciałko żółte i będzie po sprawie...XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Nona, trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła!
Nikodemko, nie stresuj się. Wszystko będzie tak jak tego chcesz i będziesz miała normalny cykl
Monia, przytulam :*
U mnie wczoraj seksy, dzisiaj też postaram się namówić
Dzisiaj w kościele zrobiło mi się tak słabo, że musiałam wyjść na dwór, bo za moment bym zemdlała..XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
przedszkolanka:) wrote:dużo nas teraz owulacje miało/ma. Za 2 tygodnie testy się posypią!
Będzie emocjonująco!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
A ja dziewczyny dzisiaj pierwszy raz na nartach jezdzilam :)jutro umre na kolana haha teraz wracamy i tam mnie napierdziela lewy jajnik.,ze masakra.Czyzby narty dobre na owulacje
Słoneczko12, Malinowa91, speakyourmind93, Pestkaa, przedszkolanka:), sunshine03, Nona, blair., Meggs lubią tę wiadomość
-
Faktycznie Przedszkolanko, fajne bedzie grupowe testowanie. Moze schynchronizowaly nam sie cykle? A zdradź ile masz serduszek od @ aż do teraz?
Beti, podziwiam. Ja probowalam nart w tamtym roku i moja przygoda z nimi skonczyla sie na zalozeniu i sciagnieciu stroju Rozmyslilam sie jak zobaczylam pierwszy „zjazd” mojego meza hahaprzedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
oby oby !
Speaky widzę Cię codziennie szpiegu :* co tam,jak tam?
Nikodemko było jedna,przerwa, trzy! przerwa bo gin na nastepny dzień i od piątku do dziś jak się nie uda to w kolejny co drugi dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 20:52
-
Nikodemka wrote:Monia - ja tez przytulam :*
Meggs - jutro będzie 13 dc. 4 dni temu pęcherzyk miał 16 mm, mam nadzieję, że jutro zobaczę ciałko żółte i będzie po sprawie...