Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My za każdym razem jak odświeżamy stronę to kichamy trzy razy, żeby mieć pewność, że wirusy światłowodami doleciały
przedszkolanka:), speakyourmind93, Słoneczko12, Wik89, kark, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tak, tak, ja łykam wiruski ile wlezie!
Ale jestem ciekawa tego monitoringu... Obstawiam, ze to nie bedzie koniec przygody z owulką w tym cyklu. Nie u mnie. Dlatego licze, ze rozwiaze ta zagadke.Lami lubi tę wiadomość
-
Chciałam się pochwalić dziewczyny, że dzisiaj pojawił się u mnie piękny śluz płodny nie wiedziałam, że tak to może ucieszyć
Dodatkowo, nie wiem co mi odwaliło, ale przy okazji zakupu ebooka u mamyginekolog na WOŚP, kupiłam także segregator "jestem w ciąży" :o
Mam nadzieję, że już lada moment się przyda!przedszkolanka:), Wik89, Lami, Pestkaa, Nona, kark lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko mnie ciekawi co wyjdzie u Ciebie.
Ewelina do dzieła wiec
Natalia dziekujemy
Już dwa dni z rzędu działamy i planujemy tak do 2 dpo.przedszkolanka:), Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Synek ❤️
Dziękuję za wszystkie wiruski oby się przyjęły:D:D
Szczęściaro, no nieźle, są emocje:) czekamy na wieści jutro!
Nikodemko, dawaj znac jak tam monitoring!
Nona - nie mialam nigdy monita po owu, mialam kilka razy usg tuż przed owu, ale wiem ze to ze byl pęcherzyk odpowiedniej wielkosci jeszcze o niczym nie świadczy. dlatego chyba jeśli w tym cyklu nie zaciążymy to spróbuję w lutym pełen monitoring. To byłby już 10 cs więc czas najwyższy (moim zdaniem, mojej ginekolog nie;P).
Nona, Szczęściara lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
przedszkolanka:) wrote:Idealnie Ty jestes na clo z dupkiem?
Zresztą, bardzo źle się czuję po dupku- mam jakieś problemy z dodatkowymi skurczami serca.Synek ❤️
Ewelina - oby przydal sie jak najszybciej ja jestem fanka mamyginekolog! Mam przypinke „jestem w ciazy” stoi na honorowym miejscu w pokoju.
-
Nikodemka wrote:Ewelina - oby przydal sie jak najszybciej ja jestem fanka mamyginekolog! Mam przypinke „jestem w ciazy” stoi na honorowym miejscu w pokoju.Synek ❤️
nick nieaktualnyalis132 wrote:Dziewczyny: Beta ponad 1000 wiem że miałam odetchnąć prog 4 niby duphaston jest ale popatrzcie:
https://zapodaj.net/afc841e4c4adb.jpg.html
Co myślicie?speakyourmind93, Słoneczko12, Domi_tur, Beti82, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny