Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, Przedszkolanko - jak można powtarzać w 14 dpo test skoro 13 dpo wyszedł negatyw xD to już jest strata kasy!
Nie mam teraz siły na planowanie i pozytywne myślenie. Póki co jestem na etapie, że jest z nami jakiś grubszy problem. Pewnie mam zarośnięty lewy jajowód a owulka nie wiadomo czemu zawsze z lewego. Daaawno temu lekarz powiedział, że mam macicę przekrzywiona na lewą stronę i to może być po prostu moja budowa albo był jakiś stan zapalny, który to spowodował, ale mam się tym w ogóle nie przejmować, no chyba, że będzie problem z zajściem w ciążę. No to jest. Narazić mały, bo to był dopiero 5 cs, ale kurde! Albo jeszcze mam bakterie.
Musze to wszystko przemyśleć. Mąż koniecznie na badanie nasienia - to jest 120 zł a u mnie zwykła wizyta 150 albo 200 (invicta).
Wklejam wykres. Jutro powinien być okres, bo mam fl 14 dni. Widzicie - może być bardzo ładny i nic z tego nie będzie, jeśli to jajko nie może wypaść z jajowodu albo zagnieździć się w macicy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b287a495a3d.png
W ogóle ogarnijcie nasze <facepalm> w nowym cyklu co 2 dni a przy owulce codziennie!
Życzę Wam powodzenia! Nona nie smutaj, już jesteś bardzo blisko!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Szczęściaro to kciuki za Ciebie, długo @ now przychodzi, widzę szanse!!!
Nikodemka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajko - ja mam takie same odczucia w tym cyklu. Tak naprawde jestem pewna, ze problem jest grubszy po tym jak ostatnio lekarka odkryla ten zrost jajnika z macica. Nie mam zludzen, dlatego zaczynam dzialac i na szczescie zlapalam do tego motywacje. U Ciebie tez sie uda, dobrze ze sie badacie, to polowa sukcesu! Ja wykresu uzywam tylko do tego, zeby okreslic skok przy owulacji... Pozniej juz nie biore pod uwage, bo w grudniu mialam ksiazkowy i nic z tego nie bylo
Przedszkolanko - dzisiejszy owulak prawie pozytywny, obstawiam ze owulka bedzie jutro max we wtorek. Jutro mam monitoring na 14.30 i bede miala jasnosc wczoraj mialam rozciagliwy sluz, nieduzo, ale byl, uff.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pestka dzisiaj dzień powtórki!
Monia tydzien do owu to juź mało! Plemniki nawet 7 dni podobno moga przetrwac
Niezapominajko jak czujesz,że coś kest nie tak to badania. Mamy przykład Najmłodszej .
Kozgo działać działac duźo
Nikodemko no i super! Monotoring dużo wyjaśni więc tylko się bzykac i razem odliczamy
Ja za godzine robię owulaki profilaktycznie ;p -
Kozgo no i pozytywnie
Mój miał laparoskopie na żylaki w moim 2dc,tez bylo że nie mozna,brał antybiotyk a wtedy mialam pierwszą stymulacje i bylo mam szkoda tracić(mimo,ze szanse byly zerowe) no i co ? Mam z tego cyklu Pole ;pNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny