Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:dość nie,czasem kryzys jest jak dużo pod rząd ale dzień przerwy i proszę jak wczoraj torpeda:P
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
rzepakowepole wrote:Dzień po teście to może być nawet dwa dni przed owulką. Albo owulacja może być w ogóle później, organizm może zrobić drugie podejście. U mnie tak było cykl temu. Miałam pozytywne testy w 13-14 dc i nagle w 17 znów zalało mnie śluzem płodnym i test prawie prawie pozytywny. A ostatni raz kochałam się z mężem w 14 dc. Ale byłam na siebie zła.
Po prostu nigdy nie wiadomo czy się owulka nie przesunie. Tzn. jak macie zawsze super regularne cykle, ze stałą, pewną faza lutealna, to możecie przypuszczać, że te pierwsze testy będą dobrze wskazywać. Ja już tego pewna nie jestem, bo raz mam cykl 26 dni a raz 32, a test owulacyjny za każdym razem pozytywny najdalej w 14 dc. Niemożliwe, żeby fl tak się wahała.
hmm miałam to samo w ostatnim cyklu, tj. 16, 17, 18 dc testy owu pozytywne, ostatni seks był 17 dc, 19 dc test owu ujemny a potem 20 dc mega pozytywny i sluz plodny, ale juz nie wykorzystalismy okazji i nie bylo . Teraz żałuję;P sprobuje zrobic jak mowisz i uprawiac seks w miare regularnie do konca cyklu. tylko skąd wziąć takie libido;p
u mnie dziś test owu jeszcze negatywny ale to 13 dc, jajnik (znowu lewy) mega czuję, mam nadzieję że za dzień dwa będzie pozytyw...zobaczymy
Nona mega trzymam kciuki za to żeby to było implantacyjne, skoro owu Ci sie przesunela to tak by wynikało!
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Szczęściara wrote:Jak nie ucieka to jest dobrze. :p
ale słuchajcie tego- dzwoni dzisiaj brat do niego by na narty wieczorem jechać, no i mój mąż się wykręca,kombinuje, szwagier wkurzony już że pewne ja go nie chce puścić w końcu mój mąż mówi " no Aga ma owulke kurde!" i szwagier tylko powiedział "aha,okej to jutro" hahahahahahWik89, Szczęściara, Słoneczko12, Lami, Beti82, blair., Meggs, kark, Nona, Pestkaa, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko no przecież..Narty nie uciekna.
Moja szwagerka dzisiaj do mnie że przydałoby Nam się drugie aż się ugryzlam w język żeby jej nie powiedzieć że to nie takie hop siup.przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęsciara ja też już miałam taką sytuacje. Dzisiaj wychodziłam z apteki i spotkałam znajoma jeszcze z czasów pracy w przedszkolu i zapytała czy chorujemy,że po aptekach latam (była z małym dzieckiem). To jakoś tak mnie zatkało,że zdołałam tylko wydukać,że my zdrowi tylko chcemy takiego fajnego brzdąca ( zaczepiając małego) tylko natura nie chce to na aptekę liczymy. Na pytania o rodzeństwo odpowiadam tylko,że kiedyś będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny