Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTe testy są na 100% pozytywne! Jeden ma 2 takie same kreski, drugi ma ciemniejszy testową!
Szczęściara, sikałaś ciążowy? Ja teraz miałam pozytywne owulacyjne przy pozytywnych ciążowych
Szczęściara, alis132, przedszkolanka:), blair., speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Może zwiastują już ciąze robilas test bhcg? Podjednostka lh jest podobna do bhcg w budowie i czesto owulaki pokazują ciąze jeszcze przed testami ciążowymi dodatkowo ze wczesnej ciązy lh utrzymuje sie na wyzszym poziomie by pomoc w jej utrzymaniu zatestuj jutro.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
kark wrote:Te testy są na 100% pozytywne! Jeden ma 2 takie same kreski, drugi ma ciemniejszy testową!
Szczęściara, sikałaś ciążowy? Ja teraz miałam pozytywne owulacyjne przy pozytywnych ciążowych
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami - no wlasnie. Ja w listopadzie uslyszalam, ze pecherzyk jest jakis „dziwny”, ze ciezko okreslic na jakim jest etapie, ale prawdopodobnie to ciałko żółte i tak mi wpisala w karte owulacji. Przy wczesniejszym monitoringu powiedziala, ze jest „zapadniety”, czyli, ze jestem w trakcie owulacji. Poprzedni lekarz zawsze widzial plyn w zatoce, ona nie widzi... Juz sie nie moge doczekac wizyty u tego dobrego lekarza, podobno pieknie opowiada przy usg co sie dzieje, zobaczymy.
Z ciekawosci otworzylam ksiazeczke od Dębskiego (super sprawa, kazda wizyte opisywala polozna, on dyktowal podczas usg co widzi, ona pisala i potem sie ja dostawalo). Przy jednej z wizyt mam opis „jajnik prawy z pęcherzykiem o srednicy 18 mm, prawdopodobnie jest to pęcherzykowa postać ciałka żółtego”. I juz nic nie rozumiem, taki maly (przymajmniej jak na mnie) pecherzyk byl juz cialkiem zoltym? Szkoda, ze wtedy nie bylam taka ciekawska jak teraz, to bym go wypytala -
Przedszkolanko - no w koncu testy poyzytywy! wiem, ze bedzie z tego bejbi.
U mnie owulak jeszcze bardziej negatywny niz rano.
Szczesciaro - a w ktorym dniu cyklu jestes? Oby to bylo to! Trzymam kciuki!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Alex jak się czujesz?
Nikodemko ja teź już nic nie wiem. U mnie teź mówil wczoraj,że jest juź ksztalt jakiśtam do pęknięcia..kolejny cykl bedzie może z ewentualnym zastrzykiem i drugim monitoringiem.
Ale czuję podbrzusze troszke i prawego jajnika,wiec działamy jeszcze jutro pewnie tylko co z dupkiem.. -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - no w koncu testy poyzytywy! wiem, ze bedzie z tego bejbi.
U mnie owulak jeszcze bardziej negatywny niz rano.
Szczesciaro - a w ktorym dniu cyklu jestes? Oby to bylo to! Trzymam kciuki!
Ale powiem Wam,że moja mama idzie do pracy(siedziala teraz od kwietnia w domu bo ją wyrzucili) i sie smieje,ze ona pojdzie a ja zajde i będę wymiotowac (teraz mi pomaga,z Pola sie pobawi itp).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 18:41
-
Nikodemko, chyba pęcherzyk pusty jak przekształca się w ciałko żółte to może być mniejszy niż w trakcie owulacji, więc nic dziwnego, że taki mały.
Szczęściara nie katuj się owulacyjnymi, nie ma sensu. Albo zacznij już jutro robić ciążowe, żeby sobie ulżyć. Trzymamy się tego, że dzieje się coś pozytywnego Zacznij jutro testować, jeśli coś się kroi to na 100% jutro beta byłaby 10 lub więcej i wyjdzie na teście 10.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 18:46
Szczęściara, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Alex jak się czujesz?
Nikodemko ja teź już nic nie wiem. U mnie teź mówil wczoraj,że jest juź ksztalt jakiśtam do pęknięcia..kolejny cykl bedzie może z ewentualnym zastrzykiem i drugim monitoringiem.
Ale czuję podbrzusze troszke i prawego jajnika,wiec działamy jeszcze jutro pewnie tylko co z dupkiem..Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Kurde ja za wcześnie kończę uprawiać. Bez sensu uprawiam w 7,8dc owu koło 14-16 a ja po teście owu sex tylko w dzień testu pozytywnego o dzień po. Dupa nie starania
U mnie plamienie buuuu mikro kropka na wkladce ale ja już wiem...
Buuu ale to 8dpo chyba dopiero? Moze implantacja?kark lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Dziękuję że pytasz dobrze się czuje, w środę idę na pierwsze usg i mam nadzieję że coś zobaczę cyce bolą, pojawiają się małe mdłości jak jestem głodna, czasem brzuch boli, jak się przemęczę Mam nadzieję że tym razem będzie już tylko dobrze z ciążą i będę mogła się nią cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 19:22
-
rzepakowepole wrote:Generalnie od testu owulacyjnego warto uprawiać seks już do końca cyklu. A na pewno przez 3-4 wyższe temperatury.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny