Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - no w koncu testy poyzytywy! wiem, ze bedzie z tego bejbi.
U mnie owulak jeszcze bardziej negatywny niz rano.
Szczesciaro - a w ktorym dniu cyklu jestes? Oby to bylo to! Trzymam kciuki!
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona wrote:Kurde ja za wcześnie kończę uprawiać. Bez sensu uprawiam w 7,8dc owu koło 14-16 a ja po teście owu sex tylko w dzień testu pozytywnego o dzień po. Dupa nie starania
U mnie plamienie buuuu mikro kropka na wkladce ale ja już wiem...
Po prostu nigdy nie wiadomo czy się owulka nie przesunie. Tzn. jak macie zawsze super regularne cykle, ze stałą, pewną faza lutealna, to możecie przypuszczać, że te pierwsze testy będą dobrze wskazywać. Ja już tego pewna nie jestem, bo raz mam cykl 26 dni a raz 32, a test owulacyjny za każdym razem pozytywny najdalej w 14 dc. Niemożliwe, żeby fl tak się wahała.Nona lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Nikodemko, chyba pęcherzyk pusty jak przekształca się w ciałko żółte to może być mniejszy niż w trakcie owulacji, więc nic dziwnego, że taki mały.
Szczęściara nie katuj się owulacyjnymi, nie ma sensu. Albo zacznij już jutro robić ciążowe, żeby sobie ulżyć. Trzymamy się tego, że dzieje się coś pozytywnego Zacznij jutro testować, jeśli coś się kroi to na 100% jutro beta byłaby 10 lub więcej i wyjdzie na teście 10.Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Lami kochana zrobię w poniedziałek.
Szczęściara... u mnie jeszcze lepiej ... najpierw beta 1,87 później 10 z progiem 1ng i endometrium po owulacji 5mm ... więc lekarze bez szans... dziś beta 1163Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 20:10
Szczęściara, Nona, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Dzień po teście to może być nawet dwa dni przed owulką. Albo owulacja może być w ogóle później, organizm może zrobić drugie podejście. U mnie tak było cykl temu. Miałam pozytywne testy w 13-14 dc i nagle w 17 znów zalało mnie śluzem płodnym i test prawie prawie pozytywny. A ostatni raz kochałam się z mężem w 14 dc. Ale byłam na siebie zła.
Po prostu nigdy nie wiadomo czy się owulka nie przesunie. Tzn. jak macie zawsze super regularne cykle, ze stałą, pewną faza lutealna, to możecie przypuszczać, że te pierwsze testy będą dobrze wskazywać. Ja już tego pewna nie jestem, bo raz mam cykl 26 dni a raz 32, a test owulacyjny za każdym razem pozytywny najdalej w 14 dc. Niemożliwe, żeby fl tak się wahała. -
przedszkolanka:) wrote:ja bazując na monitoringu wczoraj myślę,że owu wczoraj/dzisiaj góra. Jeszcze jutro testy , które będą pewnie negatywne i serducho jutro lub w pon.
przedszkolanka:), alis132, Meggs, Nona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Jutro jeszcze damy radę ale czy w pon.4 dzień pod rząd haha :d
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Przedszkolanko aż mąż będzie miał Ciebie dość hihi. Ale czego nie robi się dla dziecia.
Lami, Szczęściara lubią tę wiadomość