Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Dziewczyny niech ten cykl się już kończy! Jednak początek tego roku nie jest taki szczęśliwy... Znowu nici Byle do wtorku i wszytsko od nowa.
Bu, przykro mi, ale pomysl- luty jest nasz Jak sie uda, to bedziemy juz mialy walentynkowy prezent dla facetow! -
Sasanka5 wrote:Bu, przykro mi, ale pomysl- luty jest nasz Jak sie uda, to bedziemy juz mialy walentynkowy prezent dla facetow!
Jakoś wątpię w ten prezent
Byłabym wdzięczna gdyby @ przyszła już i poszła jak najszybciej. Wczoraj koleżanka dowaliła, że gdyby była w ciąży to by wyskrobała, albo by oddała.... Ręce mi opadły... -
Dzień dobry. Ja nie testowałam dzisiaj bo w nocy tyle piłam że na pewno nic by nie wyszło z testowania. Szyjka wysoko ledwo ją sięgnęłam. Śluz mleczny. Później zrobie owulacyjny mam ich nadmiar. Miłego dnia wszystkim. Do tych co styczeń nie jest łaskawy cierpliwości. Przedszkolanko super. To teraz odliczanie
przedszkolanka:), speakyourmind93, Nona, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przedszkolanko dopiero 9 dc.
Kurcze zazdroszcze ci ze czujesz owu. Ja nie wiem kiedy ten dzien. wiem tylko po testach i sluzie. Jestem ciekawa co wyjda za klocki w tym cyklu bo bede testy robic allegrowe + domowe laboratorium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 09:26
-
Dziewczyny miała, któraś z was ból jajnika taki kłujący, że aż zgina czasem... Mam tak od kilku dni i zaczynam się martwić, że to jakaś choroba... Jeszcze, żeby było śmiesznie boli mnie żołądek i jest mi niedobre, a trzeba iść do pracy... Mój chłop to zawsze mówi, że on się boi co to będzie jak ja będę w ciąży jak mi teraz często jest niedobrze
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Szczęściara, wszystko wygląda dobrze nie pij dziś wieczorem i rano pokazuj nam tu piękne kreseczki
Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona - nie ma opcji, to nie moze byc @!!!
U nas jest dokladnie tak samo. Konczymy serduszkowac dzien po owulacji i az do okresu nic. W tym miesiacu nie popelnie tego bledu, bedziemy dzialac co dwa dni. Widze, ze małż daje rade, bo bylo i wczoraj w nocy i dziś rano... znowu idziemy na rekord :d
Temperatura dzis poszla mi w gore, ale oznaczylam jako zaburzona, bo poszlam spac o 2.00 a wstalam o 9.30...Nona, Wik89, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, ja wierze, ze to implantacja i juz. Jak owu byla w 16dc, to termin @ masz za 4 dni, wtedy zatestujesz i beda II. Taki jest plan
Nona, kark lubią tę wiadomość