Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - sugeruje sie ostatnim monitoringiem, wtedy w poniedziałek pecherzyk mial 17mm, a w czwartek bylo juz ciałko żółte. No, ale wiadomo, każdy cykl może być inny
-
Dziewczyny, bardzo czuję jajniki. Jakieś lekkie ukłucia i takie uczucie napiecia w dole brzucha. Poza tym powoli zaczynam czuć piersi! Za szybko to wszystko, nigdy tak nie miałam..
Nona lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Nikodemka wrote:Meggs - sugeruje sie ostatnim monitoringiem, wtedy w poniedziałek pecherzyk mial 17mm, a w czwartek bylo juz ciałko żółte. No, ale wiadomo, każdy cykl może być inny
-
Meggs, ja mysle o lekarzach z poradni endo-gin z Karowej, jakies znajome znajomej bardzo polecaja. Dam znac jak wreszcie dotre do rejestracji i wybadam;)
U mnie dzis 14dc test owu negatywny ale duzo blizej pozytywu niz wczoraj, mam ogromna nadzieke ze jutro bedzie pozytyw, martwie sie tylko ze mam sucho od wczoraj:( milam sluz plodny pare dni temu a od piatku sucho:( licze ze jeszcze sie pojawi jutro/pojutrze:)
Faktycznie niezla synchronizacja tu ma miejscs, koniec miesiaca bedzie emocjonujacy;D
Nona nieustajaca kcuki za test!
Nikodemko daj znac po monicieprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
przedszkolanka:) wrote:dużo nas teraz owulacje miało/ma. Za 2 tygodnie testy się posypią!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko, a Ty jeszcze wybierasz sie na monit w tym cyklu czy juz koniec?
W kolejnym czy da zastrzyk czy nie idę na pełny monitoring.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 22:56
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - no wlasnie z tego co widze, to rozne sa teorie na temat wykrywalnosci dupka w badaniu krwi, bo niby to syntetyk... ale ja na luteinie, wiec sie na nim nie znam
Ja mam nadzieje, ze moja po jutrzejszej wizycie nie powie mi, ze juz wiecej mam nie przychodzic. Przypomne jej wtedy, ze sie umawialysmy na monit do konca cyklu. Dzisiaj czytalam publikacje o nadpłodnieniu i podwójnych owulacjach... Nie zdarza sie to wcale tak rzadko jak wszyscy mysla, wiec musze miec pewnosc.
Nona - oby to bylo to! I az mi sie cisnie, zeby powiedziec, ze jeszcze za wczesnie, bo przeciez owu mialas pozniej, ale nie powiem, bo zabraniaszprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs a co ja mam powiedziec jak jeszcze byl na usg prawie 24 mm! Mam nadzieję,że ładnie za to pękł i już po wszystkim. Jak jutro spadnie tempka to będe wyć ;p
-
Biegającą-mama wrote:No właśnie ja jestem na siebie zła bo doktorek w sobotę przy pęcherzyku 20mm powiedział ze owu dziś lub jutro a na wykresie i po testach wychodzi ze w środę dopiero była i żałuje ze nie spr jak on urósł( wcześniej 5mm w dwa dni)