Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:
Rzepakowepole, jeśli to te za 20 zl, do których dodają 10 ciążowych, to są super ale ciążowe już dla mnie nie. Ale owu pierwsza klasa, są dość czułe, więc już pozytyw przed owulacją jest i później ciężko wyłapać jego ciemnienie. No i nie przejmuj się, że od początku cyklu będzie jakaś blada kreseczka druga, to właśnie przez ich czułość.
Wysyłam Wam wiruski $@#@$$#&#-#+$-$(#)$+_-"&$+#)#($-#(#(#+$-"-$+@(#;":$!"!"?(";'!($
Byłam na usg, jest pęcherzyk, na razie zarodka nie widać, bo to skończone 5 tyg., A owulacja była ciut później, ale najważniejsze, że na swoim miejscu. Trzymajcie kciuki, nich się wypełnia i serduszkuje.
Tak, to te. No właśnie dziś 6 dc i mega ciemna kreska. Jesteś w stanie powiedzieć, ile przed owu był pozytyw? Czemu ciążowe nie dla Ciebie?
-
Lami, robiłaś betę 10 dni po owulacji? Wtedy miałaś mieć @? Czy testy, które robiłaś nie pokazywały drugiej kreski?
-
Lamiiii ale pozytywna ta Twoja wiadomośc
Gratulujemy i czekamy teraz na serduszko! Kiedy kolejna wizyta?
Dziękuję i obyś miala racje z tym drugim clo :* :*
Rzepakowepole to idzoemy równo- 6dc i ciemne kreski na owulakach ;p ale u mnie to jeszcze na pewno nie na owu.
Niezapominajko hahahahaahahaha rozumiem Cię,bo czasem i ja tak mam ale czuję,że po jutrzejszej wizycie będę pisac podobnie jak Nona po wczorajszej haha ;pLami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Lami, robiłaś betę 10 dni po owulacji? Wtedy miałaś mieć @? Czy testy, które robiłaś nie pokazywały drugiej kreski?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Mój mąż przeziębiony od 3 dni, a mnie przed chwila zaczęło bolec gardło, powiedziałam mu ze śpi dziś za karę na kanapie i biedny posłuchał w poniedziałek zrobię kolejny test, wtedy będzie około 10-11 dni po owulacji. Wzięłam neo angin mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie, bo jak nie to żywot mojego faceta jest marny
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzednim cyklu miałam śluz płodny od 9 dc :p owu w 23 :p
Mialam brać w tym cyklu letrozol już, a teraz modlę się o jak najpóźniejsze owulacje02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Lami jak Ty pamiętasz wszystko!
To fakt,miałam jakoś od 8dc i tak myślę czy to źle że mam tak szybko? pokrywa mi się to z tymi testami (jakby skok lh ale zaraz rezygnuje) i owu dopiero za jakiś czas.
Ja jutro znowu do niego z kartką pytań idę, ciekawe kiedy zauważy :dWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 20:03
-
nick nieaktualnyLami cudne wieści!
Ja miałam te różowe i u mnie jak są dwie kreski takiego samego koloru to jeszcze nie owu, druga musi być ciemniejsza, żeby był pozytyw Także strasznie wrażliwe są.
Ja też ten cykl już kurde ho ho przed owu miałam płodny śluz, owulaki wszystkie zdążyłam wysikać zanim przyszła owu. Dobrze, że ten termometr jestprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Mój mąż przeziębiony od 3 dni, a mnie przed chwila zaczęło bolec gardło, powiedziałam mu ze śpi dziś za karę na kanapie i biedny posłuchał w poniedziałek zrobię kolejny test, wtedy będzie około 10-11 dni po owulacji. Wzięłam neo angin mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie, bo jak nie to żywot mojego faceta jest marny
Ani0nka, mój też jak choruje to tak jakby umierał a jak ma 37 stopni gorączki to cierpi jakby miał raka mózgu. Mężczyźni tacy już są!Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój ostatnio miał (UWAGA!!!) 38.1! Żegnał się ze mną, mówił jak w piecu palić, do garażu wjechać i ile karmy psu dawać (bo ja jej zawsze od serca za dużo sypnę )
A swoją drogą dziewczyny jak macie seks tak koło powiedzmy 13 to zaznaczacie wieczór czy rano ?przedszkolanka:), Domi_tur, Izaw lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Mój ostatnio miał (UWAGA!!!) 38.1! Żegnał się ze mną, mówił jak w piecu palić, do garażu wjechać i ile karmy psu dawać (bo ja jej zawsze od serca za dużo sypnę )
A swoją drogą dziewczyny jak macie seks tak koło powiedzmy 13 to zaznaczacie wieczór czy rano ?kark lubi tę wiadomość
-
kurdde a moja je o 13:30 obiad a mąż jest w pracy.. i jak tu zaciążyć??
Niezapominajko zapisuję,bo jak go widzę to zapominam ostatnio kartka ukradkiem była (tak,na końcu ją przejrzałam i powiedziałam że to wszystko:P) ale jutro muszę wyciągnąć bo mam za dużą i przyznam ,że mam ściągę
Wydaje mi się,że ja jedyna jego pacjentka z kartką i pytaniami m.in.o endo jak zaczęłam pytać to widziałam jego zdziwienieWik89, kark lubią tę wiadomość
-
Ja tez dziewczyny z kartka chodze haha zapisuje pytania na niej od 2 tygodni .Ja na wizycie jestem tak zakrecona ,ze bym zapomniala o polowe zapytać