Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
no i znowu zaczynamy
(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny. Jestem tu nowa. Postanowiłam wejść na forum ponieważ my z mężem staramy się o dzidziusia 3 miesiąc i jakoś zaczęłam czuć się samotna w tym oczekiwaniu. Wydawało mi się że będzie to dość łatwe. Ot tak i już Ale się przeliczyłam... Dlatego chciałabym dołączyć do Was. Pozdrawiam.
Macierzanka:), Sowa lubią tę wiadomość
-
Skuterek wrote:Cześć dziewczyny nie zaglondam bo wyluzowalam nie chce robić sobie nadzieji a potem wielkie rozczarowanie bo to boli za bardzo
Życzę wysokich tempki i zielonej kropki na końcu
Skuterek, masz rację. Jeżeli Cię to negatywnie nakręca, to lepiej jakiś czas nie zaglądać i się nie nakręcać. Popieram. Jak się odstresujesz to się odezwij :*
-
Anka10222 wrote:ja mam dzis wolne.... a teraz leze w lozku i wcinam ciacho:)
Narobiłaś smaka. Byłam w sklepie i nie pomyślałam o czymś pysznym na ząb, a od wczoraj chodzi za mną czekolada (tym razem jedna kosteczka )
Będę musiała się zadowolić kawą bez słodkości... -
jaszczurka wrote:A ja nie pracuje.
W domu to owszem dzieci pranie sprzatanie i te sprawy
Zaraz trzeba sie za robote domowa wziasc:)
Pozdrawiam
Łączę się w bólu... Ja to tak jakbym miała deja vu Budzę się rano i widzę od nowa stertę ubrań do wyprasowaniajaszczurka lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Łączę się w bólu... Ja to tak jakbym miała deja vu Budzę się rano i widzę od nowa stertę ubrań do wyprasowania
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Łączę się w bólu... Ja to tak jakbym miała deja vu Budzę się rano i widzę od nowa stertę ubrań do wyprasowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 14:23
Macierzanka:) lubi tę wiadomość