Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam USG bylo calkiem dobrze widzialam moje malenstwo wielkosci na monitorze oczywiscie moje najdrozszy 1 cm pecherzyk :*
Za 1,5 miesiaca kontrola chcial co miesiac kurde ale po 100e co miesiac jeszcze mam do niego 120km trzeba cos zjeszc dolechac to wizyten mam grubo prawie 200 eruchow wiec sie umowilam z 7 tyg.
We wtorek znowu mam wizyte na w CUH w szpitalu kontrole Ush z tego co wiem moze juz mi kate ciazy zaloaza aczkolwiek nie chciala bym jeszcze bo nie chciala bym zapeszac:)
I zaopatrzylam sie na 2 miesiace w witaminki no i dalej na duphastonie jade
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Witam! Ja tu u Was nowa W każdym razie i u mnie nowy cykl.. od dziś. Tyle tylko, że poważnie zastanawiam się nad mierzeniem temp. bo chyba za dużo myślę o dziecku, ciąży. A jak się mierzy tempkę to jak tu nei myśleć. Dziś właśnie miałam rozmowę z koleżanką, która się 2 lata starała o dziecko i ma teraz 2-letniego synka:) I jak tak mnie posłuchała, to powiedziała, żebym odpuściła tempkę, napiła się winka gdy trzeba i wtedy działała. Bo za duże mam ciśnienie i wszystko się w koło tego kręci. A to nie pomaga. Tak wiec rozważam czy zrezygnować z tempki w tym cyklu.. zobaczymy..
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Witam! Ja tu u Was nowa W każdym razie i u mnie nowy cykl.. od dziś. Tyle tylko, że poważnie zastanawiam się nad mierzeniem temp. bo chyba za dużo myślę o dziecku, ciąży. A jak się mierzy tempkę to jak tu nei myśleć. Dziś właśnie miałam rozmowę z koleżanką, która się 2 lata starała o dziecko i ma teraz 2-letniego synka:) I jak tak mnie posłuchała, to powiedziała, żebym odpuściła tempkę, napiła się winka gdy trzeba i wtedy działała. Bo za duże mam ciśnienie i wszystko się w koło tego kręci. A to nie pomaga. Tak wiec rozważam czy zrezygnować z tempki w tym cyklu.. zobaczymy..
Ja dwa cykle leciałam bez mierzenia i nic nie wyszło, teraz jestem jeden (niecały) z mierzeniem i też nic..
Kiedyś się udać musi! -
Macierzanka:) wrote:No Justyśka - deja-vu
Ale jak to mówią, może do trzech razy sztuka. To mój trzeci cykl z tm wątkiem
Nowy rok, Nowy cykl, Nowe szanse:) hahahaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Damy radę
ChciałabymJuż, ja mam odwrotnie. Odkąd mierzę mam większy luz... nie wiem czemu. Ale jeśli Ci to coś da to może odpuść, ale nas nie opuszczaj
Paju, powodzenia!
Fipsik, chodzi Ci o testy owu? Nie sugeruj się tylko prograem, on często zmienia miejsce owulacji w jednym cyklu, a Ty zaufaj czasem sobie -
nick nieaktualny
-