Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Również i ja się dołączam. Chociaż jeszcze oczy spuchnięte od dzisiejszego płaczu, bo od soboty żyłam nadzieją, że rozwija się we mnie dzieciątko. Pierwszy raz od 6 lat spóźniła mi się @. Serce mi pęka na myśl, że się znowu nie udało. Staram się już ponad dwa lata a przez ostatni rok widok @ wywołuje płacz i brak chęci do życia póki nie zniknie mi z oczu:( Też tak macie?
-
Maniuś wrote:Macierzanka a czemu prawie dobrze?badzmy wszystkie dobrej mysli,bo w koncu to nowy cykl i nowe szanse...w koncu musi sie nam udac,a tym glupim lekerzem sie nie przejmuj,napewno wszystko bedzie ok
Wiem Kochana, trochę mi się rzeczy, że tak powiem na kupie skumulowało i powoli stres puszcza. Ja póki co nie dopuszczam myśli, że się nie uda! Za dużo zachodu nas to kosztowało, a i tak wiem że to jeszcze nie koniec.
Nie poddaję się -
Tez mialam w tym msc lekkiego dola ale stwierdzilam ze musze pozytywnie myslec,bo zalamywanie sie nic mi nie da a moze tylko zaszkodzic w sumie,tak ze Macierzanka glowa do gory...zobaczysz bedzie dobrze...musi byc:)Pozdrawiam
Macierzanka:) lubi tę wiadomość