X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O wszystkim i o niczym :D
Odpowiedz

O wszystkim i o niczym :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że powstają różne tematy na różny temat tak więc postanowiłam że założę taki by można było pisać o wszystkim i o niczym . Tylko nie o ciąży . Z tego względu że może gdy przestaniemy tak myśleć o niej prędzej nam się uda :) Wystarczy nam stresów takich jak mierzenie temp. codziennie , pilnowanie owulacji czy dni płodnych :) Tyle jest ciekawych tematów jak np. moda , muzyka , filmy itp. Czemu by o tym nie porozmawiać od czasu do czasu przy kawusi czy herbatce :) Jest dużo tematów o dziecku , ciąży , staraniach więc można czasami zapomnieć o tym i przyjść do tego wątku jeśli któraś z nas będzie chciała na trochę zapomnieć o staraniach :) Zapraszam :*

Ania_84, aaaaga, vanessa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napewno zajrze nie raz :) tylko dzis opadam - bo za duzo pracy :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania rozumiem :) Ten wątek jest zawsze dla każdego otwarty :)

• yojiona Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się dopisuje na pogaduchy;) Ale mam dzisiaj leniwy dzień;) jak wy spędzacie dzień wolny?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

9ltfxzdvgzik0s92.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety wolnego nie mam :)

Ze wzgledu na własna działalnosc musze wywiazac sie z pracy do 10 kazdego miesiaca :) tak wiec czy swieta czy nie pracuje :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej yojionka :)
    ja właśnie zjadłam talareczki bo mój A. zrobił :) do tego mleko i grzybki w occie :) Mmmmmm ale się najadłam brzusio pełny hihi . Zaraz się wezmę za czytanie książki bo zatrzymałam się na 204 stronie a książka ma 646 stron :P ogólnie dzień wolny mija dobrze a jak u cb ?

Aniu no wiadomo , nie każdy ma wolny dzień dziś , dużo osób pracuje .

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ;) za to ja wczoraj zaczełam czytac Pięćdziesiąt twarzy Greya :)
    Zabierałam sie do niej jak pies do jeża :) ale przynajmenije musze coś zrobic innego :) dawno nie czytałam ksiażek wiec czas znów zacząć :)

A od nastepnego miesiaca planuje zaczać chodzić na pilatesik, joge i zumbe a z moim zapisujemy sie na basen :)

izabelka04 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Ania super plany :) Na basen to i ja bym poszła hhihi
    Może uda mi się mojego namówić żebyśmy się zapisali . Ja czytam książek pt. Historia Białej Masajki . Jako następną właśnie miałam sobie wziąć tą co Ty czytasz :D Ale ciekawe kiedy skończę tą :P

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem ciekawa kiedy skoncze ta :) choc ostatnio chce mi sie czytac wiec moze :D

Sage o Ludziach Lodu to połykałam jak... potrafilam 2 lub 3 tomy za jednym zamachem przeczytac :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ją wypożyczyłam to czytałam codziennie potem jakoś święta były i przestałam i ciężko było zacząć . Ale mówię sobie dziś NIE :P muszę ją w końcu przeczytać bo mi karę przylepią :P za przetrzymywanie książki :P
    Ja to lubię takie książki właśnie biograficzne :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam psychologicne, przygodowe, troche erotyzmu jak sie wkradnie to juz w ogole :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • yojiona Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo i mi się przypomniało o książkach, tak dawno nie czytałam. Czas do tego wrócić może nie bede tak o staraniach myśleć. Chociaz ja uwielbiam kryminały szwedzkie a przez biografię ciezko mi przejść;)

~Agnieszka lubi tę wiadomość

9ltfxzdvgzik0s92.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a znasz właśnie jakieś erotyzmy ciekawe ? Bo też bym przeczytała jakąś :P

Yojiona wiesz ja ci polecę tą co teraz czytam wydaje się na razie bardzo ciekawa :) I na prawdę jak się czyta to całkiem inaczej jest , nie myśli się tak o tym i głowę się czymś innym zajmuje :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• yojiona Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka dzięki za polecenie;) właśnie dobry pomysł to czytanie na zajęcie myśli;) hehe puki co to jedzeniem się tylko zajmuje, oj ale mi kilo przez to wolne przybedzie;)

9ltfxzdvgzik0s92.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POdobno własnie trylogia Greya jest zabarwiona erotyzmem :) i fakt jak ja czytam to tak mi wyglada :D

Saga o Ludzich lodu jak ja czytalam tyle ze wtedy bylam w liceum :D tez ma dobre kawałki a dodatko jest pomieszana, troche przygody erotyzmu, fantastyki, - tak szczerze mowia cto ta saga jest dla mnie genialna :) trzyma w napieciu.. mmm.. :) nie raz wracam do tych ksiazek ;)
    Jesli nie czytałyscie tu jes taki skrót ;)
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Saga_o_Ludziach_Lodu
    jest okreslona mianem ksiazek dla wymagajacych :)

I szczerze zgodze sie z tym nigdy nie bylam skłonna do czytania a to pierwsze co mnie wciagneło :)
    pozniej była Zbrodnia i Kara , pozniej Freud :) i tak poleciało
    Ostatnio tez kolezanka poleciła mi Mąż, którego nie znałam ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yojiona ojj ja też jem dużo . Mój to mi się pyta wczoraj , Kochanie czy ty jesteś w ciąży :D A ja na to , tak mam okres i jestem , a on no wiesz bo masz taki brzuszek . I faktycznie mam brzuch bo jem jak świnia :D ciągle tylko buzią ruszam mam taki apetyt ale czasem bywa że nie mogę nic zjeść :O

Aniu jak tą skończę to wypożyczę sobie jakąś z tych co napisałaś .
    Ja czytałam kiedyś taką książkę tylko że nie jest ona gruba pt Suka , z pamiętnika masochistki . Super książka ale tak jak mówię nie gruba i szybko sie kończy ale możecie sn przeczytać ja w jeden dzień ją przeczytałam tak mnie wciągnęła .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)
    chetnie tez bym poczytala. Tym bardziej,ze mam teraz wiecej wolengo czasu to i mysli bym tez czyms innym zajela. Nie tylko siedzeniem na ovu:)
    Tylko,ze ja lubie takie zyciowe, milosne, ksiazki:)z przeslaniami.
    Pomysle o tym...
    Tak sobie planowalam,ze od nowego roku -a jest juz 6 stycznia sobie mniej bede jesc zeby na urlop jako tako wygladac na 19sty, ale chyba sie nie uda:) apetyt mam , i co chwile bym cos jadla:(

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo Dziewczynki :) chcąc odciążyć głowę od starań i wrzucić na luz zaglądam rzadziej ale dziś widzę że powstał wątek bez tematu starań :) co do książek to za greya też się wzięłam 1 csesc z pasją a potem mi się odechcialo nawet mój M kupił mi poradnik greya co i jak robić... I też leży nappółce pokryty kołderką z kurzu ;)

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryminaly szwedzkie uwielbiam gorzej tylko z czytaniem nazwisk bohaterów :) kto czytał ten wie o czym mówię ;)

aaaaga lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • Moni13 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 ja już jestem w połowie 2 tomu, teraz miałam przerwę świąteczną :D 1 tom przeczytałam błyskawicznie, na pewno pójdę na film :D Tak w ogóle oglądacie skoki ?:D

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ