O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja tez uwielbiam ksiazki i wszyscy wiedza ze to u mnie strzal w 100 jako prezent
bardzo lubie kryminalyi thrillery i o kobietach w krajach arabskich
polecam : Hakan Nesser - w ciemno
Stiega Larsona - caly cykl Millenium obowiazkowo
a z takich innych z miloscia w tle Charlotte Link Dom sióstr
lubie Stephena Kinga i wielu wielu innych
a co do 50 twarzy Greya i dwoch pozostalych czesci to ujdą ale bez rewelacj chociaz znam kobiety ( raczej starsze grubo po 40 ) ktorym ksiazka pomogla w zyciu seksualnym o dziwoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:59
-
potrafie jak sie zaczytam pol nocy spedzic czytając i powtarzajac jeszcze ten kawalek i klade sie spac u mnie norma to 2 ksiazki w miesiacu ostatnio ze wzgledow finansowych przerzuciłam się na czytnik e-bookow ale to nie to samo
-
nick nieaktualnyMiska poczytaj poczytaj , dobrze robi jak się zajmie czymś głowę .
Też chciałam mniej jeść ale się nie da , brzuch rośnie , dupa rośnie mogłoby chociaż w cycki iść
agusia wiesz ja to próbowałam czytać na necie książki ale jakoś nie mogę tak , nie ma to jak książka w ręce , kocyk i ciepła herbatka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjj widzę że coś cichutko tutaj szkoda .
Siedzę sb sama w domku , mój A. w pracy . Tęskni mi się . Nie mam nawet do kogo iść pogadać . Ehh.
Patrzę sb fryzurki na wesele Mojego siostry ciotecznej . I nie mogę się zdecydować , za duży wybórAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
praca praca praca ... ehhh do konca tyg to chyba nie wyjde z papierow
pozniej musze rozliczyc swoja firme
porobic zestawienia i zamknac rok ..
-
nick nieaktualny
-
tak załozyłam 1,5 roku temu
jak sie z lekarzami wspolpracuje to niestety - zalozenie dzialalnosci wiele ulatwia
A firma ogolnie uslugi informatyczne
A tak dokladnie to obsluga informatyczna placowek medycznych i dodatkowo ucze informatyki na kierunkach medycznych -
i szczerze mowiac wtym momencie to wiem ze nawet mi sie nei bedzie oplacalo isc na L4 czy macierzynski ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Czarna zaglądaj zaglądaj bo coś malutko nas tu jest a szkoda .
oj widzę że tylko ja nie lubię kryminałów ;P
Ja kocham kryminały Czytałam też ostatnio o muzułmance która została podpalona przez swoich rodziców i jakaś działaczka zajmująca się takimi przypadkami ją uratowała, też fajna była. No i "dziennik nimfomanki" mi się podobał -
nick nieaktualny