O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWidzę że powstają różne tematy na różny temat tak więc postanowiłam że założę taki by można było pisać o wszystkim i o niczym . Tylko nie o ciąży . Z tego względu że może gdy przestaniemy tak myśleć o niej prędzej nam się uda Wystarczy nam stresów takich jak mierzenie temp. codziennie , pilnowanie owulacji czy dni płodnych Tyle jest ciekawych tematów jak np. moda , muzyka , filmy itp. Czemu by o tym nie porozmawiać od czasu do czasu przy kawusi czy herbatce Jest dużo tematów o dziecku , ciąży , staraniach więc można czasami zapomnieć o tym i przyjść do tego wątku jeśli któraś z nas będzie chciała na trochę zapomnieć o staraniach Zapraszam :*
Ania_84, aaaaga, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety wolnego nie mam
Ze wzgledu na własna działalnosc musze wywiazac sie z pracy do 10 kazdego miesiaca tak wiec czy swieta czy nie pracuje -
nick nieaktualnyHej yojionka
ja właśnie zjadłam talareczki bo mój A. zrobił do tego mleko i grzybki w occie Mmmmmm ale się najadłam brzusio pełny hihi . Zaraz się wezmę za czytanie książki bo zatrzymałam się na 204 stronie a książka ma 646 stron ogólnie dzień wolny mija dobrze a jak u cb ?
Aniu no wiadomo , nie każdy ma wolny dzień dziś , dużo osób pracuje . -
Dokładnie za to ja wczoraj zaczełam czytac Pięćdziesiąt twarzy Greya
Zabierałam sie do niej jak pies do jeża ale przynajmenije musze coś zrobic innego dawno nie czytałam ksiażek wiec czas znów zacząć
A od nastepnego miesiaca planuje zaczać chodzić na pilatesik, joge i zumbe a z moim zapisujemy sie na basenizabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo Ania super plany Na basen to i ja bym poszła hhihi
Może uda mi się mojego namówić żebyśmy się zapisali . Ja czytam książek pt. Historia Białej Masajki . Jako następną właśnie miałam sobie wziąć tą co Ty czytasz Ale ciekawe kiedy skończę tąAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem ciekawa kiedy skoncze ta choc ostatnio chce mi sie czytac wiec moze
Sage o Ludziach Lodu to połykałam jak... potrafilam 2 lub 3 tomy za jednym zamachem przeczytac -
nick nieaktualnyJak ją wypożyczyłam to czytałam codziennie potem jakoś święta były i przestałam i ciężko było zacząć . Ale mówię sobie dziś NIE muszę ją w końcu przeczytać bo mi karę przylepią za przetrzymywanie książki
Ja to lubię takie książki właśnie biograficzne -
nick nieaktualnyAniu a znasz właśnie jakieś erotyzmy ciekawe ? Bo też bym przeczytała jakąś
Yojiona wiesz ja ci polecę tą co teraz czytam wydaje się na razie bardzo ciekawa I na prawdę jak się czyta to całkiem inaczej jest , nie myśli się tak o tym i głowę się czymś innym zajmujeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
POdobno własnie trylogia Greya jest zabarwiona erotyzmem i fakt jak ja czytam to tak mi wyglada
Saga o Ludzich lodu jak ja czytalam tyle ze wtedy bylam w liceum tez ma dobre kawałki a dodatko jest pomieszana, troche przygody erotyzmu, fantastyki, - tak szczerze mowia cto ta saga jest dla mnie genialna trzyma w napieciu.. mmm.. nie raz wracam do tych ksiazek
Jesli nie czytałyscie tu jes taki skrót
http://pl.wikipedia.org/wiki/Saga_o_Ludziach_Lodu
jest okreslona mianem ksiazek dla wymagajacych
I szczerze zgodze sie z tym nigdy nie bylam skłonna do czytania a to pierwsze co mnie wciagneło
pozniej była Zbrodnia i Kara , pozniej Freud i tak poleciało
Ostatnio tez kolezanka poleciła mi Mąż, którego nie znałam -
nick nieaktualnyyojiona ojj ja też jem dużo . Mój to mi się pyta wczoraj , Kochanie czy ty jesteś w ciąży A ja na to , tak mam okres i jestem , a on no wiesz bo masz taki brzuszek . I faktycznie mam brzuch bo jem jak świnia ciągle tylko buzią ruszam mam taki apetyt ale czasem bywa że nie mogę nic zjeść
Aniu jak tą skończę to wypożyczę sobie jakąś z tych co napisałaś .
Ja czytałam kiedyś taką książkę tylko że nie jest ona gruba pt Suka , z pamiętnika masochistki . Super książka ale tak jak mówię nie gruba i szybko sie kończy ale możecie sn przeczytać ja w jeden dzień ją przeczytałam tak mnie wciągnęła . -
nick nieaktualnyhej:)
chetnie tez bym poczytala. Tym bardziej,ze mam teraz wiecej wolengo czasu to i mysli bym tez czyms innym zajela. Nie tylko siedzeniem na ovu:)
Tylko,ze ja lubie takie zyciowe, milosne, ksiazki:)z przeslaniami.
Pomysle o tym...
Tak sobie planowalam,ze od nowego roku -a jest juz 6 stycznia sobie mniej bede jesc zeby na urlop jako tako wygladac na 19sty, ale chyba sie nie uda:) apetyt mam , i co chwile bym cos jadla:( -
Halo Dziewczynki chcąc odciążyć głowę od starań i wrzucić na luz zaglądam rzadziej ale dziś widzę że powstał wątek bez tematu starań co do książek to za greya też się wzięłam 1 csesc z pasją a potem mi się odechcialo nawet mój M kupił mi poradnik greya co i jak robić... I też leży nappółce pokryty kołderką z kurzu