Objawy ciazy
-
WIADOMOŚĆ
-
Xvghi wrote:Również wydaje mi się ze to jest bardzo indywidualna sprawa a ja właśnie pierwszy raz po owulacji utrzymuje mi się 37-37,5 i mam nadzieje ze się udało również cały czas odczuwam ból podbrzusza 😊
Dokładnie ja też miałam takie bóle, aż poleciałam do sklepu kupić podpaski bo czułam że lada moment przyjdzie 🐒🐵 do tego mega zawroty głowy. Śluzu miałam więcej w okolicach miesiączki, a temperatury nie obserwowałam 🙂 Test robiłam dzień przed spodziewaną miesiączką i nie dowierzałam w to co widzę 😍
Aaa... i mnie mega sutki piekły, dosłownie mnie paliły 😁🙈
Xvghi lubi tę wiadomość
-
Mała87 wrote:Dokładnie ja też miałam takie bóle, aż poleciałam do sklepu kupić podpaski bo czułam że lada moment przyjdzie 🐒🐵 do tego mega zawroty głowy. Śluzu miałam więcej w okolicach miesiączki, a temperatury nie obserwowałam 🙂 Test robiłam dzień przed spodziewaną miesiączką i nie dowierzałam w to co widzę 😍
Aaa... i mnie mega sutki piekły, dosłownie mnie paliły 😁🙈
Liczę ze tez będę mieć taka niespodziankę ❤️Mała87 lubi tę wiadomość
-
Dramat wrote:Hej . I jak tam temperatura i objawy ? Czekam niecierpliwie na Twoje testowanie ❤️
Hej, cały czas ból podbrzusza temperatura nadal po 37-37,5
Sluz cały czas i dużo go doszły jeszcze piersi tak mnie trochę rwa test zrobię w poniedziałek i dam znać 😊🥰 -
Xvghi wrote:Hej, cały czas ból podbrzusza temperatura nadal po 37-37,5
Sluz cały czas i dużo go doszły jeszcze piersi tak mnie trochę rwa test zrobię w poniedziałek i dam znać 😊🥰Xvghi lubi tę wiadomość
-
Dramat wrote:Podziwiam Cię ,że tyle wytrzymasz z testowaniem 😁 Ja zazwyczaj zaczynałam już tydzień po owulacji 😆
-
Cześć, jednak nie wytrzymałam poleciałam wczoraj po test i dzisiaj rano zrobiłam niestety negatywny 😔
Lecz objawy nie ustają cały czas ból podbrzusza śluzu coraz więcej niż było, ból piersi z rana najbardziej, a temperatura nadal pomiędzy 37/37,7
I teraz pytanie czy test za wcześnie czy już nie ma na co liczyć czy może jednak jest szansa ?
Miesiączka ma być za 8 dni -
Xvghi wrote:Cześć, jednak nie wytrzymałam poleciałam wczoraj po test i dzisiaj rano zrobiłam niestety negatywny 😔
Lecz objawy nie ustają cały czas ból podbrzusza śluzu coraz więcej niż było, ból piersi z rana najbardziej, a temperatura nadal pomiędzy 37/37,7
I teraz pytanie czy test za wcześnie czy już nie ma na co liczyć czy może jednak jest szansa ?
Miesiączka ma być za 8 dni
To ile po owulacji zrobiłaś test skoro miesiączkę masz miec za 8 dni? Nie ma sensu robić testów wcześniej niż 10-11 dni po owulacji a i to czasami jest za wcześnie. Temperaturę masz wyższa bo jesteś w drugiej fazie cyklu jeśli nie jesteś w ciąży to spadnie przed samą miesiączka. Objawy na tym etapie niewiele Ci powiedzą może to być ciaza a może po prostu pms najlepiej poczekaj kilka dni i powtórz test albo idz na bete. -
Ivanka93 wrote:To ile po owulacji zrobiłaś test skoro miesiączkę masz miec za 8 dni? Nie ma sensu robić testów wcześniej niż 10-11 dni po owulacji a i to czasami jest za wcześnie. Temperaturę masz wyższa bo jesteś w drugiej fazie cyklu jeśli nie jesteś w ciąży to spadnie przed samą miesiączka. Objawy na tym etapie niewiele Ci powiedzą może to być ciaza a może po prostu pms najlepiej poczekaj kilka dni i powtórz test albo idz na bete.
Słyszałam o tym ze spada przed miesiączka ale ja nawet w 2 fazie cyklu nie miałam podwyższonej temperatury ani nigdy bólów podbrzusza staramy się o dziecko od półtora roku i już trochę poznałam swój organiz oraz mam pms i u mnie objawia się trochę inaczej -
Wiem jak to jest jak się na te kreski czeka ale wydaje mi się że za szybko zrobiłaś test on ma prawo jeszcze nie wyjść myślę że jak powtórzysz w poniedziałek to już powinien być wiarygodny. Wiem że latwo mówić bo czekanie najgorsze... powodzenia 🍀
-
Xvghi wrote:Cześć, jednak nie wytrzymałam poleciałam wczoraj po test i dzisiaj rano zrobiłam niestety negatywny 😔
Miesiączka ma być za 8 dni -
Dramat wrote:8 dni do miesiączki? To zdecydowanie za wwczesnie. Ja myślałam że Ty masz teraz jakieś 10-11dni po owulacji. W tym czasie test może już wyjść , ale nie musi. Jeśli masz 8 dni do miesiączki , to nie przejmuj się wynikiem testu , bo za wcześnie. Jak jesteś niecierpliwa , to radzę poczekać co najmniej do 4dni przed miesiączką. A jak dasz radę , to wytrzymaj do dnia miesiączki. Jeśli faktycznie wcześniej nie miałaś takich temperatur w drugiej fazie cyklu , to jak dla mnie jest to obiecujący znak. A z testami bywa różnie , więc nie przejmuj się tym negatywnym, bo to może być zwyczajnie zbyt wcześnie. Tylko te dni po owulacji mi się u Ciebie nie zgadzają. Ile dpo zawsze dostajesz okres ?
Cykle mam różnie ale coś pomiędzy 29 a 30 dni a ostatnia miesiączka zaczęła mi się 25 maja a miesiączka powinna wypaść w środę
-
Xvghi wrote:Cykle mam różnie ale coś pomiędzy 29 a 30 dni a ostatnia miesiączka zaczęła mi się 25 maja a miesiączka powinna wypaść w środę