Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
super laski sliczne są te kreseczki, a powiedzcie mi jak to jest z tą temp, jak mierzycie rano i macie 37, to np jak zmierzycie tak o w ciagu dnia to ona jest taka sama?? czy sie rozni ?? jesli tak to jak mocno, jaka tendencja?
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:super laski sliczne są te kreseczki, a powiedzcie mi jak to jest z tą temp, jak mierzycie rano i macie 37, to np jak zmierzycie tak o w ciagu dnia to ona jest taka sama?? czy sie rozni ?? jesli tak to jak mocno, jaka tendencja?
Endzi, stresować jako stresować chyba nie, to bardziej ekscytacja.. stwierdziłam, że dopiero jak usg zobaczę to uwierzę w ta ciążę. :p Ja się czuje dobrze, bez zmian w zasadzie Jedyna dolegliwości to te piersi. -
Endzi, super kreska 😍
Paulina, ja mam różnie, czasem w dzień mam więcej niż rano, czasem mniej.
Już mam wrażenie ze więcej tu zaciazonych niż starających się listopad taki owocnyEndzi lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
bo zmierzylam sobie dzis i mam 36,6 ( ale 20 min wczesniej bylam na 5 min na dworze zaniesc corke do zlobka itp ) a mierzylam z 3 dni temu to mialam 37 dlatego juz moj cien nadziei prysł.. ;p
ja powinnam dzis dostac okres, 27 dzien cyklu, poki co czysto, ale mialam pozną owulacje potw monitoringiem wiec niestety to nic nie znaczy
jutro testuje
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
adu wrote:Rozni się, czasem nawet o stopień, wiec wdkug mnie mierzenie w ciągu dnia nie ma w ogóle przełożenia.
Endzi, stresować jako stresować chyba nie, to bardziej ekscytacja.. stwierdziłam, że dopiero jak usg zobaczę to uwierzę w ta ciążę. :p Ja się czuje dobrze, bez zmian w zasadzie Jedyna dolegliwości to te piersi.
A który to już tydzień ciąży u Ciebie jest?
Zazdroszczę braku objawów.
Martyna33 tak listopad owocny 😁
Ja miałam rodzic w listopadzie ale za to mam teraz kolejną fasolkę w tym miesiącu ❤️ takie wynagrodzenie 🤰💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Paulinaaa wrote:bo zmierzylam sobie dzis i mam 36,6 ( ale 20 min wczesniej bylam na 5 min na dworze zaniesc corke do zlobka itp ) a mierzylam z 3 dni temu to mialam 37 dlatego juz moj cien nadziei prysł.. ;p
ja powinnam dzis dostac okres, 27 dzien cyklu, poki co czysto, ale mialam pozną owulacje potw monitoringiem wiec niestety to nic nie znaczy
jutro testuje
Temperature najlepiej mierzyć rano od razu po przebudzeniu. Nie wstajemy z łóżka i śpimy minimum 4h. Wtedy jest bardziej miarodajna.Paulinaaa lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wrote:A który to już tydzień ciąży u Ciebie jest?
Zazdroszczę braku objawów.
Martyna33 tak listopad owocny 😁
Ja miałam rodzic w listopadzie ale za to mam teraz kolejną fasolkę w tym miesiącu ❤️ takie wynagrodzenie 🤰
Endzi, wow, czyli twoja fasolka wróciła i sprawiła Że listopad już nie jest dla Ciebie taki smutny ❤️
Dziewczyny zaciazone, a macie mdłości? Ja zauważyłam ze chce mi się małych porcji i często. Jak zjem np jajecznicę z dwóch jajek to potem mam wrażenie ze mnie mdli z przejedzenia i tak z 3h a potem nagle bardzo głodna. Ale rano nie mam mdłościEndzi lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Endzi czuje się raz lepiej raz gorzej.
W dodatku mam dziś takiego stresa 😬 Czekam na tą środę jak na zbawienie z nadzieją, że powie że wszystko jest super i mogę śmigać na L4 zanim nerwowo wykończę siebie i fasole.
Poza tym mam ochotę zabandażować sobie cycki jak mumia żeby ich nie czuć. Najgorzej rano jak po całej nocy wolności są twarde, nabrzmiałe i bolą jak cholera. Zastanawiam się nad stanikiem sportowym jakimś miękkim na noc bo oszaleje. 🥴 -
Endzi, według OM 5+6, czyli to się mówi że koniec 6 czy koniec 5? Nie wiem 😂 a Ty masz juz jakieś objawy, że zazdrościsz braku? 😂
U mnie bezsennosc jest tez od pozytywnego testu, także pjona. wstaje o 4:30 🤦♀️
Martyna, ro ja tez wole mniejsze porcje jesc, bo tak to czuje się za bardzo pelna. :p
Kredka, doskonale rozumiem z tymi cyckami 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 08:32
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Super dziewczyny zazdroszczę wam tej ekscytacji, oczekiwania i radości bardzo fajny ten listopad, gdzieś czytałam, ze w listopadzie jest największa płodność dlatego najwiecej dzieci rodzi się w sierpniu haha
Endzi lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Martyna33 jeżeli chodzi o mdłości to ja mam od piątku dosłownie. I też jem mniej bo nie mogę więcej wcisnąć. Ale zjadłam śniadanie po 5 i musiałam pujsc teraz banana wciągnąć a przerwę mam o 10 dopiero. Ale jakoś średnio mogę na jedzenie patrzeć. A jeżeli chodzi o listopad to już nie jest smutnym miesiącem ❤️
Kredka ja zacznę znowu cały dzień chodzić w sportowych stanikach bo też już czuje jak mi cycki rozsadza. Także sportowy stanik to dobry pomysł. Trzymam kciuki za L4. Ja dziś będę dzwonić do swojej i jestem ciekawa co mi powie😱💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
adu wrote:Endzi, według OM 5+6, czyli to się mówi że koniec 6 czy koniec 5? Nie wiem 😂 a Ty masz juz jakieś objawy, że zazdrościsz braku? 😂
U mnie bezsennosc jest tez od pozytywnego testu, także pjona. wstaje o 4:30 🤦♀️
Martyna, ro ja tez wole mniejsze porcje jesc, bo tak to czuje się za bardzo pelna. :p
Kredka, doskonale rozumiem z tymi cyckami 🙄
Łącze się w bólu z tymi cyckami- u mnie tez coraz gorzej. Już nie ma mowy o leżeniu na brzuchu.25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Nunakala wrote:Super dziewczyny zazdroszczę wam tej ekscytacji, oczekiwania i radości bardzo fajny ten listopad, gdzieś czytałam, ze w listopadzie jest największa płodność dlatego najwiecej dzieci rodzi się w sierpniu haha
Czekamy kochana na Ciebie🤰🍀Nunakala lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
adu wrote:A no właśnie apla pokazuje, że to 6 tydzień. dlatego się zastanawiałam:)
Oo to w środę może już będzie widać ❤️ heh no ta apka tak dziwnie pokazuje i nie wiadomo jak to interpretować 🙂
A objawy trudno jakoś przeżyje byleby fasolka była zdrowa 🍀❤️💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud