X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
Odpowiedz

Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤

Oceń ten wątek:
  • kredka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby nie było Sandrina ja absolutnie nie mam nic przeciwko nieformalnym związkom! Gdyby czas się cofnął to nie wiem czy znów zdecydowałabym się na ślub kościelny. Uważam że w Polsce powinny być związki partnerskie, które dają ludziom wiele możliwości prawnych i nazywanie kogoś partnerem zamiast konkubentem tak jak mówisz brzmi o wiele mniej patologicznie 🤣 a wręcz słowo partner mi się kojarzy z zaufaniem i szacunkiem. 😅

Endzi lubi tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj ochotę pojechać zbadać bete po tygodniu. Ale po wczorajszych wklociach stwierdziłam że już poczekam do tej środy aż mi trochę żyły odpoczną. I zrobię przed wizytą u lekarza. Wczoraj jak zakładałam kurtkę i miałam bluzę podspodem myślałam że się nie dopnę w cyckach 😅 cycki to główny mój objaw. Już od ponad tygodnia chodzę tylko w sportowych stanikach. Bo w innym chyba bym cierpiała z bólu.
    Też macie tak z piersiami?

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi wrote:
    Miałam dzisiaj ochotę pojechać zbadać bete po tygodniu. Ale po wczorajszych wklociach stwierdziłam że już poczekam do tej środy aż mi trochę żyły odpoczną. I zrobię przed wizytą u lekarza. Wczoraj jak zakładałam kurtkę i miałam bluzę podspodem myślałam że się nie dopnę w cyckach 😅 cycki to główny mój objaw. Już od ponad tygodnia chodzę tylko w sportowych stanikach. Bo w innym chyba bym cierpiała z bólu.
    Też macie tak z piersiami?

U mnie to samo. Wszystkie staniki za małe. Ubolewam, bo mam sporą kolekcje 😂

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam duże piersi i tak ale nie widzę abym po stanikach zwiększyły swoją objętość oby tak pozostało bo i tak mam problem ze stanikami.

Co do żył to nigdy nie ma problemu z ich znalezieniem troche podpompuje i już się mocno uwidaczniają 🙃

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi u mnie to samo. Twarde, nabrzmiałe, żylaste i bolące. 🤦🏻‍♀️😅

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee u mnie nie ma różnicy. Jestem niepocieszona 😂

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrina22 wrote:
    Eee u mnie nie ma różnicy. Jestem niepocieszona 😂

Niepocieszony to jest mój chłop. 🤣 cyce jak silikony a tu ban na wszelkie świntuszenie. 😅😅😅😅

Baśka 89, Endzi lubią tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od czego by tu zacząć hmmm 🤔 tak się rozpisalyscie 😋A więc tak.Mam 31 lat.
    Od 17-27,5 roku życia bylam w związku z (idiota) pierwszym moim w łóżku.Zakonczylam związek bo się już dawno wszystko rozsypało.Ja chciałam dziecka,rodziny,stabilizacji a On szukał pocieszenia u innych 🙄 miałam dwie ciąże bio chemiczne.Gdy w końcu wielmożny Pan zgodził się na badania okazało się że ma słabe wyniki bardzo...nic dziwnego wiecznie hlał...Po nim byłam w związku zbtok młodszym przez 2lata i 9msc...burak przestał mnie szanować bo schudłam z 72 do 58 ehhh...po drugie ćpał po kryjomu i lał naszego psa 😢😢😢 Zostawiłam Go...nie dało się inaczej-nie było czego ratować.I tak od zeszłego roku od lipca jestem w związku z 10lat starszym ode mnie-poznanym w pracy 😋 Mirosławem ❤️ Jesteśmy ze sobą krótko bo aż 16msc a to moja druga ciąża z Nim bo pierwsza straciłamw lipcu.Ale nigdy nie byłam tak pewna że to ten ❤️ Ja bez dzieci,bez rozwodu On to samo.Oboje z czystymi kartami zaczęliśmy budować nasza przyszłość ❤️ Ślub w planach,dziecko w drodze heheheh ☺️ i cieszę się bardzo że Bóg postawił mi na drodze mojego Mirka ❤️

redka, Monika87, Endzi, kredka lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgrwd03fqx.png[/link]
  • kredka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo Baśka to też miałaś niezłe przejścia dziewczyno... podziwiam zawsze takie kobiety, które mają siłę żeby nawet po wielu latach powiedzieć, że koniec i zasługuje na więcej! ☺️
    Cudownie, że się spotkaliście i obyście razem dalej szli przez życie zakochani i szczęśliwi. ❤️

Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jak tam Mikołaj do Was przyszedł ? 😊
    Jak się czujecie ?

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2020, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Mikolaj przychodzi w święta, dzisiaj sa tylko Mikołajki, ale to dla dzieci pod poduszka owoce i jakieś słodycze. :)

Dzis byliśmy na obiedzie euro rodziców a teraz siedzimy z moja 4 letnia chrześnica u nas, bo przyjechała nam ubrać choinkę:)

Baśka 89, Monika87 lubią tę wiadomość

👧 07.2021
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2020, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika87 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Jak tam Mikołaj do Was przyszedł ? 😊
    Jak się czujecie ?

Do mnie niestety nie przyszedł, ale liczę ze przyjdzie w czwartek na usg i prezentem będzie piękne serduszko ❤️ już się nie mogę doczekać. Chyba jestem tu jedyna z listopada która jeszcze nie była na usg 😂😂
    Czuje się świetnie :) Jak ty się czujesz Monia?

Monika87, kredka, Baśka 89 lubią tę wiadomość

• Monika87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2020, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też żadnych prezentów 😊 mamy kalendarz adwentowy tylko i codziennie wycinamy po 1 czekoladce 😊
    Martynka na pewno będzie serduszeczko jak dzwon ! ❤️ To już niedługo, mocno trzymam kciuki.
    Ja byłam na USG tego samego dnia co test wyszedł pozytywnie 😁 jescze nic nie było widać. Teraz 17.12 liczę że też już serduszko będzie bić. ❤️
    Ogólnie czuje się dobrze tylko dziś z rana jakieś lekkie mdłości .

mgielka, Martyna33 lubią tę wiadomość

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2020, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika87 wrote:
    My też żadnych prezentów 😊 mamy kalendarz adwentowy tylko i codziennie wycinamy po 1 czekoladce 😊
    Martynka na pewno będzie serduszeczko jak dzwon ! ❤️ To już niedługo, mocno trzymam kciuki.
    Ja byłam na USG tego samego dnia co test wyszedł pozytywnie 😁 jescze nic nie było widać. Teraz 17.12 liczę że też już serduszko będzie bić. ❤️
    Ogólnie czuje się dobrze tylko dziś z rana jakieś lekkie mdłości .

Ja znienawidziłam słodkie śniadania typu granola, owsianka. Mdli mnie jak zjem. Ale już jakieś sadzone z awokado to wchodzi :)
    Czyli u Ciebie już tez blisko do usg, super 😍 prezent przedświąteczny

Monika87 lubi tę wiadomość

• Endzi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2020, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna też czekam na ten czwartek. Ja Cię podziwiam że tyle wytrzylalas. Chociaż ja w tamtej ciąży robiłam pierwsze usg jak było 7+4 i było bijące serduszko. A teraz chce na bieżąco monitorować ten 1 trymestr.
    Jeszcze w środę albo wtorek podjadę na ostatnią betę.

A co do prezentów to my sobie robimy prezent pod choinkę. Mikołaja sobie darujemy. Ja mam jeszcze urodziny 16 także to też trochę taki miły miesiąc dla mnie ☺️

Mnie dzisiaj też mdłości męczyły ale jak zjadłam ciasteczka i po piłam herbatą z miodem i imbirem to minęły 😁

Ja już nie mogę doczekać się tego czwartku. Mam nadzieję że szybko zleci.

Martyna33, Monika87 lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Zapowiada się ciekawy tydzień wielu wizyt u lekarza. 😄
    Czekam na newsy z niecierpliwością.

Monika87, Endzi lubią tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwolnila się wizyta na 10:20 dzisiaj i dla mnie to lepszy dojazd niż na 9, więc ja wizytyje juz dzis. Dam znać po 🥰

Monika87, kredka, Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość

👧 07.2021
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu trzymam kciuki 😘 koniecznie daj znać po wizycie 😊
    Ja za chwilę pędzę na ostatnią betę a potem już będę czekać niecierpliwie na wizytę 🙃

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adu wrote:
    Zwolnila się wizyta na 10:20 dzisiaj i dla mnie to lepszy dojazd niż na 9, więc ja wizytyje juz dzis. Dam znać po 🥰

Kciukiii!!

Kredko, jak ty się czujesz? Krwawienie ustąpiło?

Ten tydzień rekordowy jeśli chodzi o wizyty 💪🏼

Endzi lubi tę wiadomość

• kredka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu kciuuuuki! Czekamy na wiadomości i powodzenia! ❤️

Martyna33 dzięki za pamięć. ☺️ Czuje się raz lepiej raz gorzej, krwawienie ustąpiło ale plamię trochę chwilami pomimo, że naprawdę się oszczędzam. No ale co zrobić. 🤷🏻‍♀️ W środę mam wizytę to się może dowiem jak tam sytuacja z krwiakiem się ma. A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta? ☺️☺️

klz9jw4z9obz7e1d.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ