Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby nie było Sandrina ja absolutnie nie mam nic przeciwko nieformalnym związkom! Gdyby czas się cofnął to nie wiem czy znów zdecydowałabym się na ślub kościelny. Uważam że w Polsce powinny być związki partnerskie, które dają ludziom wiele możliwości prawnych i nazywanie kogoś partnerem zamiast konkubentem tak jak mówisz brzmi o wiele mniej patologicznie 🤣 a wręcz słowo partner mi się kojarzy z zaufaniem i szacunkiem. 😅
Endzi lubi tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj ochotę pojechać zbadać bete po tygodniu. Ale po wczorajszych wklociach stwierdziłam że już poczekam do tej środy aż mi trochę żyły odpoczną. I zrobię przed wizytą u lekarza. Wczoraj jak zakładałam kurtkę i miałam bluzę podspodem myślałam że się nie dopnę w cyckach 😅 cycki to główny mój objaw. Już od ponad tygodnia chodzę tylko w sportowych stanikach. Bo w innym chyba bym cierpiała z bólu.
Też macie tak z piersiami?💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wrote:Miałam dzisiaj ochotę pojechać zbadać bete po tygodniu. Ale po wczorajszych wklociach stwierdziłam że już poczekam do tej środy aż mi trochę żyły odpoczną. I zrobię przed wizytą u lekarza. Wczoraj jak zakładałam kurtkę i miałam bluzę podspodem myślałam że się nie dopnę w cyckach 😅 cycki to główny mój objaw. Już od ponad tygodnia chodzę tylko w sportowych stanikach. Bo w innym chyba bym cierpiała z bólu.
Też macie tak z piersiami?
U mnie to samo. Wszystkie staniki za małe. Ubolewam, bo mam sporą kolekcje 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Od czego by tu zacząć hmmm 🤔 tak się rozpisalyscie 😋A więc tak.Mam 31 lat.
Od 17-27,5 roku życia bylam w związku z (idiota) pierwszym moim w łóżku.Zakonczylam związek bo się już dawno wszystko rozsypało.Ja chciałam dziecka,rodziny,stabilizacji a On szukał pocieszenia u innych 🙄 miałam dwie ciąże bio chemiczne.Gdy w końcu wielmożny Pan zgodził się na badania okazało się że ma słabe wyniki bardzo...nic dziwnego wiecznie hlał...Po nim byłam w związku zbtok młodszym przez 2lata i 9msc...burak przestał mnie szanować bo schudłam z 72 do 58 ehhh...po drugie ćpał po kryjomu i lał naszego psa 😢😢😢 Zostawiłam Go...nie dało się inaczej-nie było czego ratować.I tak od zeszłego roku od lipca jestem w związku z 10lat starszym ode mnie-poznanym w pracy 😋 Mirosławem ❤️ Jesteśmy ze sobą krótko bo aż 16msc a to moja druga ciąża z Nim bo pierwsza straciłamw lipcu.Ale nigdy nie byłam tak pewna że to ten ❤️ Ja bez dzieci,bez rozwodu On to samo.Oboje z czystymi kartami zaczęliśmy budować nasza przyszłość ❤️ Ślub w planach,dziecko w drodze heheheh ☺️ i cieszę się bardzo że Bóg postawił mi na drodze mojego Mirka ❤️
redka, Monika87, Endzi, kredka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Łooo Baśka to też miałaś niezłe przejścia dziewczyno... podziwiam zawsze takie kobiety, które mają siłę żeby nawet po wielu latach powiedzieć, że koniec i zasługuje na więcej! ☺️
Cudownie, że się spotkaliście i obyście razem dalej szli przez życie zakochani i szczęśliwi. ❤️Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
U mnie Mikolaj przychodzi w święta, dzisiaj sa tylko Mikołajki, ale to dla dzieci pod poduszka owoce i jakieś słodycze.
Dzis byliśmy na obiedzie euro rodziców a teraz siedzimy z moja 4 letnia chrześnica u nas, bo przyjechała nam ubrać choinkęBaśka 89, Monika87 lubią tę wiadomość
👧 07.2021 -
Monika87 wrote:Cześć dziewczyny
Jak tam Mikołaj do Was przyszedł ? 😊
Jak się czujecie ?
Do mnie niestety nie przyszedł, ale liczę ze przyjdzie w czwartek na usg i prezentem będzie piękne serduszko ❤️ już się nie mogę doczekać. Chyba jestem tu jedyna z listopada która jeszcze nie była na usg 😂😂
Czuje się świetnie Jak ty się czujesz Monia?Monika87, kredka, Baśka 89 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
My też żadnych prezentów 😊 mamy kalendarz adwentowy tylko i codziennie wycinamy po 1 czekoladce 😊
Martynka na pewno będzie serduszeczko jak dzwon ! ❤️ To już niedługo, mocno trzymam kciuki.
Ja byłam na USG tego samego dnia co test wyszedł pozytywnie 😁 jescze nic nie było widać. Teraz 17.12 liczę że też już serduszko będzie bić. ❤️
Ogólnie czuje się dobrze tylko dziś z rana jakieś lekkie mdłości .mgielka, Martyna33 lubią tę wiadomość
-
Monika87 wrote:My też żadnych prezentów 😊 mamy kalendarz adwentowy tylko i codziennie wycinamy po 1 czekoladce 😊
Martynka na pewno będzie serduszeczko jak dzwon ! ❤️ To już niedługo, mocno trzymam kciuki.
Ja byłam na USG tego samego dnia co test wyszedł pozytywnie 😁 jescze nic nie było widać. Teraz 17.12 liczę że też już serduszko będzie bić. ❤️
Ogólnie czuje się dobrze tylko dziś z rana jakieś lekkie mdłości .
Ja znienawidziłam słodkie śniadania typu granola, owsianka. Mdli mnie jak zjem. Ale już jakieś sadzone z awokado to wchodzi
Czyli u Ciebie już tez blisko do usg, super 😍 prezent przedświątecznyMonika87 lubi tę wiadomość
Martyna też czekam na ten czwartek. Ja Cię podziwiam że tyle wytrzylalas. Chociaż ja w tamtej ciąży robiłam pierwsze usg jak było 7+4 i było bijące serduszko. A teraz chce na bieżąco monitorować ten 1 trymestr.
Jeszcze w środę albo wtorek podjadę na ostatnią betę.
A co do prezentów to my sobie robimy prezent pod choinkę. Mikołaja sobie darujemy. Ja mam jeszcze urodziny 16 także to też trochę taki miły miesiąc dla mnie ☺️
Mnie dzisiaj też mdłości męczyły ale jak zjadłam ciasteczka i po piłam herbatą z miodem i imbirem to minęły 😁
Ja już nie mogę doczekać się tego czwartku. Mam nadzieję że szybko zleci.
Martyna33, Monika87 lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
adu wrote:Zwolnila się wizyta na 10:20 dzisiaj i dla mnie to lepszy dojazd niż na 9, więc ja wizytyje juz dzis. Dam znać po 🥰
Kciukiii!!
Kredko, jak ty się czujesz? Krwawienie ustąpiło?
Ten tydzień rekordowy jeśli chodzi o wizyty 💪🏼Endzi lubi tę wiadomość
Adu kciuuuuki! Czekamy na wiadomości i powodzenia! ❤️
Martyna33 dzięki za pamięć. ☺️ Czuje się raz lepiej raz gorzej, krwawienie ustąpiło ale plamię trochę chwilami pomimo, że naprawdę się oszczędzam. No ale co zrobić. 🤷🏻♀️ W środę mam wizytę to się może dowiem jak tam sytuacja z krwiakiem się ma. A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta? ☺️☺️