Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Wokół mnie tez- ciąże i porody, ciąże i porody. Tez by się chciało
Z każdym cyklem coraz ciężej podchodzić „na luzie”
Gratuluje Kasiu!
W tym roku 6 razy musialm to przechodzić. Przykro mi się zrobiło,także rozumiem cie doskonale. Ale wierzę,że u ciebie nie bawem ciąża i poród. -
Gosia33 wrote:Bardzo bym chciała przynieść wam szczęście 😍 wierzę,że wam się uda wszystkim. U mnie w kolo same ciaze i co najlepsze same córki. Coraz bliżej testowania . Tez mocno zaciskam kciuki i czekam z niecierpliwością na pozytywne informacje 🙂8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
KasiaLukasia wrote:Dziewczyny to i ja melduje: dwie kreski i beta 20,15
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Dziś moj 11dpo. Gratisy z allegro dodawane do owulakow pokazaly calkiem wyraźną kreske rano, wiec pobiegłem na betę, żeby się nie zadreczac. Ale ciazowe z allegro, które kupilam osobno, w paczce chyba 20szt, nic nie pokazaly. Biale bielusienkie. Chociaż tez chyba było napisane w aukcji, ze to 10-tki. Także ten. Testy mogą zamotac.
Nunakala lubi tę wiadomość
-
Nelkaaa wydaje mi się, że Beta jest odpowiednia do dnia cyklu. Ja dzień poprzez spodziewana miesiączka, czyli 28dc miałam bodajże 100, a dwa dni później 215 Czyli Ty ok 4-5 dni wcześniej spokojnie możesz mieć 15❤Ada&Pola❤
-
Masakra dziś nie mój dzień. Czuje się taka zmęczona i niewyspana. Nawalaja mnie jajniki, kłuje brzuch. Już mam omamy .
Dziewczyny zaciążone jakie miałyście objawy w trakcie oczekiwania? Przypominacie sobie ?
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
abrakadabra wrote:Hmm mam dopiero fazę pęcherzykowa? Juz sama nie wiem jak to odczytywać.. Na owulacje na razie sie nie zapowiada bo żaden pęcherzyk nie rośnie za bardzo wiec nic nie wiadomo. Pomieszane to jakieś, wiem ze powinno sie robić od 2-5 dnia cyklu ale ona kazała mi zrobić dzisiaj i to po południu już..
Byłaś wcześniej na monitoringu? -
KasiaLukasia gratulacje! Piekna beta!
Nunukala, ja mialam klubie na wysokości pepka i częste bole jajników.
I w sumie nadal nie mam innych objawów, tylko czasem coś tam mnie kluje. No i piersi mam trochę twardsze, ale nie jakieś bolesne. No i mam zgage o jakiś czas plus bezsennosc od 4 rano. :p ale czy to objawy ciążowe czy przypadek? Ciężko powiedzieć.KasiaLukasia, Nunakala lubią tę wiadomość
-
Nunakala wrote:Masakra dziś nie mój dzień. Czuje się taka zmęczona i niewyspana. Nawalaja mnie jajniki, kłuje brzuch. Już mam omamy .
Dziewczyny zaciążone jakie miałyście objawy w trakcie oczekiwania? Przypominacie sobie ?
Absolutnie zadnych. Ani w pierwszej ciąży ani teraz. Bylo tak samo jak zawsze, czasem mnie bolal brzuch, czasem nie. Mialam wzmożony apetyt, albo nie miałam. Tak samo jak przed okresem w normalnym cyklu.
I chęć testowania miałam tak samo silną jak zawsze. Pierwszy test wysikalam juz 7dpo
Co do wysokości bety to wszystko zależy od czasu zagniezdzenia. W ciąży z córką robilam betę 11dpo i wyszla negatywna. Nic jeszcze nie było. Dopiero 17dpo wyszedl mi niewyrazny test. A corka jest obok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 19:18
Martyna33, Nunakala, Szyszka90 lubią tę wiadomość
-
Nunakala wrote:Masakra dziś nie mój dzień. Czuje się taka zmęczona i niewyspana. Nawalaja mnie jajniki, kłuje brzuch. Już mam omamy .
Dziewczyny zaciążone jakie miałyście objawy w trakcie oczekiwania? Przypominacie sobie ?Nunakala, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Ojej ! Ile dobRych wieści super dużo dużo zdrówka i jak to mówią : nudnej ciąży 😋
Mi się zaczęły plamienia, czekam na krew i zaznaczam okres a potem jedziemy dalej z tym koksem
Serio, cieszę się ze zaczęłam testować 12 dpo , tak bym się łudziła ze 1 dzień opóźnienia to na pewno ciąża :p a tak w spokoju czekałam aż @ się pojawi
Czy któraś z was mogła by ocenić czy była owulacja w ogóle u mnie ? Obniżyłam dawkę niepokalanka do 1 tabletki , dalej z mężem będziemy pic zioła ojca sroki i może zrobię 7dpo test proga 🤔
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
Dziewczyny zaciążone, jeśli badalyscie swoje szyjki to czy odczuwacie jakieś zmiany? Np wasza szyjka jest miękka i wysoko? Czy raczej tak samo jak zwykle przed okresem?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
KasiaLukasia aaaaaaa aaa mówiłam Ci, że zachodzimy w listopadzie i rodzimy w lipcu razem 😍😍😍 Gratuluję 😁 Dawaj No tego testa tu 😁
Lecę Was nadrobić, bo córa śpi, to matka ma trochę czasu dla siebie ☺️Nelkaaa, NataliaGie, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Futuremama tak byłam ale tak jak przypuszczałam nie było za bardzo nic widać. Z córką byłam dokładnie o tym samym czasie na usg czyli 18dpo i pęcherzyk miał 3mm,beta 2040, krechy tłuste. Teraz mam na pewno niższą betę, bo kreski nadal nie są tłuste
Chciałam żeby mi pobrali krew na proga i betę ale oczywiście nie 😑
Widział tam jakieś ogniska implantacji, więc może będzie dobrze.Nie mam innego wyjścia jak czekać 🤷🏼♀️
Nelkaaaa beta super jak na ten dzień po owu ☺️
Juliet i dobrze, że ta małpa już jest-głowa Ci odpocznie w końcu a grudzień jest tuż tuż 😌
Nunakala ja w 2dpo miałam 2wielkie pryszcze i już wtedy myślałam, że coś z tego będzie 😂😂😂 a tak na serio, to kompletnie żadnych objawów.
Lolipop mnie takie wiadomości też zawsze przytłaczają 😒 Ja przeczytam jakieś wiadomości o zabitym przez ojczyma dziecku, to mam doła przez dobry tydzień 😐 Staram się nie słuchać wiadomości, TV prawie wcale nie oglądam i tak mi lepiej... Trzymam kciuki za kolejny cykl 😘
Szyszka90 na pewno niedługo się uda-będziesz już zdrowa jak ryba, pełna sił to zaskoczy 😌
Muszę jeszcze raz nadrobić, bo się już potraciłam😂NataliaGie, paula876, sandrina22, kredka, Szyszka90 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:KasiaLukasia aaaaaaa aaa mówiłam Ci, że zachodzimy w listopadzie i rodzimy w lipcu razem 😍😍😍 Gratuluję 😁 Dawaj No tego testa tu 😁
Lecę Was nadrobić, bo córa śpi, to matka ma trochę czasu dla siebie ☺️
Kto chce być moja partnerka w grudniu i razem ze mną rodzic we wrześniu ? 😂😂😂 palec pod budkę ... bo za minutkę ...
Lady_Dior , mnie się tam twoje krechy podobają zobaczysz, ze wszystko bedize dobrze nie stresuj się bo to wcale w niczym nie pomoże, prawda dziewczyny ?Lady_Dior lubi tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja