Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady dior krechy tłuste jak ta lala. Ja bedac w pierwszej ciazy noe byłam za bardzo świadoma. Zrobilam test o druga kreska byla posbam do twojej. A może nawet bledsza . I ja nawet sie nie zastanawiałam. Kupilam kwas foliowy o czekałam na wizytę u gina. Talze gratulacje ogromne . Tez bym chciała zoabczyc taka kreskę albo chiciaz cień cienia . A ja zawsze biało jak śnieg.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
NataliaGie dziękuję 😘 Z dnia na dzień jest mi lżej - po prostu wiem, że nie mam na nic wpływu i muszę przyjąć na klatę co Bóg mi da...
Patrzyłam na Twój wykres i powiem Ci, że ja przy problemach z prolaktyną miałam takie zęby rekina i cb wtedy. Myślę, że owulka mogła u Ciebie wystąpić tak jak pokazuje wykres ale wiadomo-to nigdy nie jest 100%pewne.
Gosia33 wiem, że niejedna z Was chciałaby widzieć takie krechy, tylko u mnie już 18dpo 😒 Przez 5 dni były tak blade, że ciężko było je uchwycić na fotce. Z córką ciemniały z dnia na dzień - dlatego mam schizy🤦🏼♀️
W ogóle to mój lekarz rodzinny robił mi usg transwaginalne czujecie😂 Ja totalnie nieprzygotowana 😂 Robił mi już usg tarczycy ale o tym, że robi usg jamy brzusznej, to nie wiedziałam. Przyszłam jak kazał i mówię mu, że chyba to usg nie ma sensu, że za wcześnie a on, że zobaczymy i patrzę jak nakłada żel na banana a ja takie gały😮😮😮 "ale panie doktorze to nie miało być usg przez brzuch❓❓❓" a on "nie, przez brzuch nic nie zobaczymy" Normalnie nie wiedziałam jak się wykręcić 😂 no ale nie powiem lekarzowi, że się nie myłam tam na dole😂😂 To sobie pooglądał mnie od pasa w dół doktorek rodzinny🙈futuremama lubi tę wiadomość
-
Futuremama ja w sumie czułam, że mi nie zrobią. Zaczął gadkę, że to i tak mi nic nie da, że dziś będę mieć super, pojutrze tez a spaść może za tydzień bla bla bla. Wiem, że ma rację ale wiadomo człowiek chciał z ciekawości..Nie wiem, czy każdy rodzinny ma taki sprzęt ale mój akurat tak 😉 Za tydzień pójdę się umówić na wizytę do położnej i od razu spytam, czy będą mnie prowadzić czy znowu szpital i się umówię na drugi tydzień grudnia.
Miałam dziś sen, że zaczęłam plamić krwią i krzyczę do mojego, żeby mi szybko dał luteinę🙈🙈🙈 Chyba za dużo tego na głowie mam -
futuremama wrote:Jak teraz zaczniesz to razem się jeszcze na sierpień załapiemy
Oj Słońce, ja jeszcze nowego cyklu nie zaczęłam czekam na okres, póki co tylko plamienie co dla mnie tez jest czymś nowym. Zawsze okres od razu razem z bólami a teraz już drugi cykl plamienia. Czekam aż się impreza rozkręci i znowu miesiąc czekania 🙈🙈🙈👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
NataliaGie wrote:Oj Słońce, ja jeszcze nowego cyklu nie zaczęłam czekam na okres, póki co tylko plamienie co dla mnie tez jest czymś nowym. Zawsze okres od razu razem z bólami a teraz już drugi cykl plamienia. Czekam aż się impreza rozkręci i znowu miesiąc czekania 🙈🙈🙈
Natalia, ja też tak mam drugi cykl ! Zawsze od razu okres, a teraz już drugi dzień czerwony śluz i nic... Może to przez jakieś leki? Co brałaś w tym cyklu ?Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Tyle postów do nadrobienia po pracy, nie nadążam 😂
Gratuluje wszystkich pięknych bet i dwóch kreseczek!
Byłam dzisiaj na monitoringu i na szczęście już nie było straszenia czworaczkami został jeden ładny pęcherzyk, ewentualnie dwa, ale doktorka uważa, że ten drugi też nie pęknie. Do owulki jeszcze trochę, ale najważniejsze, że można działać.
Po powrocie z pracy zauważyłam, że pojawiło się u mnie plamienie, gęsty ciemno brązowy śluz. Nigdy mi się takie rzeczy w środku cykl nie zdarzały. Myślicie, że może być to efekt stymulacji?
W czwartek idę na kolejny monitoring to zapytam mojej doktor, a do tego czasu pewnie będę sobie zaprzątać tym głowę.Nelkaaa lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Tyle postów do nadrobienia po pracy, nie nadążam 😂
Gratuluje wszystkich pięknych bet i dwóch kreseczek!
Byłam dzisiaj na monitoringu i na szczęście już nie było straszenia czworaczkami został jeden ładny pęcherzyk, ewentualnie dwa, ale doktorka uważa, że ten drugi też nie pęknie. Do owulki jeszcze trochę, ale najważniejsze, że można działać.
Po powrocie z pracy zauważyłam, że pojawiło się u mnie plamienie, gęsty ciemno brązowy śluz. Nigdy mi się takie rzeczy w środku cykl nie zdarzały. Myślicie, że może być to efekt stymulacji?
W czwartek idę na kolejny monitoring to zapytam mojej doktor, a do tego czasu pewnie będę sobie zaprzątać tym głowę.
Ja w ogóle wam napisze że w zaciazonym cyklu po seksie w owu miałam różowe plamienie i 3 dni kawę z mlekiem 😳🤣 ale nie byłam stymulowana co nie znaczy że nie może zajsc podobna sytuacja 😅
Abtakadabra a szkoda. Może mogłoby być już ledwo co po owu?
Lady dior mądrze ci ten lekarz powiedział co do tej bety w sumie to taka prawda także myślenie pozytywne góra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 02:49
-
Ja niestety 🐵, proszę tam wpisać 😁
Także czekam aż okres się skończy i działam dalej 😊
Gratuluję wszystkim dwóch kresek 😊[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Kochane. Tylko się nie śmiejcie zbyt głośno. Dziś w nocy dotarło do mnie ze od 6 dni luteine połykam zamiast trzymać pod językiem haha. Masakra. Myślicie ze trochę się wchłaniało? Dodam ze nie mam jej przepisanej pierwszy raz, wiec nie powinnam robić takich błędów
Na szczęście u mnie ona jest tylko na skrócenie cyklu, wiec od dzisiaj pod językiem wezmę 4 dni i powinno być ok .25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Paula jeszcze wcześnie więc spokojnie, nic nie jest jeszcze przesądzone. 😊 Trzymam kciuki! 💙
Martyna eee tam nie ma co się śmiać. A czy się wchłaniała to nie wiem, w sumie dobre pytanie. 🤔
Ja właśnie stoję pod labem, moja psychika potrzebuje badania tej bety bo zaczynam świrować. I tak nie mogę spać a tak przy okazji kupiłam rodzinie świeże bułki na śniadanie. 😅Starsza pani rozbawia towarzystwo w kolejce mówiąc że boli ją ramie więc pewnie ma koronaWUSA a syn ma BOJLERJOZE 😅😅😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 07:23
paula876, futuremama, Nalia, Lady_Dior, Morgana lubią tę wiadomość
-
Kredka, pjona, ja też w labie, jak na złość pan przede mną, a ja ogólnie w pracy zdalnej obecnie, widc nielegalnie wyszłam. Licze, ze uda jej die szybko wkuc, juz mnie poznaje, bo 4 razy w ciągu tygodnia 😂
Dzis sprawdzę ostatni raz a jutro teleporada😊 sprawdzam raz proga czy urosl, bo stresuje mnie, że jest za niski.
W dodatku wvzoraj wieczorem usnęłam na kanapie i zapimnialam wziąć mety, jestem taka zła na siebie. -
paula876 wrote:Zrobiłam rano test, dzisiaj 10dpo i bialoooo 😪
Spokojnie tu z forum wiele razy dziewczynom testy pokazywały biel mimo ciąży szczególnie te o czułości 20 😁, sama takie trzaskałam 😊😋paula876 lubi tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Futuremama, hahahhqha to niezle. i było przedstawienie w autobusie? Ja pracuje w księgowości, nie mam kontaktu z klientami, ale jestem glupia pipa i jak mam czas pracy to siedzę te 8 godzin przed kompem nawet jak nie mam co robić. 😂 wiec takie wyjście to dla mnie nowosc. 😂
-
Dziewczyny, proszę nich mi ktoras napisze jak robić owulaki? W zeszłym miesiącu miałam pozytywa ale za późno się zabraliśmy z mężem. W tym cyklu robiłam 2, oba negatywy (robię wieczorem koło 18), a dziś 17dc. Dziś rano tez negatyw. Śluz jak na mnie jest, szyjki nie badam bo po 2 porodach SN nie umiem zinterpretować objawów. Temperatury nie mierze. Zostały mi wiec tylko te owulaki do określenia mniej więcej płodności. Pomóżcie cośMama 35 l, 2 urwisów czeka na 3 😉
2014 córka 41 tc 3750 gr SN
2016 syn 38 tc 3210 gr SN
💔 ciąża biochemiczna 02.02.2021
3 ciąża rozpoczęta OM 11.06 długie cykle przewidywana owu 24 dc
30.07 zarodek 3 mm z widocznym ❤️
11.08 7 tc zarodek 1,13 cm 😍
26.08 10 tc 2,76 cm człowieka 🥰 -
Kredka trzymam kciuki za betę - niech u rośnie do 300 choć 😁😁😁 Ja jestem w identycznej sytuacji, choć bety nie badam to pewnie też zaczęłam od mega niskiej.Zastanawia mnie tylko, czy ciąża ma prawo rozwinąć się prawidłowo przy takim powolnym wzroście 😐 Cały czas mam pesymistyczne podejście 😒nawet leków nie biorę - poza akardem...
Adu kciuki za wysokiego proga😁
Miłego dnia dziewczyny 😌
Titanicova ja zawsze robię po 3testy owu dziennie - powiedzmy około 11 i 19 np. i zawsze przed spodziewaną owulką parę dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 08:29
Titanickova, adu lubią tę wiadomość