X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Odchudzanie między ciążami
Odpowiedz

Odchudzanie między ciążami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • szamankaa Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2022, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, po ciąży schudłam sporo (ponad 7 miesięcy diety i ćwiczeń) i wróciłam do wagi sprzed kilku lat. Marzy mi się bardziej płaski brzuch lepszy tyłek. I teraz zastanawiam się czy jest sens wyrabiać i męczyć się z wyrabianiem mięśni i jeszcze przed tym zbijać kilka kilo (tak może ok. 5 kg) przed kolejną ciążą? Planuje prawdopodobnie za rok do dwóch lat drugą ciążę. Może któraś babeczka się wypowie 🙂 i podpowie, jeśli ktoś był w podobnej sytuacji.

Szamankaa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ