ogarnąć kobietę..
-
WIADOMOŚĆ
-
siemka, są na tym forum jeszcze jacyś faceci? założyłem konto bo mi żona narzeka że nie angażuję się w planowanie naszego potomstwa, mam dużo pytań dot. kobiet i widzę, że na takich farach sobie odpowiadacie.
Jak ja, jako facet, mógłbym jej pomóc?olka30 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa... trochę jakbyś wszedł do babskiej toalety, ale...
Ale po chwili zastanowienia, to... chwali się . Czytaj, pytaj - to rada na pobyt tutaj.
A żonę przede wszystkim wspieraj . To tak na szybko, a dziewczyny się jeszcze rozpiszą .
Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 18:34
kapturnica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nie jest to forum dla kobiet ale dka starajacych się niestety mało tu mezczyzn a szkoda bo i wam przydalo by sie wsparcie
Co do wsparcia dla zony po pierwsze rozmowa ramie do wypłakania kiedy dostaje @ myślę ze znajdziesz tu kilka porad jednak najważniejsze to znaleźć wspólny jezyk w staraniach. -
nick nieaktualny
-
Na męskim problemie kiedys tez byl jeden facet jak dla mnie jest to forum dla starajacych sie moj max tez podvzytuje
kapturnica, Lena87 lubią tę wiadomość
-
sama nie mam nic przeciwko mężczyźnie na forum, tylko zasugerowałam sie nazwą witryny "Forum dla Kobiet Starających się Zajść w Ciążę".
W sumie i tak nie dojdziemy ilu panów nas podczytuje albo nawet coś tu pisze, więc w tym względzie postawa taka jak marcusa to mi się nawet podoba********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
a ja bardzo popieram kolegę i w sumie muszę przyznać mu rację... FORUM DLA KOBIET STARAJĄCYCH SIĘ? to co, one rzeczywiście same ze sobą się mają starać? A gdzie tu miejsce dla mężczyzny? Uważam, że forum powinno mieć nazwę "FORUM DLA PAR STARAJĄCYCH SIĘ" bo nie oszukujmy się ale same w tę ciążę nie zajdziemy:)
mizzelka, Isia93, Lena87, Ewelcia, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
moja żona nie lubi internetu a ja jestem inżynierem i wszystkich informacji szukam w tej wielkiej bazie, czytam tu sobie te wasze tematy i śluzach i takich tam, ja bym praktycznie mógł z nią się bzykać codziennie więc raczej jako facet spełniam wszystkie wymagania. Co jeszcze? badanie nasienia? jakieś witaminy? Chcę jej zrobić niespodziankę i zrobić to badanie.
Lena87, Ewa99, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Żeby mój facet się tak zaangażował jak Ty marcus to świat byłby dla mnie lżejszy. Kobiety potrzebują w tym czasie wsparcia, zwłaszcza gdy przychodzi @ i rozczarowanie Ja bym była szczęśliwa gdybym wiedziała że mój B. ma zdrowe żołnierze. Póki co nie umie podejść do tematu bynajmniej ja tego nie odczuwam. Twierdzi że nie może mnie zrozumieć. Ale tu nie ma co rozumieć trzeba kochać , być troskliwym, dawać wsparcie. No i trzeba wykazać taką samą chęć posiadania potomstwa jak żona.
violijka, Lena87, Evell lubią tę wiadomość
-
Fajna postawa:D witaminki nie powinny zaszkodzic mozesz lykac kwas foliowy i ktorys ze specyfikow : salfazin androwit to z tyh tanszych a w miare skutecznych...poprawiajacych jakosc i ilosc nasienia mimo ze niekoniecznie musisz miec z tym problem:D a jak dlugo sie staracie? badaliscie sie juz?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Marcus...
dziewczyny rzucają tutaj "@" a w sumie nie wiadomo czy wiesz co to. Więc @ to po prostu okres
Co do witamin mój mąż łyka Salfazin i kwas foliowy - myślę że jak sam z tym wyskoczysz to żona będzie zachwycona
Co do badań nasienia to pewnie warto sobie zrobić, szczególnie jeśli długo się staracie, a jeśli nie, to też informacyjnie można zrobić, od wiedzy nikt nie umarł
Ja od swojego męża chyba nie mam jakiś wielkich wymagań w tej kwestii poza łykaniem witamin, ale nie ukrywam, że największą radość sprawia mi kiedy wspomina po prostu o naszym przyszłym dziecku, czasem w markecie sam pokazuje mi ciuszki w dziale dziecięcym i tego typu "pierdoły". Wtedy wiem że bardzo mu zależy i pragnie tego dziecka tak samo jak ja
Nie mam pojęcia w jaki sposób mógł byś się jeszcze wykazać, tak jak dziewczyny pisały - wsparcie, uśmiech, ramię do wypłakania w razie czego, zrozumienie Powodzenia!momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacie rację dziewczyny, dobrze by było gdyby administratorzy zmienili nagłówek oraz założyli osobny dział dla mężczyzn którzy potrzebują wsparcia, porady, dobrego słowa i kopa na opamiętanie
Marcus " czapki z głów " dla Ciebie za odwagę i chęciEvell, Ewa99, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarcus wrote:moja żona nie lubi internetu a ja jestem inżynierem i wszystkich informacji szukam w tej wielkiej bazie, czytam tu sobie te wasze tematy i śluzach i takich tam, ja bym praktycznie mógł z nią się bzykać codziennie więc raczej jako facet spełniam wszystkie wymagania. Co jeszcze? badanie nasienia? jakieś witaminy? Chcę jej zrobić niespodziankę i zrobić to badanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 23:17
Malenq, biedronka_1982, momo1009 lubią tę wiadomość