olej z wiesiołka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę oeparol 2x2 kapsułki i 2x2 łyżki stołowe oleju z siemienia lnianego. U mnie efekty widać zawsze jakieś 2-3 dni przed owulacja. Oeparol biorę do owulacji a olej cały cykl z tym, że po owulacji zażywania 1x2 łyżki. Można go też dodawać do sałatek także polecamNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
Ezia90 wrote:Kupiłam olej z nasion wiesiołka w kapsułkach z firmy GAL. Nie wiem czy jest dobry czy nie ma znaczenia z jakiej firmy, bo ktoras z Was polecała Oeparol...
kochana ja też właśnie biore ten wiesiołek a powiedz mi ile razy dziennie go bierzerz i czy zauważyłaś śluz?ja brałam 3x2 i mi sie już pojawił 5dc a u ciebie jak tam pozdrawiamewka -
Również łykam kapsułki z olejem z wiesiołka (firma APTEO). Jest to mój drugi cykl z wiesiołkiem. Codziennie tzn od @ do mniej więcej 14 dnia cyklu łykam 4 kapsułki. Miałam wrażenie, że już w pierwszym cyklu było widać jakąś różnicę w śluzie, ale w tym to już jest bardzo zauważalna (może dziwnie to zabrzmi, ale np wczoraj "wyleciał" ze mnie rozciągliwy glut).1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
ja też biorę Oeparol i dodatkowo siemię lniane łykam kapsułki. koleżanka powyżej pisała żeby wylać na łyżęczkę, owszem można ale to bardziej dla dzieciaczków, bo te tabletki mogą brać także dzieci powyżej 4 roku życia. ja bym się nie bawiła w żadne wyciskanie bo kapsułka i tak się rozpuści. u siebie na razie poprawy nie widzę, ale jestem dopiero w 8dc i to mój pierwszy cykl z wiesiołkiem. ale warto brać bo przecież nie zaszkodzi a ma jeszcze inne cenne działanie na organizm
Mandi możesz brać ale tylko i wyłącznie do owulacji, jeśli masz krótkie cykle to owulację możesz mieć lada chwila, po owulacji jest niewskazane, może powodować skurcze i poronienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 13:10
02.2010 - synuś
09.2013 - Aniołek 8 tc
06.2014 - Aniołek 14 tc