owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie wielki niezaprzeczalny negatyw:( @jeszcze nie ma ale to kwestia godzin.
Gratuluje wszystkim zagroszkiwanym!
A mowią ze urodzinowy miesiąc wzmacnia szanse... jeśli to prawda to muszę mieć strasznego pecha...07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla przykro mi bardzo Tak bardzo liczyłam, że i Tobie się udało w tym magicznym miesiącu.
U mnie nadal @ brak. Testy wszystkie negatywne, więc już na nic nie liczę, tylko niech @ przyjdzie przed urlopem...
Miłego dnia i jeszcze raz gratuluję wszystkim zafasolkowanymJeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
Lipiec to fajny miesiąc. Teoretycznie miałam urodzić się w Czerwcu ale stwierdziłam ,że zaskoczę mamę i takim sposobem ona ciążę przenosiła aż do Lipca. Także tego ... oczekuję od was prezentu w postaci wrzucanych przez was zdjęć z dwiema kreseczkami na teście ciążowym zaczynajcie od Czerwca i kończcie na Lipcu. Trzeba zostawić miejsca na listach testowych w kolejnych miesiącach dla nowych staraczek do boju !!!!!! Dajcie z siebie 1000 % chęci , zaangażowania i przynajmniej jedną zdrową, wartościową komórkę jajową ! Przyszła na nas pora, także proszę wytrzepać odpowiednie plemniczki z wora
Mona_M, ojejku, Ania-nowa, Helmi, Kocimietkaa, ktosiowa, Marteczka93, Paulette, Kjopa3, ZakreconaŻona, justi90 lubią tę wiadomość
-
A jakby było tego mało to zaśpiewam wam smutną piosenkę zatytułowaną "To był/jest ostatni Twój okres w tym roku" -> następny przyjdzie po upływie przynajmniej 9 miesięcy
Mona_M, ojejku, Ania-nowa, ktosiowa, Marteczka93, Paulette, Kocimietkaa, Kjopa3, ZakreconaŻona, Lottie, justi90, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki przesyłam dla Was świeżutki bocianie wiruski
dzis powtórzyłam bete wynik 183 prog 42,90 przyrost 177% oby było dalej dobrze
Trzymam za Was wszytskie kciuki bardzo mocno i mamnadzieje że wszytskim się ud
Ojejku czytałamna wiedzmach kochana rzymam kciuki zeby wszytsko sie ułozyło :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 17:40
ktosiowa, Morwa, ojejku, Marteczka93, Marteczka93, Paulette, Kjopa3, ZakreconaŻona, Helmi, Bobby29, Mona_M, Lottie, Dagn_ lubią tę wiadomość