owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo
I mam nadzieje, ze juz za kilka dni takze ujrze 2 kreski .
Jestem w 24dc gdzie cykle trwaja 25-31 dni. Testuje juz w niedziele!!!
Zastanawia mnie jednak moj wykres( mozna poszukac na tabeli wykresow )
Jest dziwnie plaski i nie zauwazylam spadkuimplantacyjnego:( chociaz po przegladnieciu wykresow znalazlam poobne ciazowe.
Brak typowo okresowych dolegliwosci i pojawienie sie innych w zamian napawa mnie nadzieja
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie testujace !!! -
Abby jeszcze raz gratulacje
Paulette na pewno w krótce zabije serduszko ,ja w pierwszej ciąży z dziewczynkami tez miałam późno.Beta jest pięknaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 22:25
_Abby_ lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Paulette na pewno wszystko będzie dobrze
A u mnie wszystkie testy negatywne, więc kończę przygodę ze staraniami... Trudno, może tak miało być... Wszystkim testującym życzę zobaczenia 2 kresek i nudnej ciąży...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Ja jestem strasznie niecierpliwa. Beta 36 w 3t2d ciąży. Zobaczymy jak jutro.
Super Daj znać jaki przyrost wyjdzie.
Mnie dziś mąż podkusił i zrobiłam test, w 12 dpo, ale biel vizira, jak któraś z dziewczyn pisała, no poza jedną brzydką kreską. Temperatura też nie napawa optymizmem. Czekam na @, ma przyjść w weekend. -
Paulette - wierzę bardzo mocno, że to po prostu młodsza ciąża i maleństwo potrzebuje jeszcze chwili :* Lada moment będzie mocne i wyraźne bicie
Ja zrobiłam dziś test, bo jutro wesele, w niedziele poprawny i chciałam w razie czego wiedzieć czy mogę się napić czy nie... tradycyjne biel wizira Temp. mierzyć nie mogłam, bo byłam w delegacji i budziałam się o zupełnie innej porze niż normalnie więc nie wiem czy był jakiś spadek itd. Póki co jest wysoka, ale pewnie jutro lub w niedziele spadnie i przyjdzie @. Ehh...jednak u mnie żaden miesiąc nie okazał się być tym szczęśliwym - nawet ten urodzinowy czerwiec
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny