owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrząc na to jak do mnie podchodzicie to większość stwierdzi, że jestem chamska i się chwalę, ale trudno, może jednak komuś pomogę.
Dziś dzień @, 13dpo, test apteo care, czułość 20, bladzioch w regulaminowym czasie.
W sobotę idę na betę, w poniedziałek powtórzę, a dziś mam mieć wynik progesteronu z soboty
Z objawów do prawdopodobnego zagnieżdżenia (miałam spadek wyraźny) miałam tryliard objawów. Po coś czasem za kłuje i tyle. Jedyne co to straciłam pokarm, sutki są wrażliwe, ale nie bolą, po prostu są tkliwe i tyle, raz za czas mnie zemdli i zawróci się w głowie.Czikosz, ojejku, kasieniaczek, justyna14, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykark wrote:Patrząc na to jak do mnie podchodzicie to większość stwierdzi, że jestem chamska i się chwalę, ale trudno, może jednak komuś pomogę.
Dziś dzień @, 13dpo, test apteo care, czułość 20, bladzioch w regulaminowym czasie.
W sobotę idę na betę, w poniedziałek powtórzę, a dziś mam mieć wynik progesteronu z soboty
Z objawów do prawdopodobnego zagnieżdżenia (miałam spadek wyraźny) miałam tryliard objawów. Po coś czasem za kłuje i tyle. Jedyne co to straciłam pokarm, sutki są wrażliwe, ale nie bolą, po prostu są tkliwe i tyle, raz za czas mnie zemdli i zawróci się w głowie.
Udało Ci się! Mega! Gratuluję!kark lubi tę wiadomość
-
Hej...
Mam problem. Wczoraj wieczorem miałam gorączkę (37,42), dzisiaj nie ma po niej śladu (36,61) ale zastanawia mnie temperatura mierzona w pochwie bo aż 37,28 strasznie wysoko i nie wiem czy mam ją zignorować czy zostawić normalnie bo gorączki niby nie mam....
Z góry dziękuję za odpowiedziNadzieja umiera ostatnia! -
Kark, gratulacje!!
U mnie @ w końcu zawitała, także Paulette wpisz mi tą truskawkę zgniłąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 09:38
kark lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona ja miałam podobną sytuacje w piątek. Gorączka która przez parę godzin nie chciała spaść. Temp w pochwie też miałam ponad 37 (dokladniej 37,51). Na drugi dzien nie było śladu po gorączce. Do dziś nie wiem o co chodziło
U mnie negatywy, a @ nadal nie ma \
EDIT: Gratuluje 2 kresekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 11:21
-
nick nieaktualnyWczoraj na wizycie przezylam koszmar i ten koszmar dalej trwa... Okazalo sie ze albo ciaza jest o tydzien mlodsza albo serduszko sie nie wyksztaltowalo. Moze jeszcze za wczesnie... Nie wiem sama. Dostalam skierowanie do szpitala. Od poludnia juz leze na sali ibdalej nic nie wiem. Pobrali mi krew na bete mialo byc cito a wynikow jeszcze nie mam . Ten szpital mnie wykonczy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny