owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mam wyniki. TSH dużo za dużo. kłaniają się leki. kiła wynik ujemny. Morfologia krwi nawet okey dwie rzeczy mam ciut wyższe i dwie ciut niższe, ale dużo od normy nie odbiega. Jedynie czym jestem przerażona to tym, że mam bakterie w moczu, ale mam nadzieję, że gin szybko w środę coś na to poradzi a no i glukoza w normie .
-
Monia super, gratulacje!! Ale jaja z tymi testami.. Dobrze, że na betę poszłaś
U mnie dziś 15 dpo. @ jeszcze nie ma, ale są plamienia i 3 negatywne testy. Także czekam na okresPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:ja mam wyniki. TSH dużo za dużo. kłaniają się leki. kiła wynik ujemny. Morfologia krwi nawet okey dwie rzeczy mam ciut wyższe i dwie ciut niższe, ale dużo od normy nie odbiega. Jedynie czym jestem przerażona to tym, że mam bakterie w moczu, ale mam nadzieję, że gin szybko w środę coś na to poradzi a no i glukoza w normie .
kark lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Bobo testy podobno sa najslabsze. co do superpharm nie slyszalam opini
podobno najczulsze sa z rosmana facelle
dokładnie tak było w moim przypadku
paskowy test facelle pokazał mi dość już widoczną druga kreskę z popołudniowego sika w 10dpo a w 11 dpo bobo z porannego moczu pokazł taka kreskę,że musiałam się wpatrywać żeby ją zobaczyć. -
nick nieaktualny
-
Monia!!! Gratulacje!!! Spokojnej ciąży!
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Uspokoiły mnie bardzo
Okazuje się, ze w DK ciężarne idą na zwolnienie 1msc przed porodem, jeśli wszystko jest ok. powiedziałam, ze w PL zgodnie z BHP nie powinno się pracować dłużej niż 4h dziennie przed kompem wiec większość dziewczyn u nas w firmie od razu idzie na zwolnienie, bo bez kompa się nic nie zrobi. Duńska koleżanka na to 'O nie! To błagam, nie zajdz nam teraz w ciąże!!!' I tak nie przyznam się do ciąży pewnie długo przed babka z bhp, bo nie wyobrażam sobie siedzieć w domu 8msc z powodu głupich, starych przepisów bhp... No ale, póki co nie powinnam się tym martwić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 22:28
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Monia85 wrote:Taka sytuacja: 3 testy negatywne, beta 675,7
U mojej przyjaciółki dopiero po 3 tyg po spodziewanej miesiączce test pokazał sie pozytywny.Aż wydawało się to niemożliwe a jednak
We wrześniu będzie miała córeczkę!
GRATULACJE!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 23:09
Li28 -
Karissa wrote:Monia!!! Gratulacje!!! Spokojnej ciąży!
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Uspokoiły mnie bardzo
Okazuje się, ze w DK ciężarne idą na zwolnienie 1msc przed porodem, jeśli wszystko jest ok. powiedziałam, ze w PL zgodnie z BHP nie powinno się pracować dłużej niż 4h dziennie przed kompem wiec większość dziewczyn u nas w firmie od razu idzie na zwolnienie, bo bez kompa się nic nie zrobi. Duńska koleżanka na to 'O nie! To błagam, nie zajdz nam teraz w ciąże!!!' I tak nie przyznam się do ciąży pewnie długo przed babka z bhp, bo nie wyobrażam sobie siedzieć w domu 8msc z powodu głupich, starych przepisów bhp... No ale, póki co nie powinnam się tym martwić...
Ale to jestes w DK i obowiazuja cie PL przepisy BHP? Czy jak? Czemu te dziewczyny odchodza?
W UK tez pracuje sie dlugo jesli jest wszystko ok. I zazwyczaj odchodzi sie juz na macierzynski a nie na zwolnienie. A po 9 miesiacach macierzynskiego powrot do pracy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny