owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poproszę o wpisanie na dzisiaj. Dawno mnie nie było, w sumie nie staraliśmy się na poważnie już od jakiegoś czasu, ale w tym miesiącu możliwe, że coś drgnęło bo wczoraj od niechcenia zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Więc dzisiaj beta i zobaczę, czy mnie nie oszukał cham.
Jagah, ojejku, kark, Morwa, Paulette, _Abby_ lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyTsh mam 3. Domyslalam sie ze takie bedzie bo u nas zaden lekarz nie chce ci zbic tylko karmilam sie joditem a on na gucio sie nadaje. Bylam u dwoch ginow i jednej endokrynolog to mnie wysmiala. No a niestety wszystko jest na recepte. Wiem ze teraz gin juz powinien mi przepisac lek, dlatego wlace sie tym nie martwie. Ft4 nie robilam dopiero jak mi bedzie kazal to zrobie.kark wrote:Bakterie spokojnie, jest masa leków na układ moczowy, które można brać w ciąży
A jakie masz tsh? ft4 też robiłaś? -
Mnie proszę z jutra wypisać , zielona truskawka i na razie koniec starań.
Gratuluję tym kobitkom, którym się udało.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017

-
Paulette, tsh 3 to jeszcze nie jest tak tragicznie, szybko zbijesz i będzie ok!

Kurde, u mnie dalej nie ma okresu, plamienia też mi przeszły
Po 3 latach starań, w końcu z nami
Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyDlatego tym sie nie martwiekate55 wrote:Paulette, tsh 3 to jeszcze nie jest tak tragicznie, szybko zbijesz i będzie ok!

Kurde, u mnie dalej nie ma okresu, plamienia też mi przeszły
gorzej przerazilam sie tych bakterii no ale poczytalam w necie troche znajome mnie uspokoily i juz sie nimi nie martwie. Jedynie co to nie moge doczekac sie jutra do wizyty i czy te serduszko bedzie
-
Paulette wrote:ja mam wyniki. TSH dużo za dużo. kłaniają się leki. kiła wynik ujemny. Morfologia krwi nawet okey dwie rzeczy mam ciut wyższe i dwie ciut niższe, ale dużo od normy nie odbiega. Jedynie czym jestem przerażona to tym, że mam bakterie w moczu, ale mam nadzieję, że gin szybko w środę coś na to poradzi
a no i glukoza w normie .
A na ile określili te bakterie? -
nick nieaktualny
-
To chyba wie każda osoba tu na forumkark wrote:Paulette to gdzie ty mieszkasz? Bo moja endokrynolog twierdzi, że zdrowa kobieta przed 30stką nie może mieć więcej niż 2,5, a starająca się i w ciąży koło 1.
Ft4 jest w ciąży ważniejsze niż tsh, bo tsh wolniej reaguje na wszelkie zmiany. Każdy dobry endokrynolog Ci to powie.
raczej chodziło o to,ze te TSH równe 3 dość szybko się zbije lekami
Paulette lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami
Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyufam swojemu lekarzowi i robię tylko te badania które on mi zlecikark wrote:Chyba nie, skoro Paulette nie zrobiła

jutro da mi kolejne skierowanie na badania to pójdę i zrobię. Chodzę prywatnie więc za badania muszę płacić i po co mam płacić za coś skoro gin powie, że mu to nie potrzebne?
-
nick nieaktualny
-
Po cichu gratulujęla wrote:Ja poproszę o wpisanie na dzisiaj. Dawno mnie nie było, w sumie nie staraliśmy się na poważnie już od jakiegoś czasu, ale w tym miesiącu możliwe, że coś drgnęło bo wczoraj od niechcenia zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Więc dzisiaj beta i zobaczę, czy mnie nie oszukał cham.
kiedy wyniki bety ? Trzymam kciuki :*:*
-
nick nieaktualnyCudniela wrote:Ja poproszę o wpisanie na dzisiaj. Dawno mnie nie było, w sumie nie staraliśmy się na poważnie już od jakiegoś czasu, ale w tym miesiącu możliwe, że coś drgnęło bo wczoraj od niechcenia zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Więc dzisiaj beta i zobaczę, czy mnie nie oszukał cham.
gratuluję! I jestem pewna że cham prawdę gada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem na kilka dni w DK (delegacja). W tym zespole jestem jedyna Polka i myśle, ze jakby znali przepisy dot. ciężarnych, to wzięliby konkurenta mojego, bo wiedza, ze jestem młoda mężatka, a był jeden gość ponoć i mieli ciężki orzech do zgryzienia: on czy ja...Cytrynka_ wrote:Ale to jestes w DK i obowiazuja cie PL przepisy BHP? Czy jak? Czemu te dziewczyny odchodza?
W UK tez pracuje sie dlugo jesli jest wszystko ok. I zazwyczaj odchodzi sie juz na macierzynski a nie na zwolnienie. A po 9 miesiacach macierzynskiego powrot do pracy.13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju!