owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poproszę o wpisanie na dzisiaj. Dawno mnie nie było, w sumie nie staraliśmy się na poważnie już od jakiegoś czasu, ale w tym miesiącu możliwe, że coś drgnęło bo wczoraj od niechcenia zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Więc dzisiaj beta i zobaczę, czy mnie nie oszukał cham.
Jagah, ojejku, kark, Morwa, Paulette, _Abby_ lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnykark wrote:Bakterie spokojnie, jest masa leków na układ moczowy, które można brać w ciąży A jakie masz tsh? ft4 też robiłaś?
-
Mnie proszę z jutra wypisać , zielona truskawka i na razie koniec starań.
Gratuluję tym kobitkom, którym się udało.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Paulette, tsh 3 to jeszcze nie jest tak tragicznie, szybko zbijesz i będzie ok!
Kurde, u mnie dalej nie ma okresu, plamienia też mi przeszłyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Paulette, tsh 3 to jeszcze nie jest tak tragicznie, szybko zbijesz i będzie ok!
Kurde, u mnie dalej nie ma okresu, plamienia też mi przeszły -
Paulette wrote:ja mam wyniki. TSH dużo za dużo. kłaniają się leki. kiła wynik ujemny. Morfologia krwi nawet okey dwie rzeczy mam ciut wyższe i dwie ciut niższe, ale dużo od normy nie odbiega. Jedynie czym jestem przerażona to tym, że mam bakterie w moczu, ale mam nadzieję, że gin szybko w środę coś na to poradzi a no i glukoza w normie .
A na ile określili te bakterie? -
nick nieaktualny
-
kark wrote:Paulette to gdzie ty mieszkasz? Bo moja endokrynolog twierdzi, że zdrowa kobieta przed 30stką nie może mieć więcej niż 2,5, a starająca się i w ciąży koło 1.
Ft4 jest w ciąży ważniejsze niż tsh, bo tsh wolniej reaguje na wszelkie zmiany. Każdy dobry endokrynolog Ci to powie.Paulette lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark wrote:Chyba nie, skoro Paulette nie zrobiła
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Ja poproszę o wpisanie na dzisiaj. Dawno mnie nie było, w sumie nie staraliśmy się na poważnie już od jakiegoś czasu, ale w tym miesiącu możliwe, że coś drgnęło bo wczoraj od niechcenia zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Więc dzisiaj beta i zobaczę, czy mnie nie oszukał cham.
-
nick nieaktualnyla wrote:Ja poproszę o wpisanie na dzisiaj. Dawno mnie nie było, w sumie nie staraliśmy się na poważnie już od jakiegoś czasu, ale w tym miesiącu możliwe, że coś drgnęło bo wczoraj od niechcenia zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Więc dzisiaj beta i zobaczę, czy mnie nie oszukał cham.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Ale to jestes w DK i obowiazuja cie PL przepisy BHP? Czy jak? Czemu te dziewczyny odchodza?
W UK tez pracuje sie dlugo jesli jest wszystko ok. I zazwyczaj odchodzi sie juz na macierzynski a nie na zwolnienie. A po 9 miesiacach macierzynskiego powrot do pracy.13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!