owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulette ja tak jak dziewczyny mam jeszcze nadzieję, że zrobią USG i będzie piękne serduszko. Przecież już na tym etapie beta nie przyrasta co dwa,trzy dni tylko przystopowuje.
Paulette, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychannah wrote:Są jakieś lipcowki? Niestety czerwiec nie był dla nas łaskawy
Zapraszam przejełam wątek po Paulette.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/lipcowe-wisienki-2016,10206.html
Paulette jestem myślami z Tobą cały czas!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 13:29
Paulette lubi tę wiadomość
-
Paulette - ja w pierwszej ciazy miałam na poczatku taki krwotok ze wszyscy mowili ze to koniec.Lało się ze mnie ze szok,czerowna krew ze skrzepami....i co?! UDAŁO SIĘ! CUD!
Nie dałam się i mój synek ma juz ponad dwa latka
Bądż dobrej myśli-nasza "głowa" naprawdę może zmienić wszystko!
Ściskam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 14:09
Paulette lubi tę wiadomość
Li28 -
nick nieaktualnyLi28 wrote:Kobitki,do testowania jeszcze 4 dni,ale korci mnie zatestować już Ach ta cierpliwość kobiet-a raczej jej brak.
Warto już ? Czy może być za wcześnie i lepiej czekać ?
Jesli jestes pewna ze owu byla tego dnia co masz na wykesie to mozesz zatestowac bo masz dziś 10 dpo. ale lepiej jutro rano bo wtedy stężenie bhcg w moczu jest największe. dziś teraz nie z porannego moczu moze wyjsc negatyw -
nick nieaktualny
-
Paulette bardzo mi przykro Trzymam kciuki i wierzę że w końcu bedzie dobrze tak jak mówisz jesteś silna choc ja osobiście tego przysłownia nie trawie ze Bóg doświadcza tych którzy dadzą rade ..
-
nick nieaktualnyPaulette, nie wiem co powiedzieć nawet, tak bardzo mi przykro
Jedna uwaga, jeśli okaże sie to najgorsze, spróbuj znaleźć szpital, albo pogadaj w tym, w którym jesteś, aby nie robili zabiegu, tylko próbowali tabletkami. Ja wzięłam w sumie 16 tabletek dopochwowo cytotecu - przez 48h dostawałam co kilka godzin, i udało się uniknąć zabiegu. A wiem, że nawet tu we Wro są szpitale, gdzie podają rano 2 tabletki i w południe biorą na zabieg, którego tak naprawdę można próbować uniknąć. Ale wiadomo - za zabieg NFZ płaci szpitalowi wielokrotnie więcej, niż za pobyt i cytotec.
Cieszę się, że się nie poddajesz, musicie oboje odpocząć bo to cholernie ciężka sytuacja dla obojga z Was, trzymam kciuki za to, żeby koszmar szybko się skończył.Paulette, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Ojejku w tym jest problem bo oni maja taki tok leczenia ze faszeruja Cie tabletkami i nawet jak na usg zobacza ze ladnie czysto to i tak zabieg robia taka patologia a nie szpital...
Paulette, myślałam o Tobie, nawet podpytywałam dziewczyn na Lutówkach
Bardzo, bardzo mi przykro ale jeszcze do jutra...jeszcze do USG będę mocno trzymała za Ciebie kciuki...Musisz być silna!Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak bardzo bym chciała, żeby ta małpa nie przyszła... mimo, ze pózniej bym się martwiła czy wszystko będzie ok, tydz temu rtg kolana, w sobotę i niedziele wesele i automatem sporo alkoholu (zwłaszcza, ze od soboty rano tak mi podbrzusze dawało popalić, ze byłam pewna, ze lada moment się zacznie)... Ale to marzenie jest silniejsze od strachu13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
Kamilka, La, Marciaa, Lottie, Hehyna, Mirka14, Abby, Kasieniaczek, xBUMx, Morwa, Jagah - jak tam u Was dziewczyny? Są czerwone truskawy?
U mnie nadal brak @ i nadal 1 kreska...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:19
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!